Boots snowboard (21 Produse)

Ai nevoie de boots de snowboard pentru sezonul sporturilor de iarnă? Găsește modelul pe care speri să-l găsești chiar pe această pagină! Descoperă colecția de boots de snowboard pentru adulți, dipsonibilă pe site și în magazinele Decathlon, și fii în cea mai bună formă a ta pe pârtie. Mizează pe susținerea optimă a piciorului și stabilitate la fiecare mișcare. Astfel, ești mereu în siguranță când porți boots de snowboard pentru damă și bărbați. Fie că preferi boots albi sau boots negri, îi poți adapta ușor la echipamentul tău de iarnă, datorită versatilității culorilor neutre. Echipează-te corect și bucură-te de iarnă alături de Decathlon!

Boots Snowboard SNB100 Gri Damă
47999 RON
DREAMSCAPE

Boots Snowboard SNB100 Gri Damă

(3)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Boots Snowboard Nortwave
99900 RON
NORTHWAVE

Boots Snowboard Nortwave

Boots Snowboard Nortwave
1.19900 RON
NORTHWAVE

Boots Snowboard Nortwave

Boots Snowboard Nortwave
1.54900 RON
NORTHWAVE

Boots Snowboard Nortwave

Boots Snowboard Nortwave
1.19900 RON
NORTHWAVE

Boots Snowboard Nortwave

Boots Snowboard Nortwave
1.19900 RON
NORTHWAVE

Boots Snowboard Nortwave

Boots snowboard INDY 100 XS Copii
36999 RON
DREAMSCAPE

Boots snowboard INDY 100 XS Copii

(1)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Boots snowboard freestyle Gri Bărbați
99999 RON
NORTHWAVE

Boots snowboard freestyle Gri Bărbați

Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.3/5 Pe baza a 75 Opinii exprimate online și în magazine

CARACTERISTICI CHEIE ALE BOOTS-URILOR DE SNOWBOARD PENTRU ADULȚI


Credeai că doar placa de snowboard este cea mai importantă din echipamentul tău pentru sporturile de iarnă? Perechea potrivita de boots de snowboard pentru adulți completează echipamentul și îți asigură confort și control asupra plăcii. Chiar dacă placa de snowboard are o dinamică excelentă, performanța ta pe pârtie va fi minimă fără perechea de boots de snowboard aleasă corect. Colecția Decathlon îți pune la dispoziție o colecție variată de boots de snowboard de femei și bărbați, în diverse mărimi și pentru mai multe nivele de practică. Ca orice echipament pentru sporturile de iarnă, perechea de boots de snowboard pentru adulți trebuie să asigure protecția termică a piciorului, impermeabilitate și respirabilitatea pielii. Astfel, te bucuri de confort de la interior, până la exterior. Toate aceste funcții formează un mix ce sporesc senzația de confort și încredere pe pârtia de schi.

Cei mai mulți boots de snowboard pentru femei și bărbați sunt alcătuiți din 2 părți: gheata interioară și partea exterioară, numită și shell, mai rigidă. Fiecare dintre acestea are rolul ei atât în menținerea corectă a poziției piciorului, cât și pentru confort și protecție în cazul accidentărilor. Hai să afli mai multe despre fiecare, iar la final poți alege perechea de boots de snowboard pentru adulți din colecția Decathlon! Gheata interioară sau ciorapul are rolul de a menține confortul termic al piciorului și de a susține glezna și talpa pentru evitarea accidentărilor. Mai mult, asigură și respirabilitatea optimă a pielii pentru a elimina transpirația și mirosurile neplăcute. Atunci când probezi gheata interioară, aceasta trebuie să îmbrace piciorul cât mai bine, fără să te strângă. O mărime mai mică sau mai mai mare va diminua din controlul pe care îl ai asupra plăcii de snowboard și poate cauza bătături. Cele mai eficiente modele sunt termoformabile, adică odată încălzite la o anumită temperatură, vor lua forma piciorului tău pentru cel mai bun nivel de confort. Gheata exterioară sau shell-ul este partea mai rigidă a boots-ului de snowboard pentru adulți. Aceasta acționează ca o carcasă de protecție între gheata interioară și condițiile meteo externe. Astfel, ține umezeala și frigul la distanță și sporește senzația de confort. La nivelul ghetei exterioare se află și șireturile pentru fixarea pe picior a boots-urilor de bărbați și femei. La Decathlon vei găsi Soft boots de snowboard pentru adulți, pentru sportul recreațional, Hard boots pentru cursele de snowboard alpin și sportivi avansați, și splitboard boots.


CE BOOTS DE SNOWBOARD PENTRU ADULȚI SĂ ALEGI ÎN FUNCȚIE DE NIVELUL DE PRACTICĂ


Echipamentul de sport trebuie întotdeauna ales în funcție de nivelul de practică, iar sporturile de iarnă nu sunt o excepție de la această regulă. Fie că practici snowboarding la nivel de începător, fie că ai avansat la nivel de performanță, Decathlon te ajută să alegi modelul potrivit pentru tine. Pentru nivel începător, Soft boots de snowboard pentru adulți sunt alegerea potrivită. Sunt mai moi față de restul modelelor și te ajută să te acomodezi mai repede cu placa de snowboard. Mai mult, sunt adaptați pentru viteze mici, astfel eviți riscul accidentărilor. Te vei acomoda mai ușor cu ei și vei avea un control bun asupra plăcii.

Deja stăpânești tainele snowboardingului și vrei să treci la următorul nivel? Pentru freestyle și freeride snowboarding ai nevoie de boots de snowboard pentru femei și bărbați cu o construcție mai fermă, respectiv mai rigidă. Astfel, ai mai mult control în cazul coborârii la viteze mari, cât și pentru diverse scheme. Practici snowboarding alpin? Atunci ai nevoie de cel mai bun control asupra plăcii. Alege Hard boots de snowboard pentru adulți, care mențin piciorul strâns pe tot parcursul coborârii. Vei fi mai încrezător în fiecare mișcare și vei atinge nivelul de performanță în sportul tău preferat. Indiferent de nivelul tău, colecția Decathlon de boots de snowboard pentru adulți este tot ce ai nevoie pentru echipament sigur și eficient. Pregătește-te să cucerești pârtia cu mișcările tale și bucură-te de fiecare sezon de snowboarding!

Oferă bucuria de a face sport