ACCESORII BICICLETĂ (985 Produse)

Când siguranța ta și a celor din jur este prioritară, trebuie să îți echipezi bicicleta cu accesoriile de biciclete de la Decathlon! Fie că ai nevoie de oglinzi și claxoane, fie că vrei să parchezi bicicleta în siguranță și cauți un sistem antifurt, pe această pagină găsești o gamă variată de accesorii pentru pasionații de ciclism. Asigură-ți cel mai bun confort și vizibilitate în trafic prin echipamente și accesorii de bicicletă conform normelor în vigoare. Online și în magazinele Decathlon, alege accesoriile necesare și creează-ți cea mai sigură bicicletă pentru oraș, curse sau trasee off-road.

Cric bază 500
6499 RON
BTWIN

Cric bază 500

(1295)
Livrare estimată: 2 zile
Suport Bidon ciclism 500 Roșu
2999 RON -40%
1799 RON
*De la ‪02.09.2023‬, în limita stocului disponibil
DECATHLON

Suport Bidon ciclism 500 Roșu

(1539)
Livrare estimată: 2 zile
Peguri BMX 100
4999 RON
Preț per bucată 2500 RONunitate
BTWIN

Peguri BMX 100

(42)
Livrare estimată: 2 zile
Cric central 300
3499 RON
BTWIN

Cric central 300

(593)
Livrare estimată: 2 zile
Antifurt bicicletă lanț 920 L ART3
29999 RON
ELOPS

Antifurt bicicletă lanț 920 L ART3

(84)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.2/5 Pe baza a 36712 Opinii exprimate online și în magazine

TOP 5 CELE MAI IMPORTANTE ACCESORII PENTRU BICICLETĂ


Te-ai întrebat vreodată care sunt cele importante accesorii de care ai nevoie pentru a pedala în siguranță? Cu o colecție dedicată echipamentelor de siguranță și accesoriilor pentru biciclete, Decathlon te ajută să faci cea mai bună alegere pentru a pedala sigur și eficient. Unele accesorii sunt obligatorii, altele sunt opționale, dar împreună contribuie la vizibilitatea ta în trafic, siguranța ta și a celor din jur, dar adaugă și un plus de confort pe bicicletă. Fie că pedalezi prin oraș, fie că te aventurezi pe trasee off-road, iată care sunt accesoriile de bicicletă de care ai nevoie:

  • - Luminile de bicicletă pentru față și spate sunt esențiale pentru a fi ușor de observat în trafic. Astfel, poți evita accidente neplăcute și ești mai ușor de reperat, în special în condiții de noapte și luminozitate slabă;
  • - Claxonul de bicicletă sau soneria al cărui sunet este inconfundabil se află pe lista celor mai importante accesorii de biciclete pentru copii și adulți. Este cel mai eficient mod de a-i atenționa pe ceilalți participanți la trafic de prezența ta;
  • - Oglinzile de bicicletă îți îmbunătățesc vizibilitatea asupra mașinilor din trafic. Fie că pedalezi prin oraș, fie că traversezi șosele intens circulate, oglinzile sunt accesoriile de bicicletă de care ai nevoie;
  • - Sistemul antifurt pentru biciclete este constant îmbunătățit pentru siguranța bicicletei tale. Fie că ajungi la destinație, fie că oprești pentru câteva minute la magazin, asigură-ți bicicleta cu un sistem antifurt;
  • - Geanta pentru portbagaj sau coșul de bicicletă este un accesoriu foarte practic când ai geantă sau rucsac. Poți depozita bagajele rapid și îți vei continua călătoria cu bicicleta.

Crezi că bicicleta ta trece testul confortului și siguranței? Dacă ai nevoie de accesorii de bicicletă, vino la Decathlon. Ai la dispoziție o gamă variată de echipamente pentru fiecare stil de ciclism.


ACCESORII DE BICICLETĂ PENTRU ORAȘ ȘI SCOP RECREAȚIONAL


Dacă pedalezi prin oraș și în scop recreațional alături de cei dragi, citește în continuare și vei afla cum trebuie să îți echipezi bicicleta pentru o experiență plăcută. Accesoriile de biciclete pentru copii și adulți de la Decathlon îți vor oferi mai multă stabilitate și siguranță, dar vor contribui și la confortul tău. Bicicleta de oraș poate deveni cu adevărat confortabilă și sigură cu accesoriile de biciclete potrivite de la Decathlon. Deși se păstrează necesitatea luminilor și a soneriei de bicicletă, poți adăuga o serie de accesorii ce vor contribui la plăcerea de a pedala zilnic. Husa pentru șaua de bicicletă protejează materialul din care este realizat șezutul și contribuie la confortul și stabilitatea ta pe bicicletă. Astfel, tot ce trebuie să faci este să îmbraci șaua cu husa specială și bicicleta ta va fii vizibil mai îngrijită. Mai mult, adaugă și apărătorile de noroi în sezonul ploios pentru a proteja îmbrăcămintea de stropii de apă și mizerie. Fie că mergi la școală, fie că folosești bicicleta să mergi spre serviciu, coșul de bicicletă îți va fi de mare ajutor. Și nu în ultimul rând, asigură-te că ai mereu la îndemână un sistem antifurt pentru bicicletă!

Dacă ai nevoie de accesorii de bicicletă, vino la Decathlon! Echipează-ți bicicleta după propriul plac și simte-te în siguranță la fiecare călătorie. Adaugă în coș accesoriile esențiale și vei observa cum bicicleta ta este transformată, mai sigură și mai confortabilă ca niciodată.

Oferă bucuria de a face sport