Skip filters
Filtre

Echipament de dormit pe munte (227 Produse)

Pret In Scadere
Pat Camping Second 65 cm 1 persoană
24999 RON
Preț în scădere Pret vechi: 29999 RON
QUECHUA

Pat Camping Second 65 cm 1 persoană

(308)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Saltea autogonflabilă camping Ultim Comfort 1 Persoană 70cm
46999 RON -14%
39999 RON
*De la ‪11.08.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Saltea autogonflabilă camping Ultim Comfort 1 Persoană 70cm

(385)
Livrare estimată: 2 zile
Pret In Scadere
Sac de dormit ARPENAZ 20° Turcoaz
6499 RON
Preț în scădere Pret vechi: 7499 RON
QUECHUA

Sac de dormit ARPENAZ 20° Turcoaz

(130)
Livrare estimată: 2 zile
4.4/5 Pe baza a 12238 Opinii exprimate online și în magazine

Atunci când mergi în drumeție sau camping cu cortul, echipamentele pentru dormit sunt esențiale. Decathlon îți pune la dispoziție o gamă diversificată de saci de dormit profesionali, saltele gonflabile, izopren și multe alte produse pentru diferite activități montane, cum ar fi trekking, bivuac și alpinism.


CE CARACTERISTICI AR TREBUI SĂ AIBĂ ECHIPAMENTELE PENTRU DORMIT POTRIVITE PENTRU CAMPING?


Confortul se află printre principalele caracteristici de care trebuie să ții cont când comanzi echipamentele pentru dormit. Dimensiunile, materialul și suprafața acestor produse pot contribui la confortul în timpul somnului. De asemenea, trebuie să asigure o temperatură optimă.

Dacă mergi la munte în sezonul rece, alege saci de dormit pentru iarnă, izolați termic. Ia în considerare indicele R-Value, care reprezintă rezistența termică a produsului. Cu cât această valoare este mai mare, cu atât mai ridicat va fi confortul termic de care te vei bucura.

O altă caracteristică importantă este greutatea. Pentru a fi transportate ușor, sacii de dormit pentru cort sau alte echipamente de acest fel trebuie să fie ușoare și să ocupe un spațiu mic. În același timp, optează pentru produse cu montare și demontare rapidă.


CE ECHIPAMENTE PENTRU DORMIT GĂSEȘTI LA DECATHLON?


Comandă echipamente pentru dormit potrivite pentru corturile și adăposturile pe care dorești să le folosești în drumeție. La Decathlon găsești multe tipuri de produse pentru dormit în camping: cearșafuri, perne, saci de dormit, saltele, izopren pentru protejarea saltelei de răcoarea solului, pături, hamace, pompă de picior și alte accesorii utile.

Oferă bucuria de a face sport