BABOLAT

Rachetă Tenis EVO DRIVE LITE Adulţi

54999 RON
Ref. : 8624754

Racheta Babolat Evo Drive Lite este o versiune ușoară (255 g) și asigură putere.

Produs conceput pentru tenis (nivel mediu). Rachetă puternică și ușoară.

Culoare: ALBASTRU / ALBASTRU ÎNCHIS / ALB

 • Grip 0 10
 • Grip 1 10
 • Grip 2 10
+ 549 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Putere

  Structura cadrului este "Elliptic Frame" și plan de cordaj 16x17.

  Toleranță

  Cadrul mai mare, de 670 cm² asigură toleranță.

  Lejeritate

  Rachetă uşoară (255 g).

  Reducerea vibraţiilor

  Tehnologia SWX EvoFeel și Woofer System îmbunătățesc confortul.

  Informații tehnice

  Greutate (rachetă neracordată)

  Greutate de 255 g. Masa este măsurată în grame. La fel ca echilibrul și lungimea, greutatea influențează inerția rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea și puterea acesteia. Cu cât este mai grea racheta, cu atât mai multă energie poate fi transferată către minge, dar în aceste condiții nivelul de manevrabilitate este mai scăzut. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai ușoară, cu atât este mai manevrabilă, dar asigură și mai puțină putere.

  Echilibru (rachetă neracordată)

  32 cm.
  Echilibru: Echilibrul se măsoară în cm, începând din partea de jos a rachetei (de la mâner). Cu cât această valoare este mai mare (echilibru spre cap), cu atât racheta este mai puternică și stabilă la impact, dar mai puțin manevrabilă. Pe de altă parte, cu cât această valoare este mai mică (echilibru spre mâner), cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică și stabilă la impact.

  Suprafața cordajului

  670 cm².
  Mărimea cadrului: se referă la suprafața în cm² a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleranței și puterii rachetei. Cu cât cadrul este mai mare, cu atât racheta este mai puternică și tolerantă, dar asigură o senzație mai redusă de control. Pe de altă parte, cu cât cadrul este mai mic, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și toleranță.

  RA

  70 Ra
  Ra: definește rigiditatea rachetei, mai specific, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu cât racheta este mai rigidă (indicele Ra este ridicat), cu atât aceasta se poate deforma mai puțin la impact. Energia pierdută la impact de către rachetă este astfel minimizată și imprimată mingii prin cordaj. Astfel, obișnuim să spunem că cu cât racheta este mai rigidă, cu atât aceasta este mai puternică.

  Inerție (rachetă neracordată)

  SW = 270.
  Inerția (Swingweight în engleză): caracterizează înainte de toate manevrabilitatea rachetei și capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu cât inerția este mai ridicată, cu atât racheta este mai puternică, dar mai dificil de manevrat. Pe de altă parte, cu cât inerția rachetei este mai redusă, cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică. Inerția este în mare parte rezultatul greutății, echilibrului și lungimii rachetei.

  Plan cordaj

  16 x 17.
  Plan de cordaj: reprezintă numărul de corzi verticale x numărul de corzi orizontale. Dacă planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ”închis”, iar dacă este prevăzut cu mai puține corzi, acesta este ”deschis”. Cu cât planul de cordaj este mai închis, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și lovituri cu efect. Pe de altă parte, cu cât planul de cordaj este mai deschis, cu atât racheta asigură mai multă putere și lovituri cu efect, dar mai puțin control.

  Lungime

  68,5 cm.
  Lungime: se măsoară în cm, din partea de jos, de la mânerul rachetei până sus, la cadru. Cu cât racheta este mai lungă, cu atât aceasta asigură mai puternică, dar asigură mai puțină manevrabilitate. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai scurtă, cu atât aceasta este mai manevrabilă, dar asigură mai puțină putere.

  Secțiune

  Secțiune (în mm): 23/26/23

  SWX Evo Feel

  Noua tehnologie SMAC este inclusă în 3 puncte cheie ale cadrului, pentru o absorbție a șocurilor îmbunătățită.

  Woofer System

  Sistem de legătură între cadru și cordaj: un timp de contact între minge și cordaj mai mare, pentru control mai bun și senzație de confort.

  Elliptic Frame

  Secțiunea eliptică pentru a asigura rezistență optimă și rigiditate globală, pentru un plus de putere.

  Grip

  Grip Syntec Evo pentru un plus de confort.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimbările de temperatură.

  Opinii clienți

  Loading