BABOLAT

Rachetă Tenis Babolat EVO Aero Gri Adulţi

54999 RON
Ref. : 8811983

Produs conceput pentru tenis (nivel mediu). Asigură manevrabilitate și lovituri cu efect!

Gama inovatoare EVO, de la Babolat, ofer─â avantajele gamei Pure, dar cu mai mult confort ╚Öi cu o greutate mai redus─â. Ideal─â pentru juc─âtorii care caut─â polivalen╚Ť─â ╚Öi lovituri cu efect!

 • Grip 1 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 2 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 3 Produs indisponibil online momentan
+ 549 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rotire

  Ofer─â lovituri cu efect datorit─â noului plan de cordaj16x18.

  Reducerea vibraţiilor

  Tehnologia SMAC EX ofer─â amortizarea vibra╚Ťiilor ╚Öi asigur─â un sunet mai u╚Öor.

  Control

  Woofer System m─âre╚Öte timpul de contact dintre minge/racordaj pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi controlul.

  Informa╚Ťii tehnice

  Greutate (rachet─â neracordat─â)

  Greutate: 275 g. Greutatea este m─âsurat─â ├«n grame. La fel ca echilibrul ╚Öi lungimea, greutatea influen╚Ťeaz─â iner╚Ťia rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea ╚Öi puterea acesteia. Cu c├ót este mai grea racheta, cu at├ót mai mult─â energie poate fi transferat─â c─âtre minge, dar ├«n aceste condi╚Ťii nivelul de manevrabilitate este mai sc─âzut. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót este mai manevrabil─â, dar asigur─â ╚Öi mai pu╚Ťin─â putere.

  Echilibru (rachet─â neracordat─â)

  Echilibru: 32 cm. Echilibrul se m─âsoar─â ├«n cm, ├«ncep├ónd din partea de jos a rachetei (de la m├óner). Cu c├ót aceast─â valoare este mai mare (echilibru spre cap),┬ácu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi stabil─â la impact, dar mai pu╚Ťin manevrabil─â.┬áPe de alt─â parte, cu c├ót aceast─â valoare este mai mic─â (echilibru spre m├óner), cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â ╚Öi stabil─â la impact.

  M─ârime cadru

  M─ârimea cadrului: 660 cm┬▓. Aceasta se refer─â la suprafa╚Ťa ├«n cm┬▓ a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleran╚Ťei ╚Öi puterii rachetei. Cu c├ót cadrul este mai mare, cu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi tolerant─â, dar asigur─â o senza╚Ťie mai redus─â de control. Pe de alt─â parte, cu c├ót cadrul este mai mic, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi toleran╚Ť─â.

  Rigiditate

  64 Ra
  Ra: define╚Öte rigiditatea rachetei, mai exact, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu c├ót racheta este mai rigid─â (indicele Ra este ridicat), cu at├ót aceasta se poate deforma mai pu╚Ťin la impact. Energia pierdut─â la impact, de c─âtre rachet─â, este astfel minimizat─â ╚Öi imprimat─â mingii prin racordaj. Astfel, obi╚Önuim s─â spunem c─â cu c├ót racheta este mai rigid─â, cu at├ót aceasta este mai puternic─â.

  Plan cordaj

  Plan de cordaj: 16x18. Reprezint─â num─ârul de corzi verticale x num─ârul de corzi orizontale. Dac─â planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ÔÇŁ├«nchisÔÇŁ, iar dac─â este prev─âzut cu mai pu╚Ťine corzi, acesta este ÔÇŁdeschisÔÇŁ. Cu c├ót planul de cordaj este mai ├«nchis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi lovituri cu efect. Pe de alt─â parte, cu c├ót planul de cordaj este mai deschis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult─â putere ╚Öi lovituri cu efect, dar mai pu╚Ťin control.

  Lungime

  Lungime: 68,5 cm. se m─âsoar─â ├«n cm, din partea de jos, de la m├ónerul rachetei p├ón─â sus, la cadru. Cu c├ót racheta este mai lung─â, cu at├ót aceasta asigur─â mai puternic─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â manevrabilitate. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai scurt─â, cu at├ót aceasta este mai manevrabil─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â putere.

  Woofer System

  Sistem de leg─âtur─â ├«ntre cadru ╚Öi cordaj: un timp de contact ├«ntre minge ╚Öi cordaj mai mare, pentru control mai bun ╚Öi senza╚Ťie de confort.

  Spin Alpha

  Cadrul aeromodular a fost reg├óndit ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťit cu un nou plan de cordaj 16x18, care genereaz─â mai u╚Öor efect asupra mingii. Efectul ├«mbun─ât─â╚Ťit de trambulin─â produce mai u╚Öor putere, cu o cantitate de energie redus─â.

  EVO FEEL

  Tehnologie ├«mbun─ât─â╚Ťit─â SMAC EX pentru cele mai bune meciuri de tenis.Situat─â ├«n patru zone cheie din cadrul aeromodular, materialul viscoelastic amortizeaz─â vibra╚Ťiile ╚Öi ofer─â un sunet mai u╚Öor ├«n momentul impactului, oferind o senza╚Ťie pl─âcut─â de confort.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimb─ârile mari de temperatur─â.

  Opinii clien╚Ťi