BEȚE SKI (13 Produse)

Indiferent de nivelul la care practici sporturi de iarnă, ai nevoie de bețe de ski de la Decathlon! Ușor de ales în funcție de experiența pe care o ai pe pârtie, bețele pentru schiuri completează echipamentul de bază pentru schiat. Fie că vrei să ai mai multă stabilitate în viraje, fie că vrei să cobori în viteză pe pârtie, bețele de ski îți oferă un plus de susținere și îți îmbunătățesc echilibrul. De ce să pleci la munte nepregătit când e atât de simplu să ai un echipament complet? Online și în magazine, Decathlon te așteaptă cu o gamă variată de bețe de schiuri pentru adulți și copii de la branduri renumite. Alege modelul care ți se potrivește în funcție de lungime, rozetă și mâner și ești pregătit să schiezi în deplină siguranță!

Bețe schi PUSH IN Roz Copii
5999 RON
WEDZE

Bețe schi PUSH IN Roz Copii

(43)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Bețe schi Vario 500 Galben Copii
9999 RON
WEDZE

Bețe schi Vario 500 Galben Copii

(9)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Bețe de schi ROSSIGNOL ELECTRA SAFETY
19999 RON -18%
16299 RON
*De la ‪18.03.2023‬, în limita stocului disponibil
ROSSIGNOL

Bețe de schi ROSSIGNOL ELECTRA SAFETY

(3)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Nou
Bețe de schi pe pârtie Redster SQS
19999 RON
ATOMIC

Bețe de schi pe pârtie Redster SQS

Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Nou
4.5/5 Pe baza a 315 Opinii exprimate online și în magazine

DE CE TREBUIE SĂ FOLOSEȘTI BEȚE DE SKI?


Dacă siguranța pe pârtia de ski este prioritară pentru tine, ai nevoie de bețe de ski de la Decathlon! Un element esențial indiferent de nivelul de practică, bețele pentru schiuri contribuie la stabilitatea și siguranța ta. Dacă ai ales deja echipamentul de ski potrivit stilului tău, îți recomandăm să continui echiparea și să adaugi pe listă bețele de ski de la Decathlon.

Un element necesar pentru orice vârstă, bețele de ski pentru copii și adulți te ajută să ai parte de o experiență sigură și frumoasă la fiecare ieșire pe pârtie. Fie că preferi viteza la coborâre, fie că îți plac virajele și traseele de slalom, un set de bețe de ski este exact ce ai nevoie sezonul acesta. Vrei să afli de ce sunt necesare pe pârtie? Citește și află în continuare cum contribuie bețele pentru schiuri la confortul și siguranța ta:

  • - Bețele de ski te ajută să menții o postură corectă pe durata coborârii pe pârtie;
  • - Contribuie la stabilitate și echilibru pe orice tip de traseu de ski;
  • - Sunt recomandate pe traseele cu viraje pentru că îți oferă un plus de susținere și stabilitate;
  • - Te ajută să ai un ritm constant la coborâre;
  • - Sunt un indicator excelent al calității terenului și stratului de zăpadă;
  • - Treci mai ușor peste schimbările de teren fără să resimți denivelările.

Trebuie să știi că bețele de ski trebuie alese întotdeauna în funcție de nivelul tău de experiență și performanță. Doar așa îți vor oferi un nivel optim de stabilitate și vei fi mai încrezător. Ține minte să probezi bețele pentru schiuri înainte de a le achiziționa. Acestea trebuie alese în funcție de înălțimea ta ca să te bucuri de toate avantajele pe care ți le oferă. Descoperă colecția de bețe de ski de la Decathlon și echipează-te pentru un nou sezon! Te așteptăm și în magazine unde te poți bucura de sfaturile specialiștilor noștri și poți testa diverse modele pentru a fi sigur de alegerea făcută.


CUM ALEGI CORECT BEȚELE DE SCHIURI PENTRU ADULȚI ȘI COPII?


Atât de multe modele de bețe de ski și vrei să știi cum alegi setul potrivit? Pentru început, trebuie să afli că bețele pentru schiuri diferă din multe perspective, de la materialul din care sunt realizate, până la diametrul rozetei și stilul de schiat. Dacă lungimea bețelor de ski poate fi ușor stabilită în magazinele Decathlon cu ajutorul consultanților noștri, celelalte criterii sunt stabilite în funcție de stilul pe care îl practici și suprafața pe care schiezi. Bețele de ski au evoluat de-a lungul anilor pentru a fi cât mai ușoare și fiabile. De aceea, ai la dispoziție bețe de ski din aluminiu (un material rezistent, recomandat pentru începători), compozit (mai flexibil, recomandat pentru traseele cu viraje) și carbon (rezistent, ușor și flexibil, recomandat pentru schiori avansați).

Cât despre rozetă, aceasta reprezintă vârful bețelor de ski, ce intră în contact direct cu suprafața pe care schiezi. Rozeta diferă din punct de vedere al diametrului și este special concepută pentru un anumit stil de schiat. Astfel, bețele pentru schiuri care au o rozetă cu diametru mic sunt dedicate iubitorilor de viteză, modelele cu rozetă de diametru mediu sunt polivalente și se adaptează ușor la diverse suprafețe de schi, în timp ce rozetele mari sunt concepute pentru traseele cu zăpadă pudră. Îți dorești să te bucuri din plin de timpul petrecut pe pârtia de ski? Completează echipamentul tău cu bețele de ski de la Decathlon și îmbunătățește-ți performanța pe pârtie! Alege modelul potrivit pentru tine și îmbină confortul cu siguranța pe pârtie.


Oferă bucuria de a face sport