Depozitare, transport schiuri (93 Produse)

Cauți cele mai bune soluții pentru depozitarea și transportul echipamentului de schi? Ești pe pagina potrivită. Fie că ai nevoie de o husă pentru clăpari, fie că îți trebuie o geantă pentru schiuri, ai la dispoziție o varietate de opțiuni pentru echipamentul tău. Protejează schiurile de zgârieturi pe durata transportului și bucură-te de eficiența lor. Când sezonul s-a încheiat, depozitează schiurile în cutia specială pentru schiuri până iarna următoare. Alege articolele de depozitare și transport din colecția Decathlon și prelungește durata de viață a echipamentului tău de iarnă!

Husă schiuri/ snowboard150
39999 RON
WEDZE

Husă schiuri/ snowboard150

(21)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Chingi schiuri
1999 RON
Preț per bucată 1000 RONunitate
WEDZE

Chingi schiuri

(161)
Livrare estimată: 2 zile
Husă clăpari 900 Gri
19999 RON
WEDZE

Husă clăpari 900 Gri

(16)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.6/5 Pe baza a 1042 Opinii exprimate online și în magazine

3 MOTIVE PENTRU CARE AI NEVOIE DE O HUSĂ DE SCHIURI DE LA DECATHLON


De ce ai nevoie de o husă de schiuri? Dacă ești pasionat de sporturile de iarnă și îți place să descoperi noi zone pentru schi în fiecare an, citește în continuare! Descoperă cele mai importante trei motive pentru care geanta de schi va deveni indispensabilă. Transporți și depozitezi schiurile fără griji! Îți place să călătorești și să testezi mai multe pârtii de schi? Ai nevoie de o husă pentru schiuri ce va proteja echipamentul de zgârieturi și lovituri. Iar la sfârșitul sezonului poți folosi geanta pentru schiuri ca mijloc de depozitare a echipamentului tău. Materialele din care sunt realizate geanta și husa pentru schiuri permit ventilarea eficientă a echipamentului și îl protejează de umiditatea excesivă. Atât geanta, cât și husa sunt foarte compacte și ocupă puțin spațiu.

Lungime adaptabilă, închidere cu fermoar și chingă pentru transportare ușoară. Toate aceste detalii completează designul husei pentru schiuri. Tu ce preferi? Husa pentru schiuri sau geanta? Indiferent de stilul ales, cu siguranță vei găsi următoarea ta geantă de schiuri în colecția Decathlon! Transportă și depozitează schiurile eficient și bucură-te de sporturile de iarnă!


CUM ESTE CONFECȚIONATĂ HUSA PENTRU SCHIURI ȘI SNOWBOARD?


De la materialele folosite, până la sistemul de închidere și lungimea husei, ne-am gândit la fiecare detaliu pentru ca tu să te bucuri de o geantă de schiuri practică și ușor de transportat. Ești curios să afli mai multe despre cum este realizată următoarea ta geantă pentru schi și husă pentru snowboard de la Decathlon? Citește în continuare! Primul pas este stabilirea materialelor. Cele mai utilizate sunt materialele sintetice - poliester, polietilenă, poliuretan - ce se usucă rapid și resping umezeala. Dacă alegi o geantă sau o cutie pentru schiuri, mai rigidă, vei observa că aceste modele au pereți din spumă pentru protecție sporită. Apoi se stabilește lungimea și designul husei. De exemplu, husa pentru schiuri este adaptabilă la lungimea echipamentului tău, printr-un sistem special, ușor de folosit. Cutia pentru schiuri și geanta sunt mult mai rigide și au dimensiuni fixe. Dar majoritatea modelelor beneficiază de un design funcțional.

Sistemul de închidere cu fermoar și chingi de compactare al genților pentru schi completează designul practic. Fermoarul îți permite accesul ușor la schiuri, în timp ce chingile de compactare sunt utile când ai un spațiu restrâns de depozitare. Tu cum transporți schiurile? Dacă ai nevoie de husă pentru schiuri și geantă de schi pentru depozitare, descoperă colecția Decathlon ce vine în ajutorul pasionaților de sporturi de iarnă. Alege modelul preferat și transportă echipamentul de iarnă în cele mai bune condiții! Pornește în căutarea celei mai frumoase pârtii pentru schi, mereu pregătit pentru o nouă aventură!

Oferă bucuria de a face sport