Skip filters
Filtre

Haine de camuflaj (320 Produse)

Primul Pret Tehnic
Căciulă 100 Wenge Maro
1299 RON
SOLOGNAC

Căciulă 100 Wenge Maro

(91)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Pulover 500 Albastru Bărbați
8999 RON
SOLOGNAC

Pulover 500 Albastru Bărbați

(367)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Reduceri
Vestă 100 camuflaj reversibilă Fosforescentă Bărbați
12999 RON -15%
10999 RON
*De la ‪31.08.2023‬, în limita stocului disponibil
SOLOGNAC

Vestă 100 camuflaj reversibilă Fosforescentă Bărbați

(109)
Livrare estimată: 2 zile
Jachetă 100 camo impermeabilă Bărbați
12999 RON -11%
11499 RON
*De la ‪25.05.2023‬, în limita stocului disponibil
SOLOGNAC

Jachetă 100 camo impermeabilă Bărbați

(41)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Geacă impermeabilă și călduroasă Sibir 300 camuflaj Copii
14999 RON -20%
11999 RON
*De la ‪25.05.2023‬, în limita stocului disponibil
SOLOGNAC

Geacă impermeabilă și călduroasă Sibir 300 camuflaj Copii

(43)
Livrare estimată: 2 zile
Primul Pret Tehnic
4.6/5 Pe baza a 19738 Opinii exprimate online și în magazine

CARACTERISTICILE HAINELOR DE CAMUFLAJ PENTRU VÂNĂTOARE


Observarea animalelor în mediul lor natural poate fi un sport pe cât de fascinant, pe atât de periculos fără un echipament corect ales. Hainele pentru camuflaj din colecția Decathlon sunt special create să te ajute să te integrezi în mediul natural fără niciun pericol. Îți place să petreci timp observând animalele în natură? Echipează-te corect cu hainele de vânătoare de la Decathlon. Află în continuare care sunt caracteristicile unui echipament potrivit pentru vânătoare și la ce detalii trebuie să fii atent când îl alegi:

 • - Integrare ușoară în peisajul natural. Hainele de vânătoare de tip camuflaj trebuie să fie insesizabile în mediul natural. Astfel te poți ascunde cât mai bine fără să sperii animalele în habitatul lor.
 • - Rezistență la frecare. Îmbrăcămintea camuflaj de vânătoare este realizată din materiale tehnice rezistente la abraziunea cu solul.
 • - Silențiozitate la mișcare. Orice zgomot în timpul unei partide de vânătoare poate cauza reacții imprevizibile din partea animalelor. Astfel hainele de vânătoare sunt realizate din materiale silențioase, ce nu foșnesc în timpul mișcărilor corpului.
 • - Respirabilitate la nivelul corpului. Este esențial ca echipamentele de vânătoare să îți asigure respirabilitatea pielii în orice sezon și condiții climatice.
 • - Confort termic. Indiferent de sezon, că mergi la vânătoare iarna sau vara, hainele camuflaj de vânătoare trebuie să ajute la termoreglarea eficientă a corpului sau să îți permită purtarea unui strat termic de bază.
 • - Lejeritate sporită. Pe durata unei sesiuni de vânătoare ai nevoie să te miști lejer. De aceea echipamentele de vânătoare au o croială dreaptă, pe lângă corp.
 • - Impermeabilitate crescută. Precipitațiile pot apărea pe neașteptate, dar când porți cele mai bune haine de vânătoare ești protejat de umezeala exterioară.
 • - Element distinctiv pentru vizibilitate. Îmbrăcămintea de vânătoare trebuie să aibă un semn exterior distinctiv care să îți crească vizibilitatea printre ceilalți vânători, ca să eviți evenimentele neplăcute.

Ești pasionat de observarea naturii și vânătoare? Descoperă varietatea de modele de haine pentru camuflaj și haine de vânătoare de la Decathlon și alege echipamentul potrivit pentru cea mai sigură experiență în inima naturii.


CUM ALEGI MODELUL POTRIVIT DE CAMUFLAJ PENTRU HAINELE DE VÂNĂTOARE?


Hainele de camuflaj pentru vânătoare sunt disponibile în cinci modele distincte, cu imprimeuri ce variază în funcție de sezon și zona în care are loc sesiunea de vânătoare. De ce ai nevoie de haine cu camuflaj alb iarna sau prin ce diferă camuflajul pentru zona de pădure? Citește în continuare și află cum te echipezi corect în funcție de anotimp și zonă:

 • - Hainele de camuflaj pe timp de iarnă sunt disponibile în variații de alb și tonuri de gri, recomandate pentru sesiunile de vânătoare din sezonul rece, în zone stâncoase sau cu zăpadă.
 • - Hainele de vânătoare cu camuflaj de pădure imită modelul frunzelor și culorile pădurii, cu nuanțe de verde și maro ca să îți ofere cadrul perfect pentru integrare ușoară în natură.
 • - Echipamente de vânătoare cu camuflaj portocaliu, dedicate începătorilor. Imprimeul în culori vii sporește vizibilitatea pe traseu și previne accidentele.
 • - Hainele de camuflaj pentru zonele de mlaștină sunt ușor de recunoscut după imprimeul în nuanțe de verde și maro închis, ce se adaptează perfect la flora zonelor mlăștinoase.
 • - Îmbrăcăminte de camuflaj pentru savană, ce imită culorile plantelor uscate, specifice acestei zone. Culorile folosite sunt maro, bej și alte nuanțe derivate.

Fie iarnă, fie vară, în colecția Decathlon găsești haine de vânătoare și îmbrăcăminte camuflaj pentru cele mai sigure și eficiente sesiuni de observare a naturii și animalelor.


Oferă bucuria de a face sport