Rolul proteinelor
Există 3 macronutrienți: proteinele, lipidele și glucidele. Printre altele, ele alimentează corpul cu energie sub formă de calorii. Glucidele sunt sursa primară de energie, carburantul ideal pentru a face față efortului. Proteina este esențială pentru construcția masei musculare și pentru buna funcționare a corpului.
Mod de preparare
Se amestecă 150 ml de apă cu 30 g de WHEY PROTEIN (2 linguri cu vârf) într-un shaker prevăzut cu sită, timp de 30 de secunde.
Puteți crește sau scădea cantitatea în funcție de preferințe. Amestecă timp de 30 secunde.
Pentru a obține o băutură mai cremoasă, folosiți 150 ml de lapte/ lapte vegetal în loc de apă.
Consumați doza în cel mult 1h după preparare.
Despre BCAA
Ce înseamnă?
Proteinele sunt secvențe de aminoacizi. Există 20 de tipuri diferite, dintre care 9 sunt „esențiale” (nu sunt sintetizate de corp și trebuie consumate prin alimentație). Printre acestea, 3 aminoacizi. În engleză Branched-Chain Amino Acids (BCAA): leucină, isoleucină și valină. Sunt numite „conectate”, datorită formei. Contribuie la creșterea musculară și la procesul de recuperare .
Ce sunt proteinele Whey?
Proteina Whey este bazată pe lactoză.
Contribuie la asimilarea rapidă și ajută la construcția masei musculare.
De ce să consumați pudră proteică WHEY?
- Asigură nevoia zilnică de proteine;
- Asigură menținerea masei musculare după efort;
- Asigură diversificarea surselor de proteină;
- Este practică - poate fi luată într-un shaker atât la sală caât și la locul de muncă;
WHEY PROTEIN
21g de proteine și 5,2 g de BCAA / shaker pentru a vă atinge obiectivele.
Variantă nouă WHEY PROTEIN fabricată în Franța.
Conține arome naturale și molecule de îndulcire din stevie, plantă sud-americană.
Rețetă simplă, scurtă și ușor de urmat.
Vă propunem o proteină echilibrată.
Dacă sunteți obișnuiți cu o pudră cu îndulcitori artificiali, la această variantă e posibil să simțiși o ușoară diferență la început.
Pentru a intensifica gustul, puteți modifica cantitatea de lichid adăugată. De exemplu, 50 ml pot modifica gustul și textura produsului final.
Totuși, vă recomandăm să utilizați 150ml per shaker.
Calitate de fabricare și certificări
WHEY PROTEIN este fabricată în Franța.
ingredientele primare sunt originale din Franța - 50% din Țările de Jos.
Producător certificat IFS Food.
Realizarea produselor conforme cu bunele practici de fabricare și principalele metode de HACCP.
Norme ISO 26 000.
Controale fizio-chimice, senzoriale, microbiologice și toxicologice pe produsele finale. Produs conform din punct de vedere sanitar. Asigură calitatea gustului.
Sugestii de consum
Consumați un shaker la 30 de minute după antrenament.
Vă recomandăm să spălați shaker-ul imediat după utilizare! Shake-ul WHEY PROTEIN poate fi consumat la micul dejun sau înainte de antrenament.
Sfaturi de utilizare
Pe lângă activitatea fizică, este important să aveţi o alimentaţie variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
În cazul în care doriți să consumați pentru o perioadă mai lungă de timp (6-8 săptămâni), vă recomandăm să consultați un specialist. Contraindicat în caz de insuficienţă renală sau hepatică, femei însărcinate, persoane sub 14 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Conținut de lactoză pentru 100 g
+/- 9.7 g
Valori nutriționale
Tabel nutriţional Pentru 100 g | Pentru o porție de 30 g
Energie: 378 kcal | 113 kcal
Energie: 1602 Kj | 481 Kj
Grăsimi: 2,3 g | 0,7 g
Dintre care acizi grași saturați: 1,1 g | 0,0 g
Glucide: 18 g | 5,5 g
din care zaharuri: 10 g | 3,0 g
Fibre: 0,0 g | 0,0 g
Proteine: 70 g | 21 g
Sare: 1,2 g | 0,37 g