Sanie si alte activitati in zapada (111 Produse)

Retrăiește clipele copilăriei și bucură-te de iarnă cu sania perfectă! Vino la Decathlon și alege sania care ți se potrivește și redescoperă sportul de iarnă preferat. Fie că vrei o sanie cu spătar, fie că preferi o sanie tip bob, la Decathlon avem modele variate, pe placul tuturor. Activitățile în zăpadă și săniușul trebuie să fie pe lista ta în această iarnă. Alege cizme și încălțăminte de zăpadă, sania preferată și distracția poate începe! Pregătește-te din timp cu gama variată de produse Decathlon și creează amintiri de neuitat alături de cei dragi! Comandă online sau vizitează magazinele pentru și mai multe articole sportive!

Ghete femei Kappa Dixton, Alb
22299 RON
KAPPA

Ghete femei Kappa Dixton, Alb

4.5/5 Pe baza a 6858 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI CEA MAI BUNĂ SANIE DIN COLECȚIA DECATHLON?


Iarna se apropie cu pași repezi? E momentul să te pregătești pentru un nou sezon de săniuș și activități în zăpadă. Decathlon s-a gândit la toate nevoile tale și am pus într-o colecție specială toate produsele de care ai nevoie, de la sanie cu spătar și sanie tip bob, până la încălțăminte și îmbrăcăminte de zăpadă pentru adulți și copii. Dacă vrei să afli cum alegi sania potrivită, ți-am pregătit cele mai utile informații, dar și o colecție diversificată de modele de sănii și articole pentru iarnă. Înainte de a alege cea mai bună sanie pentru adulți și copii, trebuie să fii atent la fiecare detaliu. Astfel, vei avea cel mai bun confort și stabilitate, evitând accidentările nedorite. Materialul din care este confecționată sania este un detaliu care face diferența. Îți recomandăm sania din lemn la care poți adăuga un spătar. Astfel, vei obține o sanie de lemn cu spătar, foarte stabilă și rezistentă. Dacă alegi sania tip bob sau sania platformă, verifică greutatea maximă admisă. Deși este mai ușor de transportat, rezistă mai puțin la utilizări repetate.

Vârsta recomandată pentru un anumit model de sanie este un alt criteriu important. Mărimea saniei, sistemul de siguranță și viteza la care poate ajunge o sanie sunt detalii ce determină vârsta minimă de la care poate fi utilizată de către copii. De exemplu, sania cu spătar este foarte bună pentru copiii mici pentru că oferă stabilitate, în timp ce sania tip bob alunecă mai repede și este recomandată copiilor de peste 5 ani sau chiar mai mari. Controlul și manevrarea saniei diferă în funcție de model. Majoritatea săniuțelor sunt manevrate prin sforile aflate în partea din față. Dar există și modele noi care includ sisteme de siguranță și de manevrare mai avansate, precum centură, volan și mânere pentru frână. Dimensiunea și greutatea saniei influențează de cele mai multe ori alegerea ta. Asta pentru că sania este frecvent transportată în excursiile la munte și poate ocupa foarte mult spațiu. O sanie ușoară, de dimensiuni mici este mai practică, în timp ce sania din lemn, mai grea și rigidă, necesită un spațiu special de depozitare.

Greutatea admisă pe sanie variază în funcție de model și materialul din care este realizată. Cu cât materialul este mai greu și mai rigid, cu atât greutatea permisă este mai mare. Dar, în același timp, o sanie din material rigid și greu va aluneca și mai repede pe pârtie. Cum arată cea mai bună sanie pentru tine? Gama diversificată de modele de săniuțe și articole pentru iarnă este tot ce ai nevoie pentru un echipament complet. De la încălțăminte de zăpadă și apreschiuri călduroase pentru adulți și copii, până la sanie din lemn sau din plastic, tot ce ai nevoie găsești la Decathlon!


ÎNCURAJEAZĂ COPIII SĂ DESCOPERE MAGIA SĂNIUȘULUI CU SANIA DE LA DECATHLON


Fiecare activitate a copilăriei are rolul ei și contribuie la o dezvoltare armonioasă a copilului tău. Încurajează-l să se bucure cât mai mult de jocurile copilăriei și de activitățile de iarnă, cum este săniușul. Astfel, îi oferi șansa să întâlnească noi prieteni, să își consume energia și să petreacă mai mult timp în natură. Poți să te alături și tu distracției și să redescoperi magia iernii. Totul e mai ușor și mai frumos când tot ce ai nevoie pentru sporturile de iarnă se află în același loc, la Decathlon! Cum îl ajută o sanie pe cel mic să se dezvolte armonios? Fiecare activitate pe care o practică, indiferent de sezon, contribuie atât la sănătatea sa, cât și la dezvoltarea aptitudinilor sociale. Iată cinci motive pentru care ar trebui să îi oferi o sanie în dar și șansa să se bucure de frumusețea zăpezii:

    - Întâlnește noi prieteni cu care dezvoltă relații frumoase de prietenie;
    - Socializează și învață să se integreze în grupuri;
    - Corpul devine mai rezistent la temperaturi scăzute;
    - Învață să gestioneze mai bine accidentările ușoare;
    - Devine independent și încrezător în propriile forțe.

Fiecare moment și fiecare activitate ne învață lucruri noi și ne ajută să ne dezvoltăm anumite aptitudini. Oferă șansa celor mici să descopere cât de frumoasă este iarna! Alătură-te și tu copiilor și retrăiește momentele frumoase din copilăria ta! Totul e mai simplu și mai frumos când confortul tău pe pârtia de săniuș este asigurat de cea mai bună sanie de la Decathlon!

Oferă bucuria de a face sport