MASA DE PING PONG (38 Produse)

Îți place să joci ping pong de fiecare dată când ai ocazia? Cu masa de ping pong de la Decathlon îți poți amenaja propriul loc de antrenament la tine acasă. Bucură-te de sportul preferat în orice moment și exersează cu fiecare ocazie. Ușor de adaptat fiecărui spațiu, fie că alegi mese de ping pong pentru interior, fie că optezi pentru mese de tenis de masă pentru exterior, adaptează constant echipamentul nivelului tău de experiență. Vei observa de la prima lovitură a mingii o calitate superioară a ricoșeului și rezistență îndelungată a mesei de ping pong. Pasionat sau jucător profesionist, masa de ping pong de la Decathlon este mereu o alegere inspirată ce își va dovedi rezistența și eficiența pe termen lung.

CUM SĂ ÎȚI ALEGI MASA PENTRU TENIS

CUM SĂ ÎȚI ALEGI MASA PENTRU TENIS

Husă PPC Masă Deschisă Tenis de Masă
18999 RON
PONGORI

Husă PPC Masă Deschisă Tenis de Masă

(4)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Reduceri
Masa tenis Sponeta S1-13i, Albastru, uni
1.66481 RON - 23800 RON
1.42681 RON
*De la 27.09.2023 până la 26.10.2023
SPONETA

Masa tenis Sponeta S1-13i, Albastru, uni

Masa tenis Sponeta S1-12i, Verde, uni
1.66481 RON - 23800 RON
1.42681 RON
*De la 29.09.2023 până la 28.10.2023
SPONETA

Masa tenis Sponeta S1-12i, Verde, uni

Reduceri
Masa tenis interior Joola Inside 18, Albastru, uni
3.44981 RON - 35700 RON
3.09281 RON
*De la 26.09.2023 până la 25.10.2023
JOOLA

Masa tenis interior Joola Inside 18, Albastru, uni

Reduceri
Masa tenis Sponeta S3-47i, Albastru, uni
2.04561 RON - 26180 RON
1.78381 RON
*De la 26.09.2023 până la 25.10.2023
SPONETA

Masa tenis Sponeta S3-47i, Albastru, uni

4.4/5 Pe baza a 797 Opinii exprimate online și în magazine

TIPURI DE MESE DE PING PONG


Ești pasionat de ping pong și tenis de masă? Bucură-te de sportul preferat în orice moment și alege masa de ping pong potrivită de la Decathlon. Dacă vrei să te informezi corect înainte de a investi într-un astfel de echipament, citește în continuare și vei afla care sunt cele mai întâlnite tipuri de mese de ping pong, unde și de către cine se recomandă să fie folosite, dar și cum le alegi pe baza unor criterii bine stabilite. Fie că ai nevoie de mese și palete pentru tenis de masă pentru meciuri alături de prieteni, fie că ești în căutarea unei mese de ping pong pentru antrenamente de performanță, acestea trebuie să fie rezistente și calitative pentru a-ți oferi cea mai frumoasă experiență la fiecare meci.

Hai să vorbim mai multe despre mesele de tenis de masă! Acestea sunt o investiție considerabilă și sunt o parte esențială a echipamentului tău. De aceea, pornind de la ideea că o masă de ping pong este o investiție pe termen lung, trebuie să știi că există:

  • - Mese de ping pong de exterior, cu cadru metalic rabatabil și placă de melamină pe suprafața de joc pentru a menține rezistența pe termen lung;
  • - Masă de ping pong pentru interior, un model ușor de strâns și depozitat ce facilitează montarea și demontarea, din materiale sensibile la condițiile meteorologice;
  • - Masă de ping pong fixă, perfect echilibrată în podea sau în pământ, este cea mai bună recomandare pentru antrenamente intense la nivel de performanță, dar este mult mai grea datorită structurii solide;
  • - Mese de ping pong mobile, probabil cele mai frecvent ales model, sunt ideale dacă practici tenis de masă ocazional și strângi masa de tenis după fiecare antrenament;
  • - Mese de tenis de masă pentru practică ocazională de relaxare, simple, ușoare și portabile, eficientă în jocurile dintre prieteni sau primele lecții de ping pong;
  • - Masă de ping pong pentru antrenamente, de o calitate ușor superioară, cu picioare mult mai stabile și o grosime a suprafeței de joc mai mare;
  • - Mese de ping pong pentru competiții oficiale, un model prezent la toate meciurile de tenis de masă, vizibil de o calitate superioară, ce poartă certificarea ITTF.

Ai libertate deplină în alegerea mesei de tenis de masă de la Decathlon! Stabilește mediul de joc, spațiul de care dispui și nivelul tău de performanță și exersează cele mai bune lovituri pe o masă calitativă și rezistentă.


CELE MAI IMPORTANTE CRITERII CÂND ALEGI O MASĂ DE PING PONG


Acum că am stabilit care sunt principalele tipuri de mese de ping pong, putem discuta despre toate criteriile de alegere a mesei potrivite pentru tine. Trebuie să știi că o masă de tenis ascunde mult mai multe detalii decât observi la prima vedere, detalii ce influențează ușurința de depozitare, calitatea lovirii mingii și confortul tău în timpul jocului. Cu puțină atenție la detalii, vei avea o masă de ping pong pe cât de calitativă, pe atât de sigură și confortabilă în timpul jocului. Află în continuare care sunt micile detalii care au un impact mare asupra fiecărui meci de tenis de masă:

  • - Calitatea jocului este direct influențată de înălțimea săriturii și recuperarea mingii, care la rândul ei depinde foarte mult de grosimea suprafeței de joc. O masă de ping pong groasă cu un strat laminat exterior îți va oferi cea mai frumoasă experiență în timpul jocului.
  • - Confortul în timpul jocului de ping pong este influențat de echiparea mesei de tenis de masă. Aici sunt incluse micile detalii design, de la stratul antireflex pentru protecția în fața luminii puternice, până la reglarea picioarelor și a filetului pe înălțime, buzunare de depozitare, colțuri rotunjite pentru protecție și contoare de puncte.
  • - Mobilitatea și stabilitatea sunt importante atât când joci, cât și atunci când masa de ping pong este strânsă. De aceea, masa de tenis pe care o alegi trebuie să permite plierea ușoară, să fie echipată cu roți pentru deplasarea către un spațiu de depozitare și să dispună de un sistem de blocare sigur și ușor de folosit.

Fiecare detaliu contribuie la un joc relaxat și eficient. Dacă vrei să obții cele mai bune rezultate și să îți îmbunătățești stilul de joc, alege mese de ping pong de la Decathlon adaptate nevoilor tale și stilului de joc.

Oferă bucuria de a face sport