HEAD

Rachet─â Tenis Head Auxetic Speed MP L 2024 280g Negru-Alb Adul╚Ťi

1.19999 RON
Fii prima persoan─â care scrie o opinie!
Ref. : 8878080

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Asigură putere și manevrabilitate.

Noua rachetă Head Auxetic Speed MP L este ușoară și manevrabilă. Prindere ușoară, pentru lovituri puternice! Recomandată de Jannik Sinner.

 • Grip 1 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 2 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 3 Produs indisponibil online momentan
+ 1199 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Putere

  Mai grea și mai puternică decât modelul anterior de rachetă MP L.

  Manevrabilitate

  280g, pentru manevrabilitate bun─â.

  Stabilitate

  Tehnologia Auxetic 2.0 asigur─â mai mult─â stabilitate la lovire.

  Control

  Racheta asigur─â control datorit─â iner╚Ťiei reduse ╚Öi Speed Pattern-ului.

  Informa╚Ťii tehnice

  Greutate (rachet─â neracordat─â)

  Greutate: 280 g. Masa este m─âsurat─â ├«n grame. La fel ca echilibrul ╚Öi lungimea, greutatea influen╚Ťeaz─â iner╚Ťia rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea ╚Öi puterea acesteia. Cu c├ót este mai grea racheta, cu at├ót mai mult─â energie poate fi transferat─â c─âtre minge, dar ├«n aceste condi╚Ťii nivelul de manevrabilitate este mai sc─âzut. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót este mai manevrabil─â, dar asigur─â ╚Öi mai pu╚Ťin─â putere.

  Echilibru (rachet─â neracordat─â)

  Echilibru: 32,5 cm. Echilibrul se m─âsoar─â ├«n cm, ├«ncep├ónd din partea de jos a rachetei (de la m├óner). Cu c├ót aceast─â valoare este mai mare (echilibru spre cap),┬ácu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi stabil─â la impact, dar mai pu╚Ťin manevrabil─â.┬áPe de alt─â parte, cu c├ót aceast─â valoare este mai mic─â (echilibru spre m├óner), cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â ╚Öi stabil─â la impact.

  Rigiditate

  Ra

  Ra : define╚Öte rigiditatea rachetei, mai exact, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu c├ót racheta este mai rigid─â (indicele Ra este ridicat), cu at├ót aceasta se poate deforma mai pu╚Ťin la impact. Energia pierdut─â la impact, de c─âtre rachet─â, este astfel minimizat─â ╚Öi imprimat─â mingii prin racordaj. Astfel, obi╚Önuim s─â spunem c─â cu c├ót racheta este mai rigid─â, cu at├ót aceasta este mai puternic─â.

  Iner╚Ťie (rachet─â neracordat─â)

  SW = .
  Iner╚Ťia (Swingweight ├«n englez─â):┬ácaracterizeaz─â ├«nainte de toate manevrabilitatea rachetei ╚Öi capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu c├ót iner╚Ťia este mai ridicat─â, cu at├ót racheta este mai puternic─â, dar mai dificil de manevrat. Pe de alt─â parte, cu c├ót iner╚Ťia rachetei este mai redus─â, cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â. Iner╚Ťia este ├«n mare parte rezultatul greut─â╚Ťii, echilibrului ╚Öi lungimii rachetei.

  Plan cordaj

  Plan de cordaj: 16 x 19. reprezint─â num─ârul de corzi verticale x num─ârul de corzi orizontale. Dac─â planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ÔÇŁ├«nchisÔÇŁ, iar dac─â este prev─âzut cu mai pu╚Ťine corzi, acesta este ÔÇŁdeschisÔÇŁ. Cu c├ót planul de cordaj este mai ├«nchis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi lovituri cu efect. Pe de alt─â parte, cu c├ót planul de cordaj este mai deschis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult─â putere ╚Öi lovituri cu efect, dar mai pu╚Ťin control.

  Lungime

  Lungime: 68,5 cm. se m─âsoar─â ├«n cm, din partea de jos, de la m├ónerul rachetei p├ón─â sus, la cadru. Cu c├ót racheta este mai lung─â, cu at├ót aceasta asigur─â mai puternic─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â manevrabilitate. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai scurt─â, cu at├ót aceasta este mai manevrabil─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â putere.

  Tehnologie Auxetic

  Tehnologia Auxetic, dezvoltat─â de Head, este integrat─â la nivelul inimii rachetei. Aceasta optimizeaz─â senza╚Ťiile ╚Öi r─âspunsurile rachetei ├«n func╚Ťie de for╚Ťa de impact.

  Speed Beam

  Sec╚Ťiunea aerodinamic─â a cadrului din gama SPEED maximizeaz─â viteza de rota╚Ťie ╚Öi puterea.

  Speed Pattern

  Un plan de cordaj unic care asigură putere și control.

  POWER GROMMETS

  Orificiile lărgite maximizează mișcarea corzilor, pentru o putere sporită.

  Directional Drilling

  Planul de cordaj direc╚Ťional combin─â puterea sporit─â ╚Öi un sweet-spot mai lat, oferind o senza╚Ťie mai confortabil─â la impact.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimb─ârile de temperatur─â.

  Aprobat de

  Recomandat─â de Jannik Sinner.

  Opinii clien╚Ťi