ECHIPAMENT DE CICLISM (1180 Produse)

Ești pasionat de ciclism și ai nevoie de un echipament confortabil? Descoperă colecția de echipamente de ciclism de la Decathlon și alege un costum complet, de la bluza de ciclism, până la colanți și jachete de protecție. Echipamentele Decathlon susțin respirabilitatea pielii și lejeritatea în timp ce tu te bucuri de fiecare moment petrecut pe bicicletă. Completează echipamentul cu o cască de ciclism pentru siguranța ta și ești pregătit să cucerești un nou traseu!

Reduceri
Colanți ciclism pe șosea Racer Negru Bărbați
34999 RON -45%
18999 RON
*De la 08.09.2023 până la 01.01.2026
VAN RYSEL

Colanți ciclism pe șosea Racer Negru Bărbați

(210)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Reduceri
Cască MTB ST500 Mov-Roz Adulți
18999 RON -36%
11999 RON
*De la 08.09.2023 până la 01.01.2026
ROCKRIDER

Cască MTB ST500 Mov-Roz Adulți

(1113)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Jachetă ciclism ST500 Roșu-Negru Bărbați
24999 RON -45%
13699 RON
*De la ‪03.11.2022‬, în limita stocului disponibil
ROCKRIDER

Jachetă ciclism ST500 Roșu-Negru Bărbați

(255)
Livrare estimată: 2 zile
Cască ciclism în oraș 500 Alb
19999 RON -40%
11999 RON
*De la ‪27.07.2023‬, în limita stocului disponibil
BTWIN

Cască ciclism în oraș 500 Alb

(659)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Colanți ciclism pe șosea RC500 Bleumarin-Mov Damă
9999 RON -20%
7999 RON
*De la ‪08.09.2023‬, în limita stocului disponibil
VAN RYSEL

Colanți ciclism pe șosea RC500 Bleumarin-Mov Damă

(400)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Mănuşi ciclism șosea 500 Kaki
4999 RON -50%
2499 RON
*De la ‪08.09.2023‬, în limita stocului disponibil
VAN RYSEL

Mănuşi ciclism șosea 500 Kaki

(742)
Livrare estimată: 2 zile
4.4/5 Pe baza a 35235 Opinii exprimate online și în magazine

DIN CE ESTE FORMAT UN ECHIPAMENT DE CICLISM?


Fie că pedalezi spre performanță, fie că ciclismul este sportul tău preferat pentru relaxare, echipamentul de ciclism de la Decathlon îți oferă echilibrul între confort și siguranță. Din materiale tehnice atent selecționate, echipamentul pentru bicicletă este de nelipsit din garderoba tuturor pasionaților de sportul pe două roți. Dacă ai ales deja bicicleta preferată, hai să descoperi colecția Decathlon dedicată îmbrăcămintei pentru ciclism, accesoriilor pentru siguranță și căștilor de bicicletă. Vrei să afli din ce este compus un echipament de ciclism complet? Verifică lista de mai jos și bifează toate accesoriile pe care ai nevoie pentru următoarea ta aventură pe bicicletă. Pas cu pas, ești mai aproape de echipamentul de bicicletă pe care ți-l dorești!

 • - Pantalonii de ciclism sunt speciali prin croiala mulată și materialele tehnice. Te ajută să ai o poziție confortabilă pe șa și transformă fiecare excursie într-o experiență plăcută.
 • - Tricoul și bluza pentru ciclism respectă croiala mulată întâlnită și la colanți. Astfel, vei avea o aerodinamică bună și lejeritate. O caracteristică aparte sunt buzunarele în partea din spate a tricoului pentru ciclism, utile pentru bidonul reutilizabil de apă sau alte accesorii.
 • - Jacheta pentru ciclism este utilă în sezonul rece și contribuie la menținerea unei temperaturi optime la nivelul corpului, fără să provoace trasnpirație abundentă. În plus, te protejează de averse ușoare și adieri ale vântului.
 • - Șosetele de ciclism sunt confortabile și respirante, fiind realizate dintr-un mix de materiale prietenoase cu pielea ta. Indiferent de intensitatea cu care pedalezi, te bucuri de confort.
 • - Încălțămintea pentru ciclism are o formă specială, adaptată la forma pedalei bicicletei. Astfel, poziția tălpii va fi întotdeauna corectă, fără să existe riscul alunecării piciorului.
 • - Casca pentru bicicletă și accesoriile de siguranță îți oferă siguranță pe bicicletă și te ajută să fii ușor de observat de ceilalți participanți la trafic.
 • Te-ai pregătit pentru o nouă drumeție pe bicicletă? Descoperă colecția Decathlon de echipamente de ciclism pentru copii și adulți și pedalează în deplină siguranță și confort optim în fiecare sezon.


  BENEFICIILE ECHIPAMENTULUI DE CICLISM DE LA DECATHLON


  Ești curios să afli cum te ajută un echipament de bicicletă să pedalezi mai eficient? Special conceput pentru acest sport, un echipament adecvat trebuie să fie realizat din materiale tehnice, să respecte croiala mulată specifică ciclismului și să contribuie la confortul și siguranța ta. Dacă toate aceste criterii sunt îndeplinite, te vei bucura de următoarele beneficii:

  • - Aerodinamică îmbunătățită datorită materialelor ușoare și croielii mulate;
  • - Lejeritate în mișcare și confort deplin, fără senzație de greutate;
  • - Respirabilitatea pielii și evacuarea eficientă a transpirației datorită materialelor tehnice din compoziția echipamentului;
  • - Protecție termică adaptată la fiecare sezon;
  • - Siguranță în timpul pedalării și vizibilitate bună pe șosea;
  • - Acces ușor la accesoriile de care ai nevoie, prin buzunare poziționate strategic, la îndemâna ta.

  Dacă te-ai confruntat cu disconfort din cauza îmbrăcămintei nepotrivite, este momentul să alegi echipamentul pentru ciclism de la Decathlon, special conceput pentru sportul pe două roți. Descoperă confortul și siguranța îmbrăcămintei și accesoriile pentru bicicletă și pedalează fără griji către următoarea destinație!


  Oferă bucuria de a face sport