RUCSAC DRUMEȚIE ȘI PORT BEBE (347 Produse)

Îți place să te aventurezi pe cărări de munte alături de cei dragi? Alege un rucsac de drumeție de la Decathlon, spațios și bine compartimentat pentru a păstra la îndemână toate lucrurile de care ai nevoie. Tu stabilești durata excursiei tale și noi îți oferim un rucsac de drumeții și trekking care să țină pasul cu tine. De ce să renunți la obiectele de care ai nevoie pe munte când poți lua cu tine toate cele necesare, perfect organizate și depozitate în rucsacul de trekking de la Decathlon? Fii pregătit să treci cu bine peste orice provocare și contează pe un rucsac de munte încăpător. Când familia ta se mărește și îți dorești să trăiești fiecare aventură alături de cei mai mici membrii din familia ta, poți conta pe un rucsac port bebe, special conceput pentru transportarea copiilor în deplină siguranță și confort. Ți-ai pregătit echipamentul de drumeție? Adaugă un rucsac de munte de la Decathlon și aventura poate începe!

Cum să alegi
CUM SĂ ÎȚI REGLEZI RUCSACUL DE DRUMEȚIE
Pret In Scadere
Rucsac Frigorifc Compact 100 10L Verde
5999 RON
Preț în scădere Pret vechi: 7999 RON
QUECHUA

Rucsac Frigorifc Compact 100 10L Verde

(881)
Livrare estimată: 2 zile
Set prim-ajutor 900 80 piese
12999 RON
FORCLAZ

Set prim-ajutor 900 80 piese

(34)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Set prim-ajutor 100 41 piese
6499 RON
FORCLAZ

Set prim-ajutor 100 41 piese

(130)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Borsetă TRAVEL 7L Negru
10999 RON
FORCLAZ

Borsetă TRAVEL 7L Negru

(123)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.5/5 Pe baza a 34138 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI RUCSACUL DE DRUMEȚIE?


De ce să pornești într-o nouă drumeție nepregătit când poți alege un rucsac de munte încăpător pentru toate lucrurile necesare? Descoperă colecția de rucsaci de drumeție de la Decathlon, disponibili într-o varietate de culori și modele, cu compartimentări diferite. Echipează-te corespunzător și asigură-te că ai ales un rucsac de drumeție încăpător. Tot ce îți rămâne de făcut este să te relaxezi și să te bucuri de timpul petrecut în mijlocul naturii. Când ai echipamentul necesar pentru drumeții perfect organizat într-un rucsac de munte, întreaga experiență va fi și mai plăcută, lipsită de griji și cu adevărat revigorantă.

Dar cum te asiguri că rucsacul de drumeție pe care l-ai ales este pe măsura așteptărilor tale? Primul pas este să stabilești durata drumeției, care sunt nevoile tale și cum te poate ajuta rucsacul de munte. Ne-am gândit că ar fi mai simplu să ai la îndemână o listă cu criterii pe care le poți folosi de fiecare dată când ai nevoie de un rucsac de trekking nou de la Decathlon. Dacă vrei să afli cum alegi rucsacul potrivit, acest ghid îți va fi de mare ajutor:

 • - Stabilește distanța parcursă și durata drumeției. Doar așa poți avea o imagine de ansamblu asupra echipamentului și proviziilor de care ai nevoie. Dacă ai planificat o drumeție scurtă, de câteva ore, poți opta pentru un rucsac de munte ușor, suficient de încăpător pentru batoane nutritive, mici gustări și alte accesorii. Când vrei să te aventurezi pe cărări de munte mai multe zile, trebuie să alegi un rucsac de drumeții mai încăpător, cu loc de depozitare pentru cort și sacul de dormit, dar și pentru haine.
 • - Compartimentarea rucsacului de munte trebuie să fie cât mai practică și spațioasă. Atât buzunarele interioare, cât și cele exterioare trebuie să fie ușor accesibile, sigure și încăpătoare. Un buzunar special pentru bidonul reutilizabil de apă, un compartiment pentru smartphone și portofel, toate acestea sunt detalii ce fac diferența dintre un rucsac bine compartimentat și unul neîncăpător.
 • - Volumul rucsacului de munte influențează volumul bagajului tău. Cu cât un rucsac de drumeție are o capacitate mai mare, cu atât mai multe lucruri poți împacheta pentru o excursie de lungă durată. De aceea, trebuie să alegi atent un rucsac de trekking cu un volum adaptat nevoilor tale.
 • - Curele reglabile pentru ajustare rapidă. Rucsacul de drumeție trebuie să aibă curele reglabile pentru umeri, curele de susținere în zona pieptului și abdomenului. Fiecare dintre acestea îți permit să ajustezi rucsacul în timpul drumeției pentru a diminua presiunea din zona spatelui. Astfel, vei resimți cât mai puțin din greutatea rucsacului de munte dacă acesta este adaptat conformației tale.
 • - Structura spatelui întărită și ventilată. Un rucsac de drumeție trebuie să fie pe cât de încăpător, pe atât de confortabil pentru spate. De aceea, verifică întotdeauna ca spatele rucsacului să fie întărit, cu o căptușeală specială realizată dintr-un material ce favorizează ventilarea pielii și evacuarea transpirației. Astfel, te poți bucura de timpul petrecut în natură fără grija durerilor de spate sau a posturii incorecte.

Fiecare dintre aceste criterii trebuie să se regăsească în rucsacul tău de munte. Dacă vrei că fiecare drumeție să fie o experiență plăcută și relaxantă, alege un rucsac de trekking de la Decathlon!


CARACTERISTICILE UNUI RUCSAC PORT BEBE SIGUR ȘI CONFORTABIL


Ce faci când familia ta se mărește și îți dorești ca și cei mici să te însoțească în drumeții? Alegi un rucsac port bebe de la Decathlon! O alegere inspirată pentru toți părinții pasionați de un stil de viață activ și drumeții în natură, rucsacul port bebe este perfect echilibrat între confort și design. De la structura solidă, până la accesoriile pentru siguranță și confort, fiecare detaliu este atent ales pentru o drumeție fără griji atât pentru părinți, cât și pentru copii.

Te pregătești pentru o nouă drumeție alături de micuțul tău? Iată care sunt caracteristicile unui rucsac port bebe sigur și confortabil de la Decathlon:

 • - Structură solidă pentru transportarea copiilor în siguranță;
 • - Greutatea maximă suportată ajunge până la 22 kg;
 • - Adaptare ușoară la conformația părintelui prin curele reglabile;
 • - Asigură ventilarea zonei spatelui datorită materialelor tehnice folosite;
 • - Scaun reglabil pentru copil, cu stabilizatoare în zona șoldurilor;
 • - Centuri de siguranță pentru protecția micuțului tău;
 • - Parasolar detașabil pentru protecția împotriva razelor UV;
 • - Buzunare încăpătoare pentru accesorii și bidonul cu apă;
 • - Ușor de depozitat datorită cadrului pliabil;
 • - Husă de ploaie opțională ce se atașează rapid;
 • - Certificare de siguranță.
Fiecare dintre aceste caracteristici contribuie atât la confortul tău, cât și la confortul și siguranța copilului tău. Rucsacul port bebe de la Decathlon respectă normele de siguranță și îți oferă cea mai bună soluție pentru drumețiile în familie. Indiferent de traseul pe care te aventurezi, un rucsac port bebe este de nelipsit din drumețiile în familie.

Vrei să te bucuri de traseul montan alături de copilul tău? Încearcă un rucsac port bebe de la Decathlon și oferă-i o primă experiență în natură de neuitat. Acum este momentul să creați noi amintiri în familie și să vă bucurați de fiecare aventură!


Oferă bucuria de a face sport