INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Proteine

80 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Proteine pentru sală în oferta Decathlon

Suplimentele cu conținut proteic ridicat sunt printre cele mai populare, în special în rândul celor care doresc să aibă o masă musculară mai definită, în urma exercițiilor din sala de forță sau acasă. De asemenea, proteinele ajută la slăbit și la obținerea unui nivel de energie ridicat pe tot parcursul unui antrenament intens. Acum aveți șansa de a achiziționa din magazinul Decathlon, online, proteine cu diverse arome și alte suplimente alimentare ideale pentru sportivi!

Alegeți proteine de calitate sub formă de pudră sau baton

Cele mai eficiente moduri în care se pot consuma suplimentele cu proteine sunt sub formă de pudră proteică și de baton proteic. În primul caz, se obține o băutură cu gust plăcut, din amestecul pudrei cu apă sau cu lapte, după preferințe, pe care o puteți prepara simplu și ușor într-un shaker. Batoanele pot fi consumate ca atare, înainte sau după un antrenament în sală. Ambele variante sub disponibile într-o gamă variată de arome, precum vanilie, ciocolată, banane, cocos, zmeură.

Proteine pentru masă musculară și slăbit din zer sau de origine vegetală

Proteinele care contribuie la creșterea masei musculare sau la pierderea în greutate pot fi extrase din alimente de origine animală sau de origine vegetală. Sportivii consideră că proteina obținută din zer este cea mai eficientă, pentru că se absoarbe rapid. Însă, există o alternativă foarte apreciată pentru persoanele cu o dietă vegană, și anume, proteina extrasă din soia ori mazăre. Achiziționați din oferta Decathlon suplimentele proteice care se potrivesc nevoilor dumneavoastră!