Îmbrăcăminte alergare (603 Produse)

Ai nevoie de un plus de motivație pentru a da startul unui nou antrenament? Dacă ești în căutarea celor mai confortabile haine de alergat, ești pe pagina potrivită! Decathlon îți aduce mai aproape îmbrăcămintea de alergare de care ai nevoie pentru sesiunile de sport în aer liber și la sală în fiecare sezon. Fie că te antrenezi singur, fie că alergi alături de cei dragi, vei avea nevoie de îmbrăcăminte de alergare realizată din materiale tehnice, prietenoase cu pielea ta, ce mențin un echilibru între confortul termic și respirabilitatea pielii. Alege hainele de alergare potrivite pentru copii și adulți de la Decathlon și depășește-ți propriul record la următorul antrenament!

Pret In Scadere
Set 3 perechi Șosete Alergare RUN100 Alb
1799 RON
Preț în scădere Pret vechi: 1999 RON
Preț per bucată 600 RONunitate
KIPRUN

Set 3 perechi Șosete Alergare RUN100 Alb

(4271)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Maiou respirant Alergare Jogging Run Dry Alb Bărbați
De la
2999 RON -26%
2199 RON
*De la ‪16.09.2023‬, în limita stocului disponibil
KALENJI

Maiou respirant Alergare Jogging Run Dry Alb Bărbați

(417)
Livrare estimată: 2 zile
Şort cu colanţi Confort Alergare Trail Running Bordo Bărbaţi
16999 RON -54%
7699 RON
*De la ‪27.05.2023‬, în limita stocului disponibil
EVADICT

Şort cu colanţi Confort Alergare Trail Running Bordo Bărbaţi

(332)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Lenjerie intimă Respirantă Alergare Jogging Run Corai Damă
2999 RON -33%
1999 RON
*De la ‪16.09.2023‬, în limita stocului disponibil
KALENJI

Lenjerie intimă Respirantă Alergare Jogging Run Corai Damă

(313)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Reduceri
Șosete Mid Groase Alergare RUN900 Verde-Roșu Adulți
4999 RON -42%
2899 RON
*De la ‪30.11.2022‬, în limita stocului disponibil
KIPRUN

Șosete Mid Groase Alergare RUN900 Verde-Roșu Adulți

(140)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Reduceri
Bluză respirantă Alergare pe asfalt Kiprun Skincare Light Damă
7999 RON -23%
6099 RON
*De la ‪18.11.2022‬, în limita stocului disponibil
KIPRUN

Bluză respirantă Alergare pe asfalt Kiprun Skincare Light Damă

(150)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.6/5 Pe baza a 48709 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI ÎMBRĂCĂMINTEA DE ALERGARE ÎN FUNCȚIE DE SEZON?


Cauți confort sporit și eficiență la fiecare sesiune de alergare? Ai nevoie de îmbrăcăminte de alergare de la Decathlon adaptată fiecărui sezon! Astfel, poți alerga eficient, bucurându-te de libertate de mișcare. Vara cauți senzație de răcorire la nivelul pielii, în timp ce iarna ai nevoie de confort termic și protecție la umezeală. De ce să porți aceleași tricouri pentru alergare indiferent de anotimp, când îți poți crea propriul echipament adaptat condițiilor climatice din fiecare sezon? Lasă-te inspirat de colecția Decathlon de haine de alergare și descoperă confortul în timpul sportului! Îmbrăcămintea de alergare pentru vară este concepută pentru a trece cu succes proba temperaturilor ridicate. Un echipament potrivit pentru alergare în sezonul cald trebuie să conțină tricouri sport din materiale tehnice, maiouri de alergare și pantaloni scurți de alergare. Fiecare piesă din colecția de îmbrăcăminte de alergare de vară susține respirabilitatea pielii și ventilarea eficientă a corpului, în timp ce transpirația este eliminată pentru o senzație plăcută la nivelul corpului. Datorită tehnologiilor utilizate de brandurile sportive la fabricarea hainelor de alergat, poți opta pentru și mai mult confort și o senzație de răcorire când alegi tricouri și maiouri ClimaCool și Run Dry.

Dacă ai nevoie de haine de alergare pentru iarnă, trebuie să fii atent la nevoile corpului tău din sezonul rece. Dorința de răcorire din timpul verii se transformă în nevoia de confort termic și termoreglare eficientă a temperaturii corpului. Doar un echipament de alergare adaptat sezonului rece îți poate oferi această senzație! Alege bluze de alergare cu mânecă lungă, pantaloni sport călduroși pentru alergare și jachete impermeabile pentru extra protecție. În plus față de confortul termic, îmbrăcămintea de alergare pentru sezonul rece îți asigură respirabilitatea pielii și evacuarea eficientă a transpirației pentru a evita senzația de disconfort de la nivelul corpului. Cum arată îmbrăcămintea de alergare potrivită pentru tine? Cu siguranță vei găsi hainele de alergat de care ai nevoie în colecția Decathlon de pe această pagină! Adaptează echipamentul tău în funcție de sezon și bucură-te de confort și eficiență.


CARE SUNT AVANTAJELE HAINELOR DE ALERGAT PENTRU ADULȚI ȘI COPII?


Peste tot găsești recomandări legate de îmbrăcămintea de alergare și ce ar trebui să cuprindă un echipament confortabil. Dar care sunt detaliile ce recomandă hainele de alergare ca o necesitate pentru sportivi pasionați și profesioniști? De la croială și materialele din compoziția acestora, până la avantajele pe care ți le oferă la purtare, fiecare detaliu contribuie la confortul tău în timpul sportului. Vrei să afli de ce ar trebui să ai în garderobă îmbrăcăminte de alergare? Citește în continuare și află care sunt avantajele hainelor de alergat de la Decathlon!

  • - Croială lejeră pentru libertate de mișcare în orice moment;
  • - Materiale tehnice cu proprietăți specifice pentru lejeritate și confort indiferent de temperatură;
  • - Evacuare rapidă a transpirației și ventilarea eficientă a pielii;
  • - Inserții de material cu micro-perforații ce asigură respirabilitatea pielii în zonele predispuse la transpirație abundentă;
  • - Termoreglarea corpului în funcție de fiecare sezon;
  • - Ușor de curățat datorită proprietăților materialelor tehnice ce nu rețin mirosurile neplăcute.
  • Vrei să alergi în cele mai bune condiții? Descoperă confortul pe care ți-l oferă hainele de alergare de la Decathlon și testează eficiența acestora în timpul antrenamentelor intense! Alege îmbrăcămintea de alergare care ți se potrivește și antrenează-te fără griji!


    Oferă bucuria de a face sport