ECHIPAMENTE PENTRU MUNTE SI DRUMETIE (500 Produse)

Îți place să te aventurezi pe munte indiferent de sezon? Ești pe pagina potrivită! Decathlon ți-a pregătit o colecție diversificată de echipamente de munte pentru drumeții pe timp de iarnă și vară, ce îndeplinesc toate normele de siguranță și protecție. Cu echipamentele de drumeție potrivite, ai liber la aventură și explorare! Așa cum anotimpurile se schimbă, la fel trebuie să te echipezi adecvat pentru a evita orice eveniment neplăcut. Pregătește atât echipamentul de iarnă pentru munte, cât și echipamentul de drumeție la munte vara cu accesoriile de pe această pagină! De ce să amâni următoarea drumeție când găsești tot echipamentul pentru munte la Decathlon? Completează rucsacul de drumeție și ești pregătit de o nouă aventură!

Reduceri
Baston telescopic pentru drumetii. 1 pereche
10699 RON -17%
8799 RON
*De la 03.10.2023 până la 02.11.2023
TIMELESS TOOLS

Baston telescopic pentru drumetii. 1 pereche

Folie de supraviețuire Reutilizabilă
2999 RON
Preț per bucată 1099 RONM2
FORCLAZ

Folie de supraviețuire Reutilizabilă

(131)
Livrare estimată: 2 zile
Pret In Scadere
Pret In Scadere
Termos inox drumeție MH500 1L kaki
8999 RON
Preț în scădere Pret vechi: 9499 RON
QUECHUA

Termos inox drumeție MH500 1L kaki

(427)
Livrare estimată: 2 zile
4.4/5 Pe baza a 28875 Opinii exprimate online și în magazine

ECHIPAMENTE DE MUNTE ESENȚIALE INDIFERENT DE SEZON


Vrei să te asiguri că pleci corect echipat în drumeție? Ești pe pagina potrivită! Decathlon ți-a pregătit un scurt ghid pe care îl poți folosi în pregătirea echipamentului de munte pentru drumeții, esențial în orice sezon. Verifici ce îți lipsește și adaugi tot ce ai nevoie pentru un echipament de drumeție complet și sigur! Fie că ai nevoie de accesorii pentru hidratare eficientă, fie că pui accent pe stabilitate și confort și cauți accesoriile adecvate, află ce echipamente de drumeții sunt necesare indiferent de anotimp.

Ai bifat deja îmbrăcămintea și încălțămintea de drumeție, dar îți lipsește echipamentul de munte? Iată care sunt cele mai importante accesorii din echipamentul de drumeție și ce rol joacă în confortul și siguranța ta:

  • - Bețele de trekking și drumeție corect alese sunt de nelipsit din rucsacul tău. Cu un design compact, acestea se pliază și sunt ușor de transportat. În plus, contribuie la menținerea echilibrului și stabilității pe suprafețe denivelate sau alunecoase.
  • - Bidonul de apă este accesoriul pentru hidratare de care ai nevoie. Disponibil sub diverse forme și mărimi, bidonul reutilizabil pentru apă contribuie la menținerea nivelului optim de hidratare, fără să te încetinească pe traseu.
  • - Lanterna face parte din lista cu echipamente de munte esențiale în orice sezon. Fie că alegi o lanternă cu încărcare USB, fie că preferi modelul clasic de lanternă cu baterii, aceasta te ajută să găsești drumul corect și sigur în condiții de luminozitate scăzută.
  • - Trusa de prim ajutor trebuie să afle pe lista ta cu echipament de munte necesar pentru următoarea aventură. Conține tot ce ai nevoie pentru a trata mici lovituri și zgârieturi fără să abandonezi drumeția.
  • - Busola completează lista echipamentelor esențiale pentru drumeție. Asigură-te că aceasta este calibrată și îți oferă date corecte despre orientarea în natură.

Ai nevoie de echipamente de drumeție la munte? Verifică rucsacul și asigură-te că ai inclus toate echipamentele de munte esențiale de la Decathlon! Înaintează în siguranță și descoperă noi trasee fără griji sau disconfort.


ECHIPAMENT DE DRUMEȚII PENTRU FIECARE SEZON


Preferi drumețiile pe timp de vară sau îți place să te aventurezi pe munte iarna? Indiferent de preferințele tale, fiecare drumeție trebuie să înceapă cu un echipament de munte adaptat condițiilor climatice. Iarna ai nevoie de mai multă stabilitate la fiecare pas, vara trebuie să te protejezi de razele puternice ale soarelui. De aceea, echipamentul de munte de iarnă și echipamentul de munte de vară include accesorii specifice, cu funcții și proprietăți diferite. Dacă te pregătești de o nouă drumeție în sezonul rece, echipamentul de munte de iarnă trebuie să includă rachete de zăpadă și antiderapante de drumeție. Special concepute pentru deplasare eficientă pe suprafețe alunecoase, acestea fac parte din echipamentele de drumeție necesare pentru sezonul rece. Crampoanele ajută la fixarea tălpii pe zăpadă și înaintare sigură. În plus, poți opta pentru un termos de drumeție ce îți va menține băutura preferată la o temperatură constantă pe durata drumeției. Ține minte că adaptarea echipamentului de drumeție este o necesitate pentru propria ta siguranță și confort deplin!

În timpul sezonului cald, echipamentele de drumeție suferă mici modificări. Acum ai nevoie de protecție în fața razelor soarelui și hidratare optimă. Cum le bifezi pe amândouă? Cu echipamente de munte de vară de la Decathlon! Ochelarii de soare pentru drumeții sunt special concepuți pentru protecție în fața luminii puternice, în timp ce crema de protecție solară te protejează de arsuri la nivelul pielii. În plus, rezervorul de apă cu capacitate mare este recomandat pentru drumețiile lungi în sezonul cald. Acesta îți asigură volumul de apă necesar pentru hidratare îndelungată! Fie că ai nevoie de un echipament de munte de iarnă, fie că trebuie să completezi rucsacul cu echipamente de munte pentru vară, la Decathlon găsești toate accesoriile necesare pentru drumeții sigure și confortabile. Lasă-te cucerit de spectacolul naturii fără griji când pornești într-o nouă aventură cu echipamente de drumeție eficiente!

Oferă bucuria de a face sport