Legaturi schi (11 Produse)

De ce ai nevoie de legături de schi de la Decathlon? Pentru mai multă stabilitate și lejeritate în mișcări atunci când ești pe pârtia de schi! Legăturile pentru schi de tură sunt esențiale pentru practicarea în deplină siguranță a sportului tău preferat! Ușor de reglat și de ajustat pe forma piciorului tău, legăturile de schi reglabile pentru adulți de la Decathlon vor trece cu brio testul calității. Astfel, vei fii mai încrezător în echipamentul tău și îți vei duce pasiunea pentru schi la următorul nivel. Încearcă legăturile de schi disponibile la Decathlon și bucură-te de sportul tău preferat!

Legături schi de tură ATK RELEASE 10
1.79999 RON
ATK BINDINGS

Legături schi de tură ATK RELEASE 10

Indisponibil online, verifică stocul din magazin
Pret In Scadere
Legături schi de tură Tour Light WEDZE
1.09999 RON
Preț în scădere Pret vechi: 1.11990 RON
WEDZE

Legături schi de tură Tour Light WEDZE

Indisponibil online, verifică stocul din magazin
Legături cu inserții FRITSCHI XENIC 10
1.49999 RON
FRITSCHI

Legături cu inserții FRITSCHI XENIC 10

Indisponibil online, verifică stocul din magazin
Legături Schi freeride S/LAB SHIFT 10 MNC
1.79999 RON
SALOMON

Legături Schi freeride S/LAB SHIFT 10 MNC

Indisponibil online, verifică stocul din magazin

ALEGE LEGĂTURI PENTRU SCHI DE TURĂ DE LA DECATHLON!


Ești pasionat de schi de tură și aștepți cu nerăbdare prima zăpadă pentru un nou sezon al sporturilor de iarnă? Pregătește-te din timp și alege legături pentru schi de tură de la Decathlon! Disponibile în două modele ce variază din punct de vedere al prinderii, legăturile de schi trebuie alese atent în funcție de mărimea clăparilor, greutatea ta și experiența pe pârtie. Ai nevoie de asistență? Te așteptăm în magazinele Decathlon unde consultanții noștri sunt mereu pregătiți să te ajute cu cele mai bune sfaturi! Legăturile clasice pentru schi sunt recomandate începătorilor și se fixează în bordurile clăparului. Sunt compatibile cu orice clăpar de schi și au reglaj DIN normal, ce se adaptează în funcție de greutate și experiența ta. Legăturile clasice pentru schi de tură sunt dotate implicit cu frâne. Vrei să descoperi schiul de tură și să te bucuri de o experiență cât mai plăcută? Alege legături de schi reglabile din colecția Decathlon!

Legăturile de schi de tură cu prindere în puncte sunt mult mai ușoare din punct de vedere al greutății. Fixarea prin pinii speciali din vârful și călcâiul clăparilor este mult mai ușoară și facilă. Platforma lipsește și este înlocuită de talpa clăparului. Te miști mult mai ușor pe pârtie, fără să simți greutatea schiurilor. Legăturile de schi cu prindere în puncte sunt recomandate schiorilor experimentați. Ție care model ți se potrivește? Dacă ai nevoie de legături pentru schi de tură, contează pe Decathlon, pentru o selecție variată de produse eficiente și sigure. Indiferent de nivelul la care practici schi, aici găsești mereu echipamentul tău de iarnă!


CE ARATĂ INDICATORUL D.I.N LA LEGĂTURILE PENTRU SCHI DE TURĂ?


Dacă ești începător în lumea sporturilor de iarnă, primul pas este informarea corectă. Ai tot auzit de indicatorul DIN la legăturile de schi și vrei să afli ce înseamnă? Aici vei găsi toate informațiile necesare și la final poți alege mai ușor legăturile de schi reglabile din colecția Decathlon! DIN este o valoare adoptată la nivel internațional ce indică forța de desprindere a legăturilor de schi. De ce este important să calculezi această valoare și să alegi legăturile de schi de tură în funcție de ea? Pentru că arată cât de ușor și rapid se desprind legăturile de schiuri în cazul unei accidentări sau căzături. În special dacă ești începător și este mai mare riscul de accidentare, legăturile de schi trebuie să contribuie la protecția ta pe pârtie. Această valoare se calculează în funcție de:

  • - Greutate;
  • - Înălțime;
  • - Vârstă;
  • - Lungimea clăparului pe care îl porți;
  • - Experiența ta ca schior.
  • De exemplu, legăturile clasice au o detașare multidirecțională în cazul căzăturilor și sunt recomandate începătorilor. În timp ce legăturile de schi cu prindere în puncte pot avea reglaj DIN doar pentru partea din spate, iar partea din față este prevăzută cu DIN fix. De aceea, sunt recomandate schiorilor cu experiență. Ce model de legături pentru schi de tură ți se potrivește? Mizează pe siguranță și alege atent echipamentul pentru sporturi de iarnă. Evită accidentările nedorite și petrece cât mai mult timp pe pârtie! Te așteptăm în magazinele Decathlon să alegem împreună legăturile de schi de tură compatibile cu nivelul tău de practică!

    Oferă bucuria de a face sport