MARKETPLACE

Produse vândute și expediate de Partenerii Marketplace

Vândut și expediat de

Produsele vândute și expediate de partenerii noștri sunt semnalizate pe pagina de produs cu mențiunea "Vândut și expediat de (denumire partener)".
Toate detaliile cu privire la condițiile de vânzare, returnare și garanție sunt disponibile accesând pagina partenerului.
Poți da click pe numele partenerului din mențiunea "Vândut și expediat de partener" disponibil pe pagina produsului pentru a accesa pagina acestuia.

Vândut și expediat de
Important! Deși produsele vândute și expediate de Partenerii Marketplace sunt achiziționate și plătite prin intermediul www.decathlon.ro, relația contractuală cu privire la respectivele produse, împreună cu toate drepturile și obligațiile dvs. și ale Partenerilor Marketplace, se formează între dvs. și aceștia.

Returnarea produselor achiziționate de la un Partener Marketplace

Returul produselor achiziționate pe decathlon.ro, dar **de la un Partener Marketplace trebuie returnate la respectivul Partener, în conformitate cu politica sa de retur. ** Verifică **politica de retur a Partenerilor Marketplace accesând link-ul**: https://www.decathlon.ro/help/app/answers/detail/a_id/966 <br/> Informațiile cu privire la vânzătorul produsului (Decathlon România sau Partener Marketplace) sunt afișate pe pagina produsului. Fiecare Partener Marketplace are propriile condiții de schimb și retur pentru Produsele pe care le vinde pe Marketplace și este responsabil pentru aplicarea și respectarea lor în relația cu Cumpărătorii. Acestea pot fi consultate pe pagina dedicată fiecărui Partener Marketplace de pe Website. Poți da click pe numele partenerului din mențiunea "Vândut și expediat de partener" disponibil pe pagina produsului pentru a accesa pagina acestuia. **Produsele achiziționate de la un partener Marketplace nu se pot returna în magazinele fizice Decathlon.**

Garanția și serviciile postvânzare pentru produsele achiziționate de la un Partener Marketplace

Fiecare Partener Marketplace este responsabil de respectarea drepturilor Cumpărătorilor cu privire la garanția Produselor pe care le vinde pe Marketplace. Mai multe informații cu privire la garanția produselor comercializate de Partenerii Marketplace pot fi consultate pe pagina dedicată fiecărui Partener Marketplace. Fiecare Partener Marketplace este responsabil pentru serviciile postvânzare pe care le oferă pentru Produsele comercializate pe Website. Acestea pot fi diferite de serviciile postvânzare oferite de către Decathlon România. Mai multe informații cu privire la serviciile postvânzare oferite de Partenerii Marketplace pot fi consultate pe pagina dedicată fiecărui Partener Marketplace.