YONEX

Rachet─â Tenis YONEX EZONE 100 300g Negru Adul╚Ťi

99999 RON
Ref. : 8897542

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Rachetă puternică și stabilă. Se vinde neracordată.

Racheta Yonex EZONE 100 AQUA este puternică și stabilă. Forma cadrului "ISOMETRIC", specifică rachetelor Yonex, garantează și un control optim.

 • Grip 2 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 3 Produs indisponibil online momentan
+ 999 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Putere

  Tehnologiile Isometric, Liner Tech, 2G NAMD SPEED asigur─â mai mult─â putere.

  Stabilitate

  Noul cadru optimizat asigur─â mai mult─â stabilitate la impact.

  Reducerea vibraţiilor

  Sistemul Vibration Dampening Mesh reduce vibra╚Ťiile.

  Informa╚Ťii tehnice

  Greutate (rachet─â neracordat─â)

  Greutate de 300 g. Greutatea este m─âsurat─â ├«n grame. La fel ca echilibrul ╚Öi lungimea, greutatea influen╚Ťeaz─â iner╚Ťia rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea ╚Öi puterea acesteia. Cu c├ót este mai grea racheta, cu at├ót mai mult─â energie poate fi transferat─â c─âtre minge, dar ├«n aceste condi╚Ťii nivelul de manevrabilitate este mai sc─âzut. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót este mai manevrabil─â, dar asigur─â ╚Öi mai pu╚Ťin─â putere.

  Echilibru (rachet─â neracordat─â)

  Echilibru: 32 cm. Echilibrul se m─âsoar─â ├«n cm, ├«ncep├ónd din partea de jos a rachetei (de la m├óner). Cu c├ót aceast─â valoare este mai mare (echilibru spre cap),┬ácu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi stabil─â la impact, dar mai pu╚Ťin manevrabil─â.┬áPe de alt─â parte, cu c├ót aceast─â valoare este mai mic─â (echilibru spre m├óner), cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â ╚Öi stabil─â la impact.

  Suprafa╚Ťa cordajului

  M─ârimea cadrului: 645 cm┬▓. se refer─â la suprafa╚Ťa ├«n cm┬▓ a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleran╚Ťei ╚Öi puterii rachetei. Cu c├ót cadrul este mai mare, cu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi tolerant─â, dar asigur─â o senza╚Ťie mai redus─â de control. Pe de alt─â parte, cu c├ót cadrul este mai mic, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi toleran╚Ť─â.

  Rigiditate

  67 Ra.
  Ra: define╚Öte rigiditatea rachetei, mai exact, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu c├ót racheta este mai rigid─â (indicele Ra este ridicat), cu at├ót aceasta se poate deforma mai pu╚Ťin la impact. Energia pierdut─â la impact, de c─âtre rachet─â, este astfel minimizat─â ╚Öi imprimat─â mingii prin racordaj. Astfel, obi╚Önuim s─â spunem c─â cu c├ót racheta este mai rigid─â, cu at├ót aceasta este mai puternic─â.

  Iner╚Ťie (rachet─â neracordat─â)

  SW = 292.
  Iner╚Ťia (Swingweight ├«n englez─â):┬ácaracterizeaz─â ├«nainte de toate manevrabilitatea rachetei ╚Öi capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu c├ót iner╚Ťia este mai ridicat─â, cu at├ót racheta este mai puternic─â, dar mai dificil de manevrat. Pe de alt─â parte, cu c├ót iner╚Ťia rachetei este mai redus─â, cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â. Iner╚Ťia este ├«n mare parte rezultatul greut─â╚Ťii, echilibrului ╚Öi lungimii rachetei.

  Plan cordaj

  Plan de cordaj: 16 x 19. reprezint─â num─ârul de corzi verticale x num─ârul de corzi orizontale. Dac─â planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ÔÇŁ├«nchisÔÇŁ, iar dac─â este prev─âzut cu mai pu╚Ťine corzi, acesta este ÔÇŁdeschisÔÇŁ. Cu c├ót planul de cordaj este mai ├«nchis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi lovituri cu efect. Pe de alt─â parte, cu c├ót planul de cordaj este mai deschis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult─â putere ╚Öi lovituri cu efect, dar mai pu╚Ťin control.

  Lungime

  Lungime: 68,5 cm. se m─âsoar─â ├«n cm, din partea de jos, de la m├ónerul rachetei p├ón─â sus, la cadru. Cu c├ót racheta este mai lung─â, cu at├ót aceasta asigur─â mai puternic─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â manevrabilitate. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai scurt─â, cu at├ót aceasta este mai manevrabil─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â putere.

  Sec╚Ťiune

  Sec╚Ťiune (├«n mm): 23,8/26,5/22,5

  Cadru Isometric

  Dezvoltat acum mai bine de 30 ani, designul ISOMETRIC m─âre╚Öte sweet spot-ul cu 7%*. Spre deosebire de un cadru rotund, clasic, o rachet─â ISOMETRICTM cu o form─â p─âtrat─â genereaz─â un sweet spot mai mare, optimiz├ónd intersec╚Ťia corzilor de pe lungime ╚Öi l─â╚Ťime. ISOMETRIC ofer─â un mai bun control, f─âr─â a afecta puterea. ISOMETRIC este o marc─â comercial─â de la Yonex CO., LTD. * Testat de Yonex.

  LINER TECH

  Orificiile noi permit o mișcare mai bună a corzilor, în cazul loviturilor descentrate.

  VDM Vibration Dampening Mesh

  Pentru un contact mai bun cu mingea ╚Öi precizie, materialul extensibil este ├«nf─â╚Öurat ├«n jurul fibrelor de grafit, ├«n cazul m├ónerului, pentru a filtra vibra╚Ťiile nedorite.

  Tehnologie 2G NAMD SPEED

  Fibrele de grafit High Modulus sunt legate de o structură cu nanotuburi de carbon (CNT), reducând pierderea de energie, favorizând retururile rapide.
  Namd este o tehnologie dezvoltat─â Nitta Co., Ltd. pentru a dispersa uniform nanotuburile din carbon ├«n compozi╚Ťia fibrei.

  O.P.S (Oval Pressed Shaft)

  Oval Pressed Shaft (OPS) este conceput pentru a asigura mai multe efecte ╚Öi control ├«n timpul loviturilor. Cadrul rachetei este flexibil ├«n timpul impactului, cresc├ónd timpul de contact ╚Öi reduc├ónd vibra╚Ťiile.

  AERO SHAPE DESIGN

  Un cadru inversat, cu o fa╚Ť─â mai sub╚Ťire, pentru o rachet─â mai flexibil─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimb─ârile de temperatur─â.

  Aprobat de

  Casper Ruud, Belinda Bencic, Marketa Vondrousova

  Opinii clien╚Ťi