Caiace (30 Produse)

Cum să alegi
Cum alegi cel mai bun caiac? Sfaturi și recomandări
Primul Pret Tehnic
Caiac gonflabil Itiwit 1 loc Galben
1.19999 RON -12%
1.04999 RON
*De la ‪05.07.2023‬, în limita stocului disponibil
ITIWIT

Caiac gonflabil Itiwit 1 loc Galben

(21)
Caiac TOMAHAWK 12'4 HIGH PRESSURE SERIES
3.22900 RON
AQUA MARINA

Caiac TOMAHAWK 12'4 HIGH PRESSURE SERIES

Caiac gonflabil Sevylor Pointer K2
4.38500 RON
SEVYLOR

Caiac gonflabil Sevylor Pointer K2

Caiac KCC380 Yukon Sevylor
3.49900 RON
SEVYLOR

Caiac KCC380 Yukon Sevylor

Caiac pentru 2 persoane Sevylor Colorado
3.19900 RON
SEVYLOR

Caiac pentru 2 persoane Sevylor Colorado

Caiac gonflabil Sevylor Hudson
3.23000 RON
SEVYLOR

Caiac gonflabil Sevylor Hudson

Caiac gonflabil Sevylor Tahiti Plus
1.24900 RON
SEVYLOR

Caiac gonflabil Sevylor Tahiti Plus

Reduceri
Caiac packraft gonflabil 500 1 loc
2.49999 RON
ITIWIT

Caiac packraft gonflabil 500 1 loc

(15)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.4/5 Pe baza a 616 Opinii exprimate online și în magazine

CRITERII PENTRU ALEGEREA CAIACULUI POTRIVIT


Te declari pasionat de kaiac-canoe și îți place să te relaxezi navigând pe apă cu caiacul preferat? Ești pe pagina potrivită! La Decathlon găsești o colecție diversificată de caiace gonflabile și rigide, dar și caiace pentru o persoană sau pentru întreaga familie. Îți aducem mai aproape cele mai bune echipamente ca să te bucuri de sportul preferat indiferent de nivelul de practică. Alege caiacul de care ai nevoie de la Decathlon și testează-l pe traseu pentru o aventură pe cât de sigură, pe atât de eficientă.

Iată ce trebuie să știi despre alegerea caiacelor și care sunt cele mai importante criterii:

  • - Caiac gonflabil sau caiac rigid? Forma caiacului este primul detaliu. Acesta trebuie ales atât în funcție de spațiul de depozitare disponibil, cât și de frecvența utilizării și traseele pe care te aventurezi.
  • - Scopul utilizării. Caiacele rigide pentru profesioniști și nivel competițional sunt diferite față de caiacele pentru începători.
  • - Numărul de locuri. Poți alege fie un caiac rigid pentru o persoană, fie un caiac gonflabil pentru 2, 3 sau 4 persoane.
  • - Spațiul de depozitare. Există caiace prevăzute cu spațiu de depozitare pentru bagaje și loc de fixare al vâslelor.
  • - Confortul și echiparea. Caiacul poate fi pe cât de eficient pe traseu, pe atât de confortabil la fiecare utilizare. Astfel poți opta pentru caiace prevăzute cu spătar pentru susținere lombară, mai mult spațiu pentru picioare și perne pentru șezut.
  • - Apa pe care navighezi. Poți opta pentru caiace rigide pentru ape curgătoare și învolburate, aceste modele fiind prevăzute cu dopuri de scurgere a apei de la interior. Sau poți alege un caiac gonflabil ușor pentru navigări liniștite pe ape calme și sigure.

Preferi adrenalina sau relaxarea? Fii pregătit pentru orice provocare cu colecția de caiace de la Decathlon pentru fiecare stil de navigare și nivel de confort.


CAIACE DIFERITE PENTRU STILURI DIFERITE DE NAVIGARE


Hai să dezbatem mai mult stilurile de navigare cu caiacul! Acest detaliu reprezintă un punct esențial în alegerea caiacului potrivit de la Decathlon. Astfel reușești să îmbini siguranța ta cu eficiența și viteza de deplasare pe apă. Fiecare detaliu este diferit, de la construcția caiacului, până la echiparea acestuia.Pentru navigarea pe ape calme și un stil de navigare liniștit unde accentul cade pe relaxare, îți recomandăm un caiac gonflabil. Acest model îți oferă stabilitate optimă pe apă, deplasare sigură și confort sporit. De asemenea, datorită dimensiunilor reduse și designului compact este ușor de depozitat. Îți recomandăm să eviți aventurarea pe trasee accidentate cu caiacul gonflabil pentru a evita evenimentele neplăcute.

Dacă preferi adrenalina apelor învolburate, ai nevoie de un caiac rigid de la Decathlon. Structura solidă a acestuia și forma alungită favorizează deplasarea în siguranță pe ape curgătoare, oferindu-ți o experiență pe cât de sigură, pe atât de eficientă. Caiacul rigid pentru ape curgătoare este prevăzut cu valve de scurgere a apei de la interior, detaliu ce previne scufundarea bărcii. Dacă alegi un caiac rigid, trebuie să te asiguri că îl poți depozita în siguranță în extrasezon.Ce caiac ți se potrivește? Indiferent de stilul de navigare preferat, la Decathlon găsești caiace pentru toate aventurile tale pe ape calme sau pe ape curgătoare.

Oferă bucuria de a face sport