Porți și mingi de fotbal (83 Produse)

Știai că de cele mai multe ori calitatea echipamentului dictează calitatea jocului de fotbal? Visezi să ajungi la nivel de performanță și să calci pe urmele idolilor tăi? Începe cu alegerea corectă a unei mingi de fotbal din colecția Decathlon! Driblezi mai ușor, pasezi și chiar înscrii golul decisiv când alegi calitatea și rezistența unei mingi de fotbal profesionale. Descoperă gama variată de articole, de la mingi de fotbal pentru copii, până la porți de fotbal pentru antrenamentele din timpul liber și meciurile cu gașca de prieteni. Îți susținem pasiunea pentru fotbal și îți venim în ajutor cu cele mai eficiente articole, realizate din materiale tehnice și rezistente.

CUM ALEGI MINGEA DE FOTBAL?

CUM ALEGI MINGEA DE FOTBAL?

Nou
Minge Champions League ADIDAS Replică 23/24
14999 RON -6%
13999 RON
*De la 14.09.2023 până la 02.01.2025
ADIDAS

Minge Champions League ADIDAS Replică 23/24

(1)
Livrare estimată: 2 zile
Primul Pret Tehnic
Reduceri
Minge Fotbal Italia Mărimea 5 2024
4999 RON
KIPSTA

Minge Fotbal Italia Mărimea 5 2024

(9)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Minge unisex Nike PTCH TRAINSP21, Alb
9799 RON
NIKE

Minge unisex Nike PTCH TRAINSP21, Alb

4.4/5 Pe baza a 5554 Opinii exprimate online și în magazine

PORȚI DE FOTBAL PENTRU ANTRENAMENT ȘI COMPETIȚII


Pasiunea ta pentru fotbal merită cel mai bun echipament! Antrenează-te în fiecare zi cu ajutorul porților de fotbal din colecția Decathlon. Fixează poarta de fotbal cu privirea și îmbunătățește-ți precizia șutului spre poartă. Clasificate pe mărimi, porțile de fotbal trebuie să facă parte din echipamentul tău, fie că joci fotbal la nivel recreațional sau la nivel de performanță. Clasificate pe mărimi, porțile de fotbal de la Decathlon se adaptează stilului tău de joc. Vrei un meci fără portar, doar pentru pregătirea ta? Sau ai nevoie de o poartă de fotbal mai mare pentru meciurile alături de prieteni? Poți alege un model care se adaptează pe orice suprafață de joc sau poți opta pentru mai multă stabilitate pe gazon natural, cum este poarta de fotbal care se fixează prin țăruși. Realizate din materiale rezistente, porțile de fotbal din colecția Decathlon sunt atent create pentru a rezista și șuturilor mai puternice. Astfel, te poți antrena liber pentru următorul meci.

Vrei să îți îmbunătățești precizia cu care lovești mingea? Exersează cu ajutorul plasei de precizie, ce se atașează la poarta de fotbal. Îți vei îmbunătăți calitatea jocului și precizia loviturilor. Antrenează-te pentru următorul meci și cucerește terenul de fotbal cu cele mai bune pase și cele mai frumoase goluri. Convinge-ți prietenii să se alăture și bucurați-vă împreună de un meci amical. Ai găsit poarta de fotbal pentru următorul antrenament? Descoperă colecția Decathlon și alege modelul care se potrivește stilului tău de joc. Dezvoltă-ți tactica de joc și precizia până la următorul meci de fotbal.


COLECȚIA DECATHLON DE MINGI DE FOTBAL PENTRU COPII ȘI ADULȚI


Știai că mingile de fotbal sunt clasificate pe mărimi? Fiecare mărime de minge se alege în funcție de stil, nivel de joc și categorie de vârstă. Astfel, ai la dispoziție o gamă variată de mingi de fotbal pentru copii și mingi de fotbal profesionale, pentru fiecare categorie de jucători. Descoperă colecția Decathlon chiar aici! Ți-am pregătit un ghid ce te va ajuta să alegi mingea potrivită nivelului tău de practică. De la mingi de fotbal pentru copii, mai ușoare, până la mingi de fotbal profesionale, rezistente la șuturi puternice, ție care model crezi că ți se potrivește?

  - Mărimea 1 cuprinde mingile ușoare și mici, potrivite copiilor de până la 3 ani;
  - Mărimea 2 și 3 sunt mingile pentru copii de până la 8 ani, puțin mai rigide pentru a dezvolta mai multă putere și precizie în lovituri;
  - Mărimea 4 este recomandată copiilor de până la 12 ani, care se antrenează constant și participă la competiții;
  - Mărimea 5 este cel mai des întâlnită, fiind mingea de fotbal recomandată după vârsta de 12 ani, atât copiilor, cât și adulților;
  - Mingi pentru fotbal în sală, cu un design mai robust pentru a evita săriturile înalte într-un spațiu închis;
  - Mingi de fotbal profesionale, testate și certificate pentru nivelul competițional.
Tu la ce nivel joci fotbal? Gama diversificată de mingi de fotbal de la Decathlon este dedicată tuturor pasionaților de fotbal și jucătorilor profesioniști care au nevoie de un echipament de încredere. Fii pregătit pentru fluierul de start și joacă la cel mai bun nivel al tău!

Oferă bucuria de a face sport