Skip filters
Filtre

PLASE, PANOURI SI COSURI DE BASCHET (100 Produse)

Baschetul este sportul tău preferat și profiți de fiecare moment să te antrenezi? Amenajează-ți propriul colț de antrenament la tine acasă cu colecția de plase, panouri și coșuri de baschet de la Decathlon. Indiferent de nivelul de pregătire și experiența de joc, pe această pagină găsești tot ce ai nevoie pentru profesioniști și pasionați de baschet. De la panou de baschet pentru exterior, până la coș de baschet pentru perete, vei descoperi cât de ușor poți crea un loc ideal pentru practicarea sportului tău preferat. Coșul de baschet are nevoie de o înfățișare nouă? Alege plasa pentru coș de baschet de la Decathlon și antrenează-te eficient de fiecare dată. Driblează și marchează coșul câștigător când alegi plase, panouri și coșuri de baschet de la Decathlon! Bucură-te de sportul preferat când ai un echipament ce ține pasul cu tine și nevoile tale.

Cum te protejezi în timpul jocului

Cum te protejezi în timpul jocului

Inel Coș de Baschet B100/B100 Easy
16999 RON
TARMAK

Inel Coș de Baschet B100/B100 Easy

(6)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Stâlp Coș de Baschet B200 Easy
6999 RON
TARMAK

Stâlp Coș de Baschet B200 Easy

Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Plasă Coș de baschet K900
4499 RON
TARMAK

Plasă Coș de baschet K900

Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Panou Coș Baschet B900 Box
1.10990 RON
TARMAK

Panou Coș Baschet B900 Box

Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Inel Coș de Baschet Flex B700 PRO
19999 RON
TARMAK

Inel Coș de Baschet Flex B700 PRO

(1)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Inel Coș de baschet B200 Easy
9999 RON
TARMAK

Inel Coș de baschet B200 Easy

(2)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
3.9/5 Pe baza a 1786 Opinii exprimate online și în magazine

CRITERII PENTRU ALEGEREA COȘURILOR DE BASCHET


Vrei să îți amenajezi propriul loc de antrenament la tine acasă și vrei să afli cum alegi corect coșul de baschet? Descoperă în continuare care sunt criteriile de alegere și inspiră-te din colecția Decathlon de panouri, plase și coșuri de baschet. Completează echipamentul de baschet necesar pentru practică consecventă și exersează aruncături de succes la coș. Fie că ai nevoie de coșuri de baschet pentru copii, fie că vrei un coș de baschet pentru adulți, aici găsești tot ce ai nevoie pentru un echipament complet pentru fiecare vârstă și nivel de practică.

Primul pas este să stabilești înălțimea la care urmează să fie montat coșul de baschet potrivit pentru tine. Aceasta poate varia de la 1,5 metri până la 3,05 metri, în cazul coșurilor de baschet pentru adulți. Dacă urmează să achiziționezi un coș de baschet pentru copii, asigură-te că alegi un model cu înălțime de până la 1,5 metri. Acesta poate fi montat ușor atât în spații închise, cât și la exterior, pe terenul de baschet. Coșul de baschet cu înălțimea între 1,5 și 2 metri este recomandat adolescenților, în timp ce coșul de baschet profesional de peste 2 metri este recomandat adulților și jucătorilor profesioniști. Cât despre modelul coșului de baschet, acesta diferă în funcție de modul de prindere și susținere. Dacă alegi un coș de baschet simplu, acesta trebuie fixat pe un panou stabil atât la interior, cât și la exterior. Coșul de baschet de perete vine cu un panou de fixare special și cu plasa coșului de baschet. Astfel, ai un echipament complet și stabil, ușor de fixat pe orice perete. În cazul coșurilor de baschet cu panou și suport vertical, acestea sunt setul complet și reglabil de care se pot bucura atât copiii, cât și adulții. Panoul de baschet susține coșul în timp ce suportul vertical reglabil permite ajustarea rapidă a înălțimii de joc.

Dacă ai ales un coș de baschet cu panou și suport vertical, asigură-te că stabilizezi baza lestabilă cu nisip sau apă. Îți recomandăm să folosești nisip, fiind rezistent la îngheț dacă decizi să depozitezi panoul cu coș de baschet la exterior în timpul iernii. E atât de simplu să îți creezi propriul loc de antrenament cu plasele, panourile și coșurile de baschet de la Decathlon!


AMENAJEAZĂ UN LOC DE ANTRENAMENT CU PANOURI, PLASE ȘI COȘURI DE BASCHET DE LA DECATHLON


De ce ai nevoie pentru a-ți amenaja propriul loc de antrenament? Fie că îți lipsește coșul de baschet, fie că ai nevoie de panou de baschet de exterior și plasă pentru coșul de baschet, la Decathlon găsești toate accesoriile esențiale pentru antrenamente sigure și eficiente. Pas cu pas ești mai aproape de un loc numai al tău unde te poți antrena fără restricții. La interior sau la exterior, bucură-te de un echipament de baschet complet adaptat nevoilor tale. Începe cu stabilirea zonei unde vrei să amplasezi coșul de baschet. Dacă optezi pentru zona exterioară, ai de ales între panouri de baschet pentru exterior sau coșuri de baschet cu suport vertical. Odată ce ai ales panoul și suportul vertical, este momentul să îți pregătești coșul de baschet pentru primul antrenament. Fixează plasa pentru coșul de baschet, asigură-te că înălțimea panoului de baschet este potrivită și ai obținut propriul tău loc de antrenament.

Dacă vrei să te antrenezi la interior, asigură-te că ai un perete rezistent pe care poți fixa coșul de baschet de perete. Alături de un panou de baschet, întreg ansamblul se montează pe perete și se fixează cât mai strâns pentru a evita accidentările. Reglează plasa coșului de baschet și poți exersa fără griji aruncările la coș. În câțiva pași simpli îți poți crea propriul loc de antrenament. Alege plase, panouri și coșuri de baschet din colecția Decathlon dedicată profesioniștilor și pasionaților de baschet și driblează către performanță.

Oferă bucuria de a face sport