RUCSAC SI GEANTA FOTBAL (164 Produse)

Ești pasionat de fotbal și cauți cea mai bună soluție pentru depozitarea echipamentului? Alege dintre un rucsac sau o geantă de fotbal de la Decathlon! Atent compartimentate pentru a-ți oferi acces ușor la echipament și accesorii, gențile de fotbal sunt cea mai bună soluție pentru depozitarea și organizarea îmbrăcămintei și ghetelor de fotbal. Dacă joci fotbal în aer liber, îți recomandăm să alegi o geantă de fotbal impermeabilă pentru extra protecție în sezonul ploios. Astfel, echipamentul tău se menține uscat mai mult timp. Pregătește-te pentru un nou meci și organizează-ți echipamentul în rucsacul și geanta de fotbal de la Decathlon!

Reduceri
Geantă sport Fotbal Urban 35 L Albastru
13999 RON -10%
12499 RON
*De la ‪21.07.2023‬, în limita stocului disponibil
KIPSTA

Geantă sport Fotbal Urban 35 L Albastru

(68)
Livrare estimată: 2 zile
Geantă fotbal Hardcase 45 L Negru
9999 RON
KIPSTA

Geantă fotbal Hardcase 45 L Negru

(71)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Rucsac unisex Puma Mate, Portocaliu
13699 RON
PUMA

Rucsac unisex Puma Mate, Portocaliu

Rucsac unisex Puma Phase, Negru
11699 RON
PUMA

Rucsac unisex Puma Phase, Negru

Reduceri
Rucsac unisex Puma Core Base, Negru
11999 RON -30%
8399 RON
*De la 30.09.2023 până la 29.12.2023
PUMA

Rucsac unisex Puma Core Base, Negru

LAMONZA Rucsac LYON NEGRU 31X12X45CM
12914 RON
LAMONZA

LAMONZA Rucsac LYON NEGRU 31X12X45CM

Nou
Rucsac unisex Puma Phase II, Mov
13699 RON
PUMA

Rucsac unisex Puma Phase II, Mov

Rucsac unisex Puma Buzz, Gri
17799 RON
PUMA

Rucsac unisex Puma Buzz, Gri

4.6/5 Pe baza a 4972 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI RUCSACUL ȘI GEANTA DE FOTBAL?


Dacă fotbalul este sportul tău preferat, ești pe pagina potrivită! Indiferent de nivelul de experiență, fie că te antrenezi la nivel de performanță, fie că joci fotbal alături de prieteni, geanta de fotbal de la Decathlon este accesoriul de care ai nevoie pentru depozitarea și organizarea echipamentului de fotbal. Vrei să ai totul la îndemână la fiecare antrenament sau meci oficial? Află care sunt criteriile de care trebuie să ții cont când alegi rucsacul de fotbal sau geanta pentru echipament.

 • - Volumul echipamentului tău este primul pas pentru a stabili dacă ai nevoie de o geantă de fotbal sau de un rucsac de fotbal. Dacă ai un echipament mai puțin voluminos, cum este echipamentul de vară, un rucsac de fotbal este o alegere potrivită. Pe măsură ce volumul echipamentului crește, de exemplu poate adaugi în bagaj o jachetă de antrenament impermeabilă, optează pentru o geantă de fotbal sau chiar un troler de fotbal, cu un volum de până la 105 L.
 • - Compartimentarea interioară a genții de fotbal este următorul pas. Cu cât geanta de fotbal este mai încăpătoare, cu atât mai mult are o compartimentare mai eficientă și utilă. De exemplu, poți alege o geantă de fotbal cu buzunar special pentru încălțăminte, pentru echipamentul purtat sau pentru sticla de apă. Dacă alegi un rucsac de fotbal, îți recomandăm să adaugi pe lista ta și o geantă pentru ghete de fotbal separată pentru a evita contactul dintre hainele curate și ghetele de fotbal.
 • - Modul de purtare al genții de fotbal este ultimul criteriu. Rucsacul e fotbal permite purtarea pe spate pentru o postură corectă, în timp ce gențile de fotbal au o bandulieră transversală ce permite purtarea fie pe umăr, fie pe diagonală. Trolerul de fotbal este recomandat pentru echipamentul voluminos și greu pentru că facilitează transportarea cu ajutorul roților și mânerului special.
 • Indiferent de stilul preferat, ai la dispoziție o colecție variată de genți de fotbal. Alege modelul preferat de la Decathlon și descoperă cât de ușor poți organiza și depozita echipamentul de fotbal.


  CARACTERISTICILE UNEI GENȚI DE FOTBAL DE LA DECATHLON


  Special concepute pentru fotbal, atât rucsacul, cât și geanta de fotbal au un design specific și caracteristici aparte ce le recomandă pentru o utilizare ușoară și practică. De ce să alegi geanta de fotbal de la Decathlon? Iată care sunt caracteristicile ce o recomandă pentru organizarea echipamentului necesar pentru antrenamente și meciuri:

  • - Compartimentare specifică pentru depozitarea ghetelor de fotbal, sticlei de apă și echipamentului murdar;
  • - Construcție solidă ce rezistă la greutate mare;
  • - Materiale dense ce rezistă la abraziune și murdărie;
  • - Buzunare de ventilare pentru a evita formarea mirosurilor neplăcute la interior;
  • - Protecție exterioară impermeabilă;
  • - Ușor de curățat și depozitat;
  • - Mânere ajustabile pentru diverse stiluri de transportare.

  Atât rucsacul de fotbal și geanta de fotbal, cât și trolerul sunt atent create pentru a-ți oferi confort la fiecare utilizare și o organizare eficientă a echipamentului. La meciuri oficiale sau la antrenamente, alege să organizezi echipamentul de fotbal în geanta preferată de la Decathlon.


  Oferă bucuria de a face sport