Skip filters
Filtre

Trambuline copii și adulți (29 Produse)

Pentru a alege o trambulină pentru copii este nevoie să te uiți la mai mulți factori. Primul și cel mai important, trambulina de copii este nevoie să fie dotată cu o plasă de siguranță care să ajute la creșterea gradului de siguranță pentru copiii. Pe lângă trambulinele de copii, îți poți alege și o trambulină de adulți și să se distreze întreaga familie. Astfel poți supraveghea copii în timp de te distrezi alături de aceștia.
Indiferen că îți dorești o trambulină mare sau o trambulină cu plasă, la Decathlon poți să găsești trambuline rezistente și ușor de montat.

DISTREAZĂ-TE ȘI CONSUMĂ ENERGIE CU TRAMBULINA!

DISTREAZĂ-TE ȘI CONSUMĂ ENERGIE CU TRAMBULINA!

Reduceri
Trambulina premium Qdecor Kids, cu plasa de siguranta si scara, Ø366cm
1.46900 RON -19%
1.18900 RON
*De la 28.08.2023 până la 31.10.2023
QDECOR

Trambulina premium Qdecor Kids, cu plasa de siguranta si scara, Ø366cm

Reduceri
Trambulina premium Qdecor Kids, cu plasa de siguranta si scara, Ø427cm
1.67900 RON -19%
1.34900 RON
*De la 28.08.2023 până la 31.10.2023
QDECOR

Trambulina premium Qdecor Kids, cu plasa de siguranta si scara, Ø427cm

Reduceri
MINI TRAMPLINĂ YOURFIT - PRO1
39999 RON -19%
32046 RON
*De la 18.10.2022 până la 30.12.2025
YOURFIT

MINI TRAMPLINĂ YOURFIT - PRO1

Trambulina 96 cm
16999 RON
ACTION ONE

Trambulina 96 cm

Trambulină acvatică rotundă WX-TR3
1.64999 RON
WATERFLEX

Trambulină acvatică rotundă WX-TR3

(1)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.1/5 Pe baza a 788 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI ȘI CUM INSTALEZI TRAMBULINE DE COPII ȘI ADULȚI?


Vrei să dai startul distracției de vară în aer liber? Amenajează-ți curtea cu trambuline de copii și adulți de la Decathlon. Distrează-te în timp ce te bucuri de beneficiile fizice ale săritului pe trambulină. Adună-i pe toți cei dragi alături de tine. Citește în continuare pentru a afla tot ce trebuie să știi legate de alegerea unei trambuline pentru adulți și copii, dar și despre instalarea în curtea ta. Alege trambulina dorită, adaugă accesoriile pentru trambuline de care ai nevoie și creează noi amintiri alături de cei dragi.

Să începem cu alegerea unei trambuline de copii și adulți. La acest pas există câteva criterii bine stabilite pe baza cărora vei reuși să alegi trambulina potrivită pentru tine.

 • - Stabilește greutatea maximă suportată. Dacă vrei să alegi o trambulină pe care se pot urca atât copii, cât și adulți, greutatea suportată trebuie să fie mare, de până la 120 kg. Trambulinele de copii au o greutate limită mai mică ce nu permite accesul adulților.
 • - Alege dimensiunile și forma trambulinei pentru adulți și copii în funcție de spațiul disponibil. Trambulina este disponibilă într-o formă rotundă, hexagonală sau dreptunghiulară. De aceea îți recomandăm să măsori atent spațiul disponibil pe care vrei să îl aloci trambulinei.
 • - Care este scopul utilizării? Există atât trambuline de adulți pentru sport și fitness, cât și trambuline de copii pentru distracție și relaxare. Înainte de a investi într-o trambulină, stabilește care sunt nevoile tale.
 • - Mediul în care o utilizezi. Poți alege între trambuline de interior, de dimensiuni mai mici, și trambuline de exterior, mai spațioase, cu o greutate suportată mai mare.
 • După ce ai ales trambulina de copii și adulți, pasul următor este montarea sigură a acesteia:

  • - Trambulina de adulți și copii cu fixare pe sol presupune ancorarea acesteia pe o suprafață dreaptă și rezistentă. Poți muta trambulina oricând dorești fără prea mult efort;
  • - Trambulină de copii și adulți cu fixare în sol, un model mult mai stabil, dar care presupune costuri și spațiu mai mare pentru fixare. Se formează o zonă în sol unde se fixează trambulina cu ajutorul unor elemente speciale.

  Fiecare model de trambulină și mod de fixare diferă. Citește cu atenție specificațiile fiecărui model de trambulină de copii și adulți de la Decathlon și alege-o pe cea potrivită pentru tine.


  CARE SUNT BENEFICIILE UTILIZĂRII UNEI TRAMBULINE PENTRU COPII ȘI ADULȚI?


  Știi câte beneficii se ascund în spatele unei trambuline? Pe lângă distracția garantată indiferent de vârstă, o trambulină pentru copii și adulți contribuie la dezvoltarea musculaturii și echilibrului. Dar hai să descoperi toate beneficiile mai jos:

  • - Îmbunătățește și dezvoltă echilibrul;
  • - Tonifică musculatura corpului;
  • - Ajută la scăderea în greutate și menținerea într-o formă optimă pentru sănătate;
  • - Întărește plămânii și ajută la dezvoltarea corectă a inspirației și respirației;
  • - Protejează articulațiile fără să pună presiune asupra acestora;
  • - Diminuează starea de stres și anxietate, oferind o senzație de libertate;
  • - Antrenamentele și sportul devine mai distractiv.

  Amenajează-ți propriul loc de distracție și sport cu o trambulină de adulți și copii de la Decathlon. Bucură-te alături de cei dragi de un moment pe cât de distractiv, pe atât de benefic pentru corp și minte.


  Oferă bucuria de a face sport