Reduceri
Ciclocomputer bicicletă GPS Bryton Rider 320 E
Ciclocomputer bicicletă GPS Bryton Rider 320 E
Ciclocomputer bicicletă GPS Bryton Rider 320 E
Ciclocomputer bicicletă GPS Bryton Rider 320 E

Ciclocomputer bicicletă GPS Bryton Rider 320 E

47999 LEI −28%
34199 LEI
*De la ‪28.10.2022‬, în limita stocului disponibil
8741173

Produs conceput pentru ciclism.

Ciclocomputerul Rider 320 este prevăzut cu un senzor GNSS integrat, pentru precizie crescută, cu noua funcție Direcție, autonomie de 35 ore a bateriei și notificări inteligente.

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 341 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Măsurarea parametrilor

Timp, distanță, viteză, ascensiune și poziție. Cardio (cu senzor opțional)

Conectivitate

Conexiune Bluetooth.

Autonomie

Autonomie până la 16 ore.

Etanșeitate

Grad de rezistență la apă IPX7.

Informații tehnice

Simplu și precis

Cu un design simplu, ciclocomputerul Rider 320E este prevăzut cu un ecran de 2,3 inch, de înaltă calitate, oferind o vizibilitate clară sub toate unghiurile, pentru o experiență plăcută în timpul ciclismului. Grație funcției de supraveghere și instrucțiunilor de virare, explorarea zonelor necunoscute nu mai pune nicio problemă: integrarea suportului sistemului GNSS îi permite ciclocomputerului Rider 320 să efectueze o localizare prin satelit mai rapidă și precisă.

Lectură clară

Conceput pentru a oferi cea mai bună experiență vizuală, ciclocomputerul Rider 320E are un ecran mare, alb și negru, de 2,3 inch. Acest ecran permite o citire clară și simplă a informațiilor de pe ecran, din toate unghiurile și în toate mediile. Pagina poate să conține până la 8 date și este posibil să îți verifici performanțele în timp real.

Senzorii ANT+/ BLE

Senzorii ANT+ și BLE funcționează perfect cu Rider 320E.

Precizie absolută

GPS-ul ciclocomputerului Rider 320 integrează 5 sisteme de sateliți diferiți: GPS, Glonass (Rusia), BDS(China), Galileo (Europa) și QZSS(Japonia), ceea ce asigură o demarare mai rapidă și o acoperire mai fiabilă în toate mediile, mai ales atunci când sunteți înconjurați de clădiri/arbori sau parcurgeți un traseu montan.

Peste 77 funcții

Rider 320E oferă date complete, pentru analizarea performanțelor dumneavoastră. Propune până la 77 de funcții, dintre care durata, viteza, distanța, caloriile, altitudinea, puterea, ritmul, etc

35 ore autonomie baterie

Dacă iubiți deplasările lungi, ciclocomputerul Rider 320 este potrivit pentru dumneavoastră. Oferă până la 35 de ore de autonomie și permite încărcarea cu bateria externă, fără a opri înregistrarea datelor.

Suport pedale cu senzor de putere

Ciclocomputerul 320 este, de asemenea, destinat cicliștilor care utilizează pedale cu senzor de putere. Este suficient să introduceți lungimea pedalelor pentru calibrare, pentru a primi valorile puterii precise, generate de senzorul de putere al pedalelor.

Notificări

Nu ratați apelurile, email-urile sau mesajele importante în timpul antrenamentului. Rider 320 vă anunță atunci când primiți apeluri, e-mail-uri sau mesaje, după conectarea acestuia cu telefonul dumneavoastră, via Bluetooth.

Afișarea datelor personalizabile via aplicație

Personalizați-vă afișarea datelor, cu ajutorul aplicației Bryton! După conectarea la aplicația Bryton, puteți să vă personalizați paginile/ câmpurile de date în funcție de obiectivele personale de antrenament via bluetooth. Foarte uşor de utilizat.

Sincronizare automată STRAVA, TrainingPeaks și Selfloops

Nu este necesară utilizarea unui software special pentru convertirea datelor. Fișierele de antrenament sunt înregistrate automat în format FIT și pot fi descărcate de pe site-uri populare de ciclism, precum STRAVA, TrainingPeaks, Endomondo, Map My Ride, Fit track etc,

Sincronizare cu aplicația Bryton

Profitați de sincronizarea în direct și fără întrerupere cu noua aplicație Bryton Datele de antrenament pot fi sincronizate via Bluetooth, de pe ciclocomputer spre aplicația Bryton, unde puteți vizualiza progresul înregistrat, analize grafice, distribuindu-le pe rețelele de socializare.

Dimensiuni și greutate


Lățime: 49.9 mm
Înălţime: 83.9 mm. Adâncime:16.9 mm. Greutate: 67 g.

Specificații

Afișare: Ecran LCD mono de 2.3"
Autonomie: 35 ore
GPS: foarte sensibil
Etanș: IPX7
Alerte: Da
Tur istoric: 130 tururi
Jurnal istoric: 300 ore
Zone frecvență cardiacă: 7 zone
Temperatură operațională: -10C° ~ 50C°

Garanție

2 ani

Produse similare

Opinii clienți

Loading