SANII DIN PLASTIC ȘI LEMN (60 Produse)

Cum îmbini distracția cu mișcarea fizică? Mergi la săniuș alături de Decathlon. Aici găsești o colecția variată de sănii penttru copii de diverse vârste. De la sania de lemn rezistentă până la sănii din plastic cu volan și frână, pe toate le găsești pe această pagină. Alege echipamentul potrivit în funcție de vârsta și experiența micuțului tău și optează întotdeauna pe un model fiabil și ușor de manevrat care să îi ofere nu doar viteză pe pârtie, ci și confort și siguranță. Pregătit de săniuș? Nu lăsa iarna să te prindă nepregătit și alege din colecția Decathlon modelul de sanie care se potrivește cerințelor tale, de la sania din lemn și plastic, la sania bob.

Reduceri
Costum săniuș/schi XWARM PULL'N FIT Roz-Albastru Bebe
24999 RON -11%
22199 RON
*De la ‪18.03.2023‬, în limita stocului disponibil
WEDZE

Costum săniuș/schi XWARM PULL'N FIT Roz-Albastru Bebe

(13)
Livrare estimată: 2 zile
Saniuta Ziggi rosie
29900 RON
PROSPERPLAST

Saniuta Ziggi rosie

Saniuta Ziggi rosie cu volan
33600 RON
PROSPERPLAST

Saniuta Ziggi rosie cu volan

Sanie Little Seal albastra
28600 RON
PROSPERPLAST

Sanie Little Seal albastra

Sanie Little Seal rosie
28600 RON
PROSPERPLAST

Sanie Little Seal rosie

4.6/5 Pe baza a 1969 Opinii exprimate online și în magazine

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE SANIA DE PLASTIC DE LA DECATHLON


Cum te distrezi la orice vârstă pe pârtie? Alegi sania de plastic sau lemn de la Decathlon și ești pregătit să transformi iarna în sezonul preferat al întregii familii. Rapidă și ușor de manevrat chiar și de copii, sania din plastic este echipamentul de iarnă ce menține distracția și buna dispoziție la cel mai înalt nivel. Aici găsești o colecție cu modele variate de sănii pentru toate categoriile de vârstă și poți alege accesoriile pentru sporturi de iarnă de care ai nevoie. Vrei să afli cum alegi sania din plastic potrivită pentru cei mici, dar și pentru cei mari? Citește ghidul de mai jos și pregătește-te pentru o iarnă distractivă alături de întreaga familie.

Sania de plastic pentru copii este disponibilă în diverse modele și forme, de la sania bob, la sania clasică și sania platformă. Care sunt cele mai importante detalii de care să ții cont? În primul rând, verifică greutatea maximă suportată de sanie. De asemenea, verifică dacă sania aleasă are sfoară de tragere. Un alt detaliu important, util pentru copiii cu vârste mai mari, sunt mânere de frânare laterale ce le permit să controleze sania de plastic. Pentru cei mici îți recomandăm să echipezi sania cu un scaun special ce se adaptează ușor pe săniile din plastic de tip platformă și le oferă copiilor susținere lombară și stabilitate.Ai nevoie de o sanie de plastic pentru adulți ca să te alături și tu distracției pe pârtie? Începe cu verificarea greutății suportate de aceasta. De asemenea, alege un model cu sistem de frânare și dirijare a direcției saniei. Dacă vrei să cobori pârtia împreună cu micuțul tău, cea mai bună alegere este o sanie mare din plastic, cu suficient spațiu pentru un adult și un copil. Astfel vă bucurați împreună de cel mai distractiv sport al iernii.

Ai început căutările pentru sania potrivită? Descoperă colecția Decathlon și alege sania de plastic sau sania din lemn care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.


CUM ALEGI MODELUL DE SANIE POTRIVIT?


Vrei să alegi o sanie rapidă și sigură, dar care să reziste mai multe sezoane? Înainte să achiziționezi modelul preferat, îți recomandăm să citești în continuare și să afli cum alegi sania potrivită, fără să faci compromisuri legate de siguranța ta și a celor dragi sau de eficiență la coborârea pe pârtie. Vei afla toate detaliile necesare despre sania de lemn și sania de plastic, iar la final vei putea alege modelul potrivit pentru tine și cei dragi.Cine folosește sania? Sania de plastic este mai ușor de manevrat de către copii, dar este mai joasă, așa că este recomandată în special celor mici. De cealaltă parte, o sanie de lemn este mai rigidă, mai înaltă și mai grea, fiind recomandată copiilor mai mari și adulților, care știu să o manevreze în siguranță.

Cât de rezistentă este la șocuri? O sanie din lemn este mult mai rezistentă la impactul cu solul sau dunele de zăpadă. De asemenea, va rezista mai multe sezoane, fără riscul să se spargă sau să se deterioreze. Cum controlezi sania? Un alt detaliu important este modul în care controlezi traiectoria saniei. De exemplu, sania din plastic și sania bob are mânere laterale ce te ajută să direcționezi rapid sania, dar și să frânezi eficient. În timp ce sania de lemn se bazează pe mișcările corpului pentru a stabili traiectoria și pe forța picioarelor pentru a o opri.

Pregătește-te de iarnă și asigură doza de distracție pe pârtie a întregii familii cu sania de la Decathlon. Alege dintre modelele variate, de la sania de plastic și sania bob, la sania din lemn rezistentă și sigură pentru adulți și copii.

Oferă bucuria de a face sport