Îmbrăcăminte termică (23 Produse)

CUM SĂ ALEGI O BLUZĂ TERMICĂ PENTRU FOTBAL?

CUM SĂ ALEGI O BLUZĂ TERMICĂ PENTRU FOTBAL?

Reduceri
Șort Fotbal Keepdry Supportiv 900 Negru Bărbați
8999 RON -31%
6199 RON
*De la ‪24.05.2023‬, în limita stocului disponibil
KIPSTA

Șort Fotbal Keepdry Supportiv 900 Negru Bărbați

(6)
Livrare estimată: 2 zile
4.7/5 Pe baza a 7136 Opinii exprimate online și în magazine

Care sunt beneficiile fotbalului pentru copii?

Efortul fizic realizat cu regularitate de la o vârstă fragedă are un rol uriaș în dezvoltarea fizică a celui mic.

În general, sportul susține întărirea sistemului imunitar, astfel încât organismul să răspundă mult mai eficient în fața afecțiunilor virale, obezității și a altor afecțiuni problematice. Iar fotbalul reprezintă un exemplu ideal de sport solicitant, cu beneficii multiple pentru sănătatea copiilor. Prin mișcările specifice din timpul antrenamentelor la fotbal, acest sport contribuie semnificativ la buna funcționare a sistemului cardio-respirator, reducerea riscului de a dezvolta afecțiuni oncologice, fortificarea sistemelor muscular și osos sau stimularea sistemului limfatic.

De ce este importantă purtarea unor haine termice de către copii în sezoanele reci?

Dacă îți echipezi copilul cu colanți termici sau bluze termice va avea următoarele avantaje:

  • croiala mulată pe corp menține căldura corporală în zilele răcoroase sau chiar reci;
  • transpirația este absorbită și apoi evacuată ușor spre exterior;
  • aceste haine mențin pielea uscată, fără a crea senzația de frig;
  • sunt o barieră suplimentară împotriva intemperiilor;
  • păstrează uscat tricoul de pe deasupra, chiar și în timpul unui efort intens.

Cum te pregătești pentru fotbal iarna?

Indiferent de sezonul în care îl joci, fotbalul presupune mult efort fizic, iar transpirația poate reprezenta o problemă dacă nu ai echipamentul adecvat. Pentru jocurile de fotbal de iarna îmbracă o pereche de pantaloni și o bluză termică din materiale sintetice precum poliesterul care să permită evacuarea transpirației și astfel să nu o simți în timp ce alergi.

La Decathlon există haine termice potrivite atât pentru zilele de iarnă, dar și pentru cele mai puțin friguroase, de toamnă. Fiecare produs are informații despre intervalul de grade Celsius pentru care este potrivit, așa că îți va fi ușor să le alegi pe cele care ți se potrivesc.

Cum te ajută hainele termice să faci performanță în fotbal?

Fotbalul este un sport de echipă, ce aduce indivizi pe teren, în jurul aceleiași pasiuni. El este potrivit atât pentru copii, dar și pentru adulți. Dacă te echipezi corespunzător, poți juca fotbal chiar și pe vremea rece. La Decathlon găsești haine termice care te vor ajuta nu doar să-ți țină de cald în timpul meciurilor sau antrenamentelor, ci și la evacuarea transpirației.

De ce să alegi o bluză termică?

Avantajele unei bluze termice sunt următoarele:

  • menține căldura corporală datorită croielii mulate pe corp;
  • absoarbe transpirația și o evacuează spre exterior;
  • menține pielea uscată, fără a crea senzația de frig;
  • este o barieră suplimentară împotriva intemperiilor;
  • păstrează uscat tricoul de pe deasupra, chiar și în timpul unui efort intens. Bluză tehnică pentru confort în timpul jocului.

De ce să alegi îmbrăcăminte termică pentru fotbal de la Decathlon?

Gama noastră de produse include îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați, femei, dar și copii. Fiecare articol a fost testat astfel încât să corespundă celor mai exigențe cerințe, fiind testate de sportivi profesioniști în condiții reale de joc.

Accesoriile au fost și ele concepute încât să amelioreze senzația de frig și să ajute la îmbunătățirea jocului în aceste condiții. De exemplu, o pereche adecvată de mănuși îți va facilita prinderea mingii în mână în timpul antrenamentelor datorită elementelor aderente cu care este prevăzută.

Îmbrăcămintea termica a devenit uzuală atât pentru atleți cât și pentru cei care iubesc o viață activă. Această inovație în vestimentație oferă protecție și confort termic, elimină umezeala, permite pielii să respire și elimină fricțiunea. Purtate pe sub echipament, aceste piese vestimentare au devenit obligatorii în perioada rece.

De ce ai nevoie de imbracaminte termica la fotbal?

Fotbalul este un sport extrem de solicitant pentru organism iar apariția transpirației este inevitabilă. Tocmai de aceea este necesară purtarea unui strat de bază care să permită evacuarea transpirației și eliminarea umezelii.

Create special pentru protecția termică, piesele vestimentare te vor ajută să faci față condițiilor meteo dificile fără a-ți restricționa mișcările. Realizate din materiale respirante, fără cusături și cu un design ergonomic, aceste haine reduc fricțiunea cu piele și previn iritațiile.

În plus piesele de îmbracaminte termica îți oferă un strat suplimentar de protecție împotriva accidentărilor, mai ales la nivelul musculaturii. Asocierea acestora cu alte accesorii de iarna pentru fotbal te va ajuta să îți îmbunătățești performanțele în sezonul rece.

De ce este important să folosește haine respirante?

Termenul respirant este utilizat pentru a descrie haine care au capacitatea de a reduce și evacua transpirația permitând aerului o circulație corectă. Aceste piese vestimentare folosesc tehnologii inovatoare care te ajută să menții temperatura corectă a corpului.

Eliminarea umezelii te va ajuta să eviți dezvoltarea bacteriilor și implicit apariția mirosurilor dezagreabile. Aceste haine sunt recomandate pentru persoanele cu piele sensibilă și cele care au dezvoltat alergii după purtarea materialelor nepotrivite.

Ce fel de imbracaminte termica gasesti la Decathlon?

La Decathlon îți punem la dispoziție toate piesele de îmbrăcăminte termică necesare pentru practicarea în condiții optime a sporturilor preferate. Pentru protecție maximă optează pentru bluze și tricouri termice, colanți și sorturi dar și elemente suplimentare precum căciuli, gulere și mănuși.

Specialiștii noștri au făcut o selecție atentă pentru ca tu să te bucuri din plin de sport. Nu uita, echipamentul pentru fotbal te va ajuta să ai cele mai bune rezultate pe teren.

Oferă bucuria de a face sport