Accesorii pentru fitness și cardio (513 Produse)

Pentru ca activitățile de fitness să fie în regulă și să simți cu adevărat că îți lucrezi masa musculară, ai nevoie și de niște accesorii de fitness. Decathlon, împreună cu echipa tehnică a acestui sport și folosind recomandările venite din partea pasionaților de fitness, au creat o gamă diversificată de accesorii pentru fitness din care să alegi ceea ce ai nevoie.

EXERCIȚII CARDIO

EXERCIȚII CARDIO

Set 3 Mini Benzi Elastice din Cauciuc 100
2499 RON
Preț per bucată 833 RONunitate
NYAMBA

Set 3 Mini Benzi Elastice din Cauciuc 100

(484)
Livrare estimată: 2 zile
Pret In Scadere
Șosete antiderapante 500 Fitness Negru Damă
1999 RON
Preț în scădere Pret vechi: 2299 RON
DOMYOS

Șosete antiderapante 500 Fitness Negru Damă

(367)
Livrare estimată: 2 zile
4.5/5 Pe baza a 24161 Opinii exprimate online și în magazine

Care sunt beneficiile fitness-ului?

Fitness-ul te ajută să fii în formă, atât fizic, cât și psihic, pentru că rezultă într-o stare de bine generală, o încredere în sine accentuată și o ușurință în a îndeplini atât sarcinile din domeniu sportiv, cât și cele zilnice. Acest termen este folosit pentru a acoperi o paletă largă de activități precum antrenarea musculaturii, stretchingul și exercițiile cardio, ce au ca scop menținerea organismului cât mai sănătos și tonifiat. Beneficiile sale sunt de necontestat:

  • ✓ Îmbunătățirea condiției fizice - prin dezvoltarea forței, vitezei, puterii, a echilibrului, rezistenței, coordonării, a mobilității și flexibilității musculare, dar și articulare;
  • ✓ Îmbunătățirea imunității - prin eficientizarea proceselor metabolice, a sistemului cardiovascular, a sistemul respirator și a sistemului nervos central;
  • ✓ Îmbunătățirea aspectului fizic - prin pierderea kilogramelor în plus, a țesutului adipos și prin antrenarea musculaturii;
  • ✓ Îmbunătățirea stimei de sine - prin creșterea încrederii în propria persoană, o atitudine pozitivă asupra vieții, ușurința în relaționarea cu cei din jur.

De ce echipament și accesorii ai nevoie pentru a practica fitness acasă?

Executate corect, exercițiile fitness și de acasă au aceleași beneficii precum cele de la sală. Așadar, nu este obligatoriu să îți faci abonament dacă nu îți dorești acest lucru, ci poți face mișcare oriunde ai fi! Dacă la sală ai al dispoziție tot echipamentul, nu este foarte dificil să îți faci o mică zonă de sport nici acasă cu accesoriile de potrivite.

În general, vei avea nevoie de o saltea de fitness, o bandă elastică, o coardă de sărit, o minge medicinală și un set de gantere. Cu acestea vei putea sa faci o multitudine de exerciții fără să te plictisești.

La Decathlon îți punem la dispoziție o mulțime de accesorii pentru fitness care să te ajute să te menții în formă oriunde dorești - bidoane sport pentru apă, șepci, genți pentru haine, încălțăminte și echipamente, dar și aparate de abdomene, manșete și alte obiecte care îți vor face antrenamentele mai plăcute.

Oferă bucuria de a face sport