Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi

99999 LEI

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Racheta asigură lovituri cu efect și stabilitate.

Racheta de tenis Head Auxetic Extreme MP asigură lovituri cu efect, stabilitate și putere. Tehnologiile Head Dynamic String Pattern și 360 Grommet favorizează spinul.

Culoare:

Verde lamâie / VERDE STINS

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 999 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Obţinerea efectelor

Tehnologiile Head Dynamic String Pattern și 360 Grommet favorizează spinul.

Stabilitate

Tehnologia Auxetic îi conferă rachetei stabilitate excelentă.

Putere

Planul de cordaj Head Dynamic String Pattern asigură putere.

Informații tehnice

Greutate (rachetă neracordată)

Cântărește 300 g.
Greutate: Masa este măsurată în grame. La fel ca echilibrul și lungimea, greutatea influențează inerția rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea și puterea acesteia. Cu cât este mai grea racheta, cu atât mai multă energie poate fi transferată către minge, dar în aceste condiții nivelul de manevrabilitate este mai scăzut. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai ușoară, cu atât este mai manevrabilă, dar asigură și mai puțină putere.

Echilibru (rachetă neracordată)

Echilibru: 32 cm. Echilibrul se măsoară în cm, începând din partea de jos a rachetei (de la mâner). Cu cât această valoare este mai mare (echilibru spre cap), cu atât racheta este mai puternică și stabilă la impact, dar mai puțin manevrabilă. Pe de altă parte, cu cât această valoare este mai mică (echilibru spre mâner), cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică și stabilă la impact.

Suprafața cordajului

Mărimea cadrului: 645 cm². se referă la suprafața în cm² a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleranței și puterii rachetei. Cu cât cadrul este mai mare, cu atât racheta este mai puternică și tolerantă, dar asigură o senzație mai redusă de control. Pe de altă parte, cu cât cadrul este mai mic, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și toleranță.

RA

Ra 65.
Ra: definește rigiditatea rachetei, mai specific, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu cât racheta este mai rigidă (indicele Ra este ridicat), cu atât aceasta se poate deforma mai puțin la impact. Energia pierdută la impact de către rachetă este astfel minimizată și imprimată mingii prin cordaj. Astfel, obișnuim să spunem că cu cât racheta este mai rigidă, cu atât aceasta este mai puternică.

Inerție (rachetă neracordată)

SW = 300.
Inerția (Swingweight în engleză): caracterizează înainte de toate manevrabilitatea rachetei și capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu cât inerția este mai ridicată, cu atât racheta este mai puternică, dar mai dificil de manevrat. Pe de altă parte, cu cât inerția este mai redusă, cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică. Inerția este în mare parte rezultatul greutății, echilibrului și lungimii rachetei.

Plan de cordaj

Plan de cordaj: 16 x 19. reprezintă numărul de corzi verticale x numărul de corzi orizontale. Dacă planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ”închis”, iar dacă este prevăzut cu mai puține corzi, acesta este ”deschis”. Cu cât planul de cordaj este mai închis, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și lovituri cu efect. Pe de altă parte, cu cât planul de cordaj este mai deschis, cu atât racheta asigură mai multă putere și lovituri cu efect, dar mai puțin control.

Lungime

Lungime: 68,5 cm. se măsoară în cm, din partea de jos, de la mânerul rachetei până sus, la cadru. Cu cât racheta este mai lungă, cu atât aceasta asigură mai puternică, dar asigură mai puțină manevrabilitate. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai scurtă, cu atât aceasta este mai manevrabilă, dar asigură mai puțină putere.

Profil

23mm/26mm/21mm.

Tehnologia Auxetic

Tehnologia Auxetic, dezvoltată de Head, este integrată la nivelul inimii rachetei. Aceasta optimizează senzațiile și răspunsurile rachetei în funcție de forța impactului.

360 Grommet

Rachetă cu un nou sistem 360 Grommet: spaţii mult mai mari în cordaj, pentru efect.

Head Dynamic String Pattern

Planul de cordaj dinamic 16x19, prevăzut cu 8 orificii în zona inimii rachetei, oferă controlul unui plan de cordaj strâns și toleranța și loviturile cu efect ale unui plan de cordaj deschis.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Aprobat de

Richard Gasquet și Matteo Berrettini.

Produse similare

Imagini

Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi
Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi
Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi
Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi
Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi
Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi
Rachetă Tenis Auxetic 300 Extrem MP Galben-Gri Adulţi

Opinii clienți

Loading