CIZME DE ZAPADA (23 Produse)

De ce ai nevoie de cizme și încălțăminte de zăpadă de la Decathlon? Datorită atenției pe care o acordăm detaliilor, am creat o colecție ce îți oferă protecție termică și aderență la fiecare pas. Materialele tehnice folosite la realizarea ghetelor și cizmelor de zăpadă de la Decathlon pentru adulți și copii oferă un plus de calitate și rezistență la uzură. Acestea sporesc senzația de confort și îți asigură stabilitatea piciorului și protecție față de intemperiile vremii. Dacă ești pasionat de dumeții în natură și sporturi de iarnă, ai nevoie de apreschiuri de la Decathlon! Descoperă magia iernii alături de cei dragi și alege încălțăminte de zăpadă pe care poți conta!

Ghete femei Kappa Dixton, Alb
22299 RON
KAPPA

Ghete femei Kappa Dixton, Alb

Reduceri
Ghete copii Skechers Twisted Brights, Negru
27899 RON -6%
26099 RON
*De la 27.09.2023 până la 25.12.2023
SKECHERS

Ghete copii Skechers Twisted Brights, Negru

4.5/5 Pe baza a 4685 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE ZĂPADĂ CONFORTABILĂ?


Ți-ai pregătit îmbrăcămintea de iarnă pentru un nou sezon, dar ai nevoie și de cizme de zăpadă de la Decathlon, călduroase și impermeabile? Ești pe pagina potrivită! Colecția Decathlon îți aduce cele mai îndrăgite modele de încălțăminte de zăpadă și apreschiuri pentru drumeții la munte și sporturi de iarnă. Echipează-te corect, adaugă accesoriile de iarnă pentru protecție termică și confort și bucură-te de fiecare zi din sezonul rece. Există câteva detalii la care trebuie să fii atent atunci când alegi cizmele de zăpadă:

  • - Căptușeala interioară îți oferă confort termic. Cu cât aceasta este mai densă, cu atât nivelul de căldură la nivelul tălpii este mai mare.
  • - Material exterior impermeabil perfect pentru drumețiile în zone înzăpezite. Cizmele de drumeție pe zăpadă trebuie să fie impermeabile și pot fi purtate la săniuș, pe pârtie și în timpul plimbărilor.
  • - Talpa antiderapantă a apreschiurilor de damă și bărbați asigură aderență optimă și stabilitate la fiecare pas, fie că mergi pe zăpadă sau pe suprafețe cu gheață.

  • - Sistemul de fixare pe picior cu șireturi, fermoar sau benzi cu arici împiedică zăpada să pătrundă în interiorul ghetelor de zăpadă.
  • - Înălțimea ghetelor de iarnă trebuie aleasă cu atenție. Îți recomandăm cizmele de zăpadă până la gleznă și mai înalte pentru confort și protecție.
  • - Modul de fixare al părții superioare pe talpă este un alt detaliu important. Cele mai rezistente sunt modelele cusute, pentru că cele fixate cu adeziv se pot dezlipi de la prea multă umiditate.

Ești pregătit să alegi cizmele de zăpadă pentru copii și adulți? Fie că ai nevoie de apreschiuri pentru adulți, fie că vrei încălțăminte de zăpadă impermeabilă pentru copii, colecția Decathlon îți aduce modele variate, mereu la fel de confortabile și calitative.


CUM ÎNGRIJEȘTI CIZMELE DE ZĂPADĂ DE LA DECATHLON?


Încălțămintea de zăpadă este supusă continuu la o serie de factori externi ce îi pot afecta calitatea. De aceea, îți recomandăm să acorzi periodic timpul și atenția necesare îngrijirii și curățării cizmelor de zăpadă. Cu câteva gesturi simple și ușoare te vei bucura de cizmele impermeabile de la Decathlon mai mult timp! Zăpada, sarea, nisipul și materialele folosite la deszăpezirea drumurilor sunt nocive pentru încălțămintea ta de iarnă. Pentru a evita deteriorarea timpurie a acesteia, iată ce pași trebuie să urmezi:

  • - Curăță încălțămintea de zăpadă de la Decathlon după fiecare purtare! Acest detaliu poate face diferența dintre o pereche de cizme uzate mult prea devreme și cizme corect îngrijite de care te poți bucura mai multe sezoane. Materialele de deszăpezire folosite iarna pătează materialul exterior al încălțămintei și afectează structura acestuia.
  • - Cizmele de zăpadă din materiale textile și talpă de cauciuc sunt mai ușor de întreținut decât cizmele de iarnă din piele. Cu o lavetă umedă poți îndepărta rapid urmele de murdărie, fără să pătezi materialul. Poți alege și curățarea la mașina de spălat, la o temperatură scăzută și un program rapid.
  • - Uscarea apreschiurilor de iarnă pentru bărbați și femei trebuie să se realizeze la temperatura camerei, într-un loc aerisit. Evită uscarea lângă sau pe o sursă de căldură!

Sfatul Decathlon: folosește un deodorant pentru încălțăminte cu proprietăți de dezinfectare după fiecare purtare. Astfel, cizmele de zăpadă vor avea mereu un aer proaspăt și vei evita formarea mirosurilor neplăcute. Online sau în magazine, descoperă colecția de cizme de zăpadă și încălțăminte de iarnă de la Decathlon. Bucură-te de confort termic la fiecare pas și stabilitate pe zăpadă.


Oferă bucuria de a face sport