ARTENGO

Rachetă Tenis TR930 Spin Lite Negru-Albastru Adulţi

42999 RON
Ref. : 8595952

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Asigură manevrabilitate, putere și lovituri cu efect.

Racheta TR930 Spin Lite are 270 g și este prevăzută cu noul concept MPO. Asigură manevrabilitate excelentă și lovituri cu efect.

Culoare: Negru / Albastru azuriu

 • Grip 0 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 1 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 2 Produs indisponibil online momentan
+ 429 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rotire

  Spin Concept Technology și manevrabilitate, pentru a asigura lovituri cu efect.

  Manevrabilitate

  Rachet─â manevrabil─â datorit─â greut─â╚Ťii (270 g) ╚Öi conceptului MPO.

  Putere

  Rigiditatea sporit─â asigur─â putere.

  Stabilitate

  Conceptul MPO asigur─â un raport bun manevrabilitate/stabilitate la impact.

  Imagini

  Rachetă Tenis TR930 Spin Lite Negru-Albastru Adulţi
  Rachetă Tenis TR930 Spin Lite Negru-Albastru Adulţi
  Rachetă Tenis TR930 Spin Lite Negru-Albastru Adulţi
  Rachetă Tenis TR930 Spin Lite Negru-Albastru Adulţi

  Informa╚Ťii tehnice

  Greutate (rachet─â neracordat─â)

  270 g.
  Greutate:┬áMasa este m─âsurat─â ├«n grame. La fel ca echilibrul ╚Öi lungimea, greutatea influen╚Ťeaz─â iner╚Ťia rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea ╚Öi puterea acesteia. Cu c├ót este mai grea racheta, cu at├ót mai mult─â energie poate fi transferat─â c─âtre minge, dar ├«n aceste condi╚Ťii nivelul de manevrabilitate este mai sc─âzut. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót este mai manevrabil─â, dar asigur─â ╚Öi mai pu╚Ťin─â putere.

  Echilibru (rachet─â neracordat─â)

  Echilibru: 32,5 cm. Echilibrul se m─âsoar─â ├«n cm, ├«ncep├ónd din partea de jos a rachetei (de la m├óner). Cu c├ót aceast─â valoare este mai mare (echilibru spre cap),┬ácu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi stabil─â la impact, dar mai pu╚Ťin manevrabil─â.┬áPe de alt─â parte, cu c├ót aceast─â valoare este mai mic─â (echilibru spre m├óner), cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â ╚Öi stabil─â la impact.

  M─ârime cadru

  M─ârimea cadrului: 645 cm┬▓. se refer─â la suprafa╚Ťa ├«n cm┬▓ a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleran╚Ťei ╚Öi puterii rachetei. Cu c├ót cadrul este mai mare, cu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi tolerant─â, dar asigur─â o senza╚Ťie mai redus─â de control. Pe de alt─â parte, cu c├ót cadrul este mai mic, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi toleran╚Ť─â.

  RA

  70 Ra.
  Ra:┬ádefine╚Öte rigiditatea rachetei, mai specific, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu c├ót racheta este mai rigid─â (indicele Ra este ridicat), cu at├ót aceasta se poate deforma mai pu╚Ťin la impact. Energia pierdut─â la impact de c─âtre rachet─â este astfel minimizat─â ╚Öi imprimat─â mingii prin cordaj. Astfel, obi╚Önuim s─â spunem c─â cu c├ót racheta este mai rigid─â, cu at├ót aceasta este mai puternic─â.

  Iner╚Ťie (rachet─â neracordat─â)

  SW = 245.
  Iner╚Ťia (Swingweight ├«n englez─â):┬ácaracterizeaz─â ├«nainte de toate manevrabilitatea rachetei ╚Öi capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu c├ót iner╚Ťia este mai ridicat─â, cu at├ót racheta este mai puternic─â, dar mai dificil de manevrat. Pe de alt─â parte, cu c├ót iner╚Ťia este mai redus─â, cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â.┬áIner╚Ťia este ├«n mare parte rezultatul greut─â╚Ťii, echilibrului ╚Öi lungimii rachetei.

  Plan de cordaj

  Plan de cordaj: 16 x 19. reprezint─â num─ârul de corzi verticale x num─ârul de corzi orizontale. Dac─â planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ÔÇŁ├«nchisÔÇŁ, iar dac─â este prev─âzut cu mai pu╚Ťine corzi, acesta este ÔÇŁdeschisÔÇŁ. Cu c├ót planul de cordaj este mai ├«nchis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi lovituri cu efect. Pe de alt─â parte, cu c├ót planul de cordaj este mai deschis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult─â putere ╚Öi lovituri cu efect, dar mai pu╚Ťin control.

  Lungime

  Lungime: 68 cm. se m─âsoar─â ├«n cm, din partea de jos, de la m├ónerul rachetei p├ón─â sus, la cadru. Cu c├ót racheta este mai lung─â, cu at├ót aceasta asigur─â mai puternic─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â manevrabilitate. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai scurt─â, cu at├ót aceasta este mai manevrabil─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â putere.

  Concept MPO

  MPO (Mass Polarization Optimization): concept de repartizare a greut─â╚Ťii ├«n interiorul rachetei, pentru a optimiza raportul manevrabilitate/stabilitate la impact. De asemenea, acest concept reduce cu 40% toleran╚Ťele de fabrica╚Ťie, ├«n privin╚Ťa greut─â╚Ťii ╚Öi a echilibrului. Acest lucru face posibil─â ob╚Ťinerea de rachete foarte apropiate de specifica╚Ťiile finale ╚Öi, prin urmare, de utilizare.

  Spin concept technology

  Conceptul ÔÇŁSpin concept technologyÔÇŁ de la nivelul orificiilor rachetei favorizeaz─â elasticitatea cordajului ├«n timpul impactului, asigur├ónd lovituri cu efect.

  Conceptul HMC

  Conceptul High Modulus Carbon, grafit de înaltă calitate, oferă un grad mai mare de rigiditate rachetei.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Cadru rachet─â 55% Fibr─â de carbon, 45% R─â╚Öin─â epoxidic─â Shaft 60% O╚Ťel, 40% Polietilen─â Grip 100% Poliuretan Protec╚Ťie bumper 100% Poliamid─â Cordaj rachet─â 100% Poliester Cap─ât inferior rachet─â 100% Poliamid─â

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimb─ârile mari de temperatur─â.

  TESTE

  ├«n laborator, dar ┼či ├«n practic─â. Aceast─â rachet─â a fost testat─â timp ├«ndelungat, de c─âtre ingineri ╚Öi partenerii no┼čtri tehnici.
  Aceast─â rachet─â a fost dezvoltat─â ├«n colaborare cu to╚Ťi partenerii tehnici Artengo ╚Öi cu numero╚Öi al╚Ťi juc─âtori, cu un nivel foarte bun de practic─â.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri