DECATHLON

Baton Proteine de recuperare sportiv─â Ciocolat─â 5X40G

3499 RON
Ref. : 965693

Produs conceput pentru a asigura un aport de proteine dup─â efortul de intensitate medie sau mare, necesar recuper─ârii.

Baton bogat în proteine și glucide, a se consuma la 30 de minute după efort! A se consuma împreună cu o băutură de recuperare.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 34 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Aport energetic

  Aport de 156kcal - 162kcal ├«n func╚Ťie de arom─â (vezi valorile nutri╚Ťionale).

  Concentraţie de proteine

  Con╚Ťine ├«ntre 10 - 11g de proteine din lapte/ baton (├«n func╚Ťie ╚Öi de arom─â).

  Imagini

  Baton Proteine de recuperare sportiv─â Ciocolat─â 5X40G

  Informa╚Ťii tehnice

  Recomand─âri de utilizare

  A se consuma la 30 de minute dup─â ├«ncheierea activit─â╚Ťii, cu o b─âutur─â de recuperare. ├Än completarea unei activit─â┼úi fizice, este important s─â ave┼úi o alimenta┼úie variat─â ┼či echilibrat─â ┼či un mod de via┼ú─â s─ân─âtos.

  Origine

  Fabricat în Franţa.

  Restric╚Ťii de folosire

  ├Än caz de consum prelungit (> 2 luni), cere┼úi sfatul unui medic. Contraindicat ├«n caz de insuficien╚Ť─â renal─â, hepatic─â, femeilor ├«ns─ârcinate ╚Öi copiilor sub 14 ani. A nu se l─âsa la ├«ndem├óna copiilor.
  Respecta╚Ťi doza zilnic─â recomandat─â. Se recomand─â hidratarea regulat─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Greutate

  0.2 kg

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Baton de proteine, învelit în ciocolată cu lapte, aromată. Bogată în proteineIngrediente: Proteine din lapte UE), glazură din ciocolată cu lapte (22%) (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de cacao, zăr sub formă de praf, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie) (UE), sirop de glucoză-fructoză, fructo-oligozaharide, sirop de fructoză, sirop de glucoză, fulgi din boabe de cacao prăjite (4%) (UE), umectant: glicerol, stabilizator: maltitol, pudră de cacao slabă (3%) (UE), făină de orez, proteine de grâu hidrolizate (GLUTEN) (UE), arome, ulei de floarea-soarelui, emulgător: lecitină din soia, antioxidant:alfa-tocoferol. Fabricat în Franţa. Poate conţine urme de: puă, arahide, fructe cu coajă, sulfiţi.

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se p─âstra ├«ntr-un loc ├«ntunecat ┼či r─âcoros.

  TESTE

  Produsele sunt testate dup─â fiecare etap─â de produc┼úie de c─âtre partenerii no┼čtri tehnici ┼či de c─âtre consumatori.

  Aprobat de

  Pentru fiecare arom─â, 30 de sportivi au fost invita╚Ťi s─â guste batoanele, dup─â sesiunea de sport. Rezultatul? Noua re╚Ťet─â a fost mult mai apreciat─â.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri