DOMYOS

BCAA Fructe de pădure 250g

4999 RON
Preț per bucată 19996 RONKG
Ref. : 8545108

O doză de BCAA TROPICAL, înainte și/sau în timpul antrenamentelor conține 4,8 g de BCAA: o soluție simplă și gustoasă pentru a-ți completa aportul de proteine!

Produs conceput pentru a răspunde nevoilor din timpul antrenamentelor.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Compoziție

  4,8 g de BCAA și 1 g de glutamine pe doză!

  Reducerea oboselii

  Conține vitaminele B6, B9 și C

  Informații tehnice

  Știați că?

  Acizii aminați cu lanțuri ramificate (BCAA) nu sunt produși în mod natural de corp și trebuie să fie obținuți din surse externe. De aceea, sunt numiți acizi aminați esențiali.

  Detalii produs

  Acest BCAA 2:1:1 este constituit din vitamilele B6, B9,C, din L-leucină, din L-izoleucină, din L-valină în proporție de 2:1:1 și de L-glutamină.

  Vitamina B6 contribuie la metabolizarea normală a proteinelor și a glicogenului. Vitamina B9 contribuie la sintetizarea normală a acizilor aminați. Vitaminele B6, B9 și C contribuie la reducerea oboselii.

  Recomandare de preparare

  1 doză pe zi, diluată în 250-500 ml apă, 1 oră înainte, în timpul sau imediat după antrenament.
  Conține 35 doze de 7 g

  Sfaturi de utilizare

  Acest supliment alimentar nu este un medicament. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Nu înlocuieşte o alimentaţie variată şi un mod de viaţă sănătos.
  În caz de consum pe o perioadă îndelungată (> de 2 luni), cereţi sfatul medicului. Produsul nu este recomandat în caz de insuficiență renală, hepatică sau pentru femeile însărcinate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  0.324 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Supliment alimentar sub formă de pudră, pe bază de aminoacizi ramificaţi, îmbogăţit cu vitamine. Aromă de fructe de pădure. Cu îndulcitori. Ingrediente: acizi aminați cu legături ramificate (L-leucină, L-valină, L-izoleucină), L-glutamină, corectori de aciditate (acid malic și acid citric), aromă naturală de fructe tropicale, vitamine (C, B6, B9), îndulcitori (sucraloză și acesulfam de potasiu), colorant (beta-caroten). Poate conţine urme de: gluten, ouă, sulfiţi, crustacee, muştar, peşte, ţelină, fructe cu coajă, soia, lapte.

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc răcoros şi uscat. A se închide cu atenție după utilizare.

  Restricții de utilizare

  Insuficienţă renală sau hepatică, gravide, persoane sub 14 ani.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri