TRANSPORT ȘI DEPOZITARE BICICLETĂ (180 Produse)

Vrei să depozitezi bicicleta în siguranță sau te pregătești de o călătorie și bicicleta este pe lista de bagaje? Ești pe pagina potrivită! Alege accesorii sigure pentru depozitarea și transportarea bicicletei de la Decathlon. Concepute să susțină greutatea bicicletei în orice împrejurare, accesoriile pentru depozitare vor păstra bicicleta în cele mai bune condiții până la următoarea aventură. În plus, accesoriile pentru transportarea bicicletei sunt ușor de montat și sigure. Descoperă colecția de accesorii pentru transport și depozitare de la Decathlon și acordă atenția cuvenită bicicletei tale!

Reduceri
Suport transport 3 biciclete VeloCompact 13 pini
3.19999 RON -6%
2.99999 RON
*De la ‪27.07.2023‬, în limita stocului disponibil
THULE

Suport transport 3 biciclete VeloCompact 13 pini

(25)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Remorcă bicicletă/cărucior IXPLORER
1.59999 RON -12%
1.39599 RON
*De la ‪24.08.2023‬, în limita stocului disponibil
HAMAX

Remorcă bicicletă/cărucior IXPLORER

(93)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Suport 2 biciclete Euroway G2 13 pini
2.24999 RON -11%
1.99299 RON
*De la ‪24.08.2023‬, în limita stocului disponibil
THULE

Suport 2 biciclete Euroway G2 13 pini

(25)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Adaptor suport compact pentru 1 Bicicletă Suplimentară
84999 RON -11%
75499 RON
*De la ‪27.07.2023‬, în limita stocului disponibil
THULE

Adaptor suport compact pentru 1 Bicicletă Suplimentară

(7)
Livrare estimată: 2 zile
Set 2 Chingi Strângere 3m Negru
4999 RON
Preț per bucată 2500 RONunitate
DECATHLON

Set 2 Chingi Strângere 3m Negru

(47)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Scaun copil BOBIKE GO MAXI
39999 RON -25%
29999 RON
*De la ‪26.05.2023‬, în limita stocului disponibil
BOBIKE

Scaun copil BOBIKE GO MAXI

Livrare estimată: 2 zile
Suport metalic pentru bicicletă
7999 RON
DUNLOP

Suport metalic pentru bicicletă

Suport bicicletă tavan max. 20 kg
8298 RON
DUNLOP

Suport bicicletă tavan max. 20 kg

4.3/5 Pe baza a 3451 Opinii exprimate online și în magazine

SOLUȚII PRACTICE PENTRU TRANSPORTAREA BICICLETEI


Te pregătești de o vacanță alături de cei dragi și cauți cele mai bune soluții pentru transportarea bicicletei? Ești pe pagina potrivită! De la accesoriile necesare, până la sfaturi utile, îți vom oferi cele mai importante informații de care ai nevoie. Special concepută pentru depozitarea și transportarea sigură a bicicletei, colecția Decathlon îți aduce mai aproape întreg echipamentul de care ai nevoie, de la suporți de perete și pentru portbagaj, până la huse speciale de protecție pentru biciclete. Frecvent, ne întâlnim în traficul aglomerat de la sfârșit de săptămână cu mașini ce transportă biciclete, fie atașate de cârlig, fie pe plafonul mașinii. Poți ghici cu ușurință că acele persoane vor să se bucure pe deplin de natură și să se aventureze cu bicicleta pe noi trasee. De ce ai nevoie pentru a te alătura lor și pentru a transporta bicicleta preferată?

Atunci când călătorești cu mașina, există două modalități de a transporta bicicleta în siguranță. Cu ajutorul unui suport special pentru bicicletă, o poți fixa pe cârligul mașinii tale. În funcție de câte biciclete intenționezi să transporți, poți să alegi un suport de mașină pentru bicicletă ce susține până la 4 biciclete. Cadrul acestuia este solid, astfel bicicletele tale vor fi în siguranță până la destinație. Principalele avantaje sunt că se montează și demontează ușor și este recomandat persoanelor scunde. Dar trebuie să ții minte că limitează accesul la portbagajul mașinii și adaugă o greutate suplimentară pe partea din spate a mașinii. O a doua soluție este suportul de bicicletă pentru plafonul mașinii. Înainte de a achiziționa suportul propriu-zis de bicicletă, asigură-te că mașina ta este echipată cu bare transversale. Suportul de plafon pentru bicicletă îți permite să transporți până la 4 biciclete. Însă acestea pot fi cu greu utilizate de persoane scunde și reprezintă o soluție mai costisitoare. Avantajele sunt că bicicletele vor fi protejate de mizeria ce poate sări de pe asfalt în timpul mersului și suportul este ușor de fixat.

Tu ce soluție alegi? Colecția Decathlon de accesorii pentru transportarea și depozitarea bicicletei îți aduce echipamente rezistente și sigur în orice împrejurare. Pornește într-o nouă aventură și transportă bicicleta cu suportul de la Decathlon!


ACCESORII ESENȚIALE PENTRU DEPOZITAREA BICICLETEI


Când sezonul rece se instalează ușor și trebuie să renunți la deplasările cu bicicleta, oferă-i acesteia o binemeritată pauză și creează un spațiu de depozitare cu suportul de la Decathlon. Cu un design minimalist și ușor de integrat în decorul garajului sau atelierului, suportul pentru depozitarea bicicletei este conceput să susțină greutatea acesteia. Cauți cele mai bune soluții? Citește în continuare! Suportul pentru depozitarea bicicletei la sol este o soluție practică dacă ai un spațiu cu o suprafață mare sau dacă intenționezi să depozitezi mai multe biciclete. Astfel, poți alege un suport ce susține până la 5 biciclete sau poți opta pentru un model ce fixează roata din spate pe sol și menține stabilitatea bicicletei. Pentru a proteja bicicleta de umezeală sau alte intemperii, adaugă în coș și o husă specială rezistentă la umezeală și razele soarelui.

Suportul de perete sau tavan pentru bicicletă este cea mai bună soluție dacă locuiești într-un spațiu restrâns. Disponibil în diverse modele, cu o prindere sigură în perete și tavan, suportul de bicicletă poate susține până la 5 biciclete. Astfel, poți integra cu ușurință bicicleta în decorul casei tale. Alege suportul de bicicletă potrivit pentru tine și depozitează bicicleta în siguranță până la următoarea aventură pe două roți! Descoperă colecția Decathlon de accesorii pentru depozitarea bicicletei și creează în propria locuință un colț dedicat ciclismului.

Oferă bucuria de a face sport