Termosuri, bidoane și rezervoare pentru apă (319 Produse)

Pret In Scadere
Pret In Scadere
Termos inox drumeție MH500 1L kaki
8999 RON
Preț în scădere Pret vechi: 9499 RON
QUECHUA

Termos inox drumeție MH500 1L kaki

(430)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Ceaun olandez de camping din fonta, Uno Casa, 30 cm, 6 l, accesorii inclus
39995 RON -12%
34995 RON
*De la 28.09.2023 până la 27.10.2023
UNO CASA

Ceaun olandez de camping din fonta, Uno Casa, 30 cm, 6 l, accesorii inclus

Pret In Scadere
Termos Inox Drumeție 0,7L Albastru
6999 RON
Preț în scădere Pret vechi: 7499 RON
QUECHUA

Termos Inox Drumeție 0,7L Albastru

(219)
Livrare estimată: 2 zile
4.5/5 Pe baza a 22924 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI TERMOSURI ȘI BIDOANE DE APĂ DE LA DECATHLON?


Care este aliatul tău pentru hidratare în timpul drumețiilor? Bidonul de apă de la Decathlon! Pornește la drum corect echipat și treci peste orice provocare cu cele mai utile accesorii pentru drumeție pentru pauzele de hidratare și odihnă. De la termosuri și bidoane de apă, până la căni termos pentru cafea, ai o varietate de produse pentru a-ți alege preferatul. Fie că preferi un termos cu design minimalist, fie că vrei un bidon de apă cu volum mare, ai libertate de alegere pentru o experiență pe cât de frumoasă, pe atât de sănătoasă pe traseu. Citește în continuare și află care sunt criteriile de care trebuie să ții cont când alegi termosuri și bidoane de apă pentru drumeții și camping:

 • - Volumul bidonului de apă îți indică capacitatea acestuia și cantitatea de apă pe care o poți transporta cu tine pe traseu. O cană termos poate avea un volum de până la 1,5 litri, în timp ce un bidon de apă poate atinge capacitatea de 2 litri.
 • - Spațiul disponibil pentru depozitare. În funcție de capacitatea rucsacului de drumeție, poți avea un buzunar dedicat termosului. În cazul în care optezi pentru un bidon de apă cu volum mai mare, trebuie să iei în calcul și spațiul pe care îl ocupă acesta.
 • - Funcția de menținere a temperaturii optime a apei. Avantajul cănilor termos este că păstrează băutura preferată la o temperatură optimă datorită pereților dubli. În timp ce un bidon de apă clasic nu are această proprietate.
 • - Nivelul de etanșare al termosurilor și bidoanelor de apă. Cănile termos au un capac de protecție etanș din inox ce nu permite scurgerea lichidului. Pe de altă parte, bidonul de apă este realizat din plastic dur și tetina se blochează automat după fiecare utilizare.
 • - Materialul. Majoritatea termosurilor sunt realizate din inox, un material cu proprietăți antibacteriene ce previne formarea mirosurilor neplăcute la interior, fiind și mai rezistent la șocuri. În timp ce bidonul de apă din plastic dur trebuie curățat atent pentru a elimina orice reziduu și trebuie ferit de obiecte ascuțite sau dure ce îl pot sparge.

Termosuri sau bidoane de apă? Indiferent de preferințele tale, la Decathlon găsești modele variate de termosuri și bidoane de apă pentru drumeție și camping.


CE CARACTERISTICI TREBUIE SĂ BIFEZE TERMOSUL ȘI BIDONUL DE APĂ?


Dacă vrei ca drumeția să fie o experiență plăcută, alegerea echipamentului potrivit reprezintă un pas important. Aici intră și alegerea termosului și bidonului de apă pentru pauzele de hidratare. Tu ce îți dorești de la cana ta termos? Hai să afli care sunt specificațiile la care trebuie să fii atent când alegi cana termos de la Decathlon, dar și cum te ajută acestea să ai o drumeție relaxantă și confortabilă!

 • - Design compact, pentru a ocupa cât mai puțin spațiu în rucsac;
 • - Etanșeitate, pentru a evita scurgerea lichidului;
 • - Accesibilitate, să fie ușor de folosit în timpul mersului;
 • - Design ergonomic, pentru confort la utilizare;
 • - Funcție termică, pentru păstrarea băuturii preferate la temperatura optimă;
 • - Rezistență la utilizări multiple;
 • - Curățare ușoară.
 • Fiecare detaliu contribuie la menținerea confortului pe traseu. Indiferent de zona în care te aventurezi, asigură-te că alegi bidoane de apă și termosuri de la Decathlon care să îți asigure necesarul de apă pentru pauzele de hidratare.


  Oferă bucuria de a face sport