Rolul proteinelor
Există 3 macronutrienți: proteinele, lipidele și glucidele. Printre altele, ele alimentează corpul cu energie sub formă de calorii. Glucidele sunt sursa primară de energie, carburantul ideal pentru a face față efortului.
Proteina este esențială pentru construcția masei musculare și pentru buna funcționare a corpului.
Despre BCAA
Ce înseamnă?
Proteinele sunt secvențe de aminoacizi. Există 20 de tipuri diferite, dintre care 9 sunt „esențiale” (nu sunt sintetizate de corp și trebuie consumate prin alimentație). Printre acestea, 3 aminoacizi. În engleză Branched-Chain Amino Acids (BCAA): leucină, isoleucină și valină.
Sunt numite „conectate”, datorită formei. Contribuie la creșterea musculară și la procesul de recuperare .
Ce sunt proteinele Whey?
Proteina Whey este bazată pe lactoză.
Contribuie la asimilarea rapidă și ajută la construcția masei musculare.
De ce să consumați pudră proteică WHEY?
- Asigură nevoia zilnică de proteine;
- Asigură menținerea masei musculare după efort;
- Asigură diversificarea surselor de proteină;
- Este practică - poate fi luată într-un shaker atât la sală caât și la locul de muncă;
WHEY PROTEIN
22 g de proteine și 5.6 g de BCAA / shaker pentru a vă atinge obiectivele.
Sortiment nou WHEY PROTEIN fabricat în Franța.
Compus doar din 2 ingrediente.
De ce să alegi o proteină cu aromă neutră?
Vă propunem un sortiment de proteină cu gust neutru, fără aromă pentru a putea să-ți prepari smoothie-uri, brioșe sau orice rețetă preferată.
De asemenea, te ajută să-ți îmbogățești dieta alimentară. Această versiune îți oferă un shaker fără îndulcitori, texturi sau arome adăugate.
CALITATE DE FABRICARE ȘI CERTIFICĂRI
Proteina WHEY PROTEIN este fabricată în Franța.
Producător certificat IFS Food.
Realizarea produselor conforme cu bunele practici de fabricare și principalele metode de HACCP.
Norma ISO 26 000.
Controale fizio-chimice, senzoriale, microbiologice și toxicologice pe produsele finale. Produs conform din punct de vedere sanitar. Asigură calitatea gustului.
Sugestii de consum
Consumați un shaker la 30 de minute după antrenament.
Vă recomandăm să spălați shaker-ul imediat după utilizare! Shake-ul WHEY PROTEIN poate fi consumat la micul dejun sau înainte de antrenament.
Mod de preparare
Se amestecă 150 ml de apă cu 30 g de WHEY PROTEIN (2 linguri cu vârf) într-un shaker prevăzut cu sită, timp de 30 de secunde.
Puteți crește sau scădea cantitatea în funcție de preferințe. Amestecă timp de 30 secunde.
Pentru a obține o băutură mai cremoasă, folosiți 150 ml de lapte/ lapte vegetal în loc de apă.
Consumați doza în cel mult 1h după preparare.
Sfaturi de utilizare
Pe lângă activitatea fizică, este important să aveţi o alimentaţie variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
În cazul în care doriți să consumați pentru o perioadă mai lungă de timp (6 - 8 săptămâni), vă recomandăm să consultați un specialist. Contraindicat în caz de insuficienţă renală sau hepatică, femei însărcinate, persoane sub 14 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Scanează codul!
Pentru prima dată, vă prezentăm proteinele whey cu cod QR.
Accesează informațiile nutriționale ale produsului, recomandările de preparare, rețete dulci sau sărate și calculează-ți nevoile zilnice de proteine.
Conținut de lactoză pentru 100 g
+/- 8.1 g
Valori nutriționale
Tabel nutriţional Pentru 100 g | Pentru o porție de 30 g
Glucide: 368 kcal | 110 kcal
1579 kJ | 414 kJ
Materii grase: 4.3 g | 1.3 g
Dintre care acizi grași saturați: 2,2 g | 0.7 g
Glucide: 12 g | 3.6 g
din care zaharuri: 8.0 g | 2.4 g
Proteine: 74 g | 22 g
Sare: 1 g | 0.3 g
Valoare nutrițională
Tabel nutriţional 100 g | 30 g
Energie: 368 kcal | 110 kcal
1579 kJ | 414 kJ
Materii grase: 2.8 g | 0.8 g
Dintre care acizi grași saturați: 1.8 g | 0.4 g
Glucide: 12 g | 3.6 g
din care zaharuri: 8 g | 2.4 g
Proteine: 74 g | 22 g
Sare: 1 g | 0.3 g