GARMIN

GPS GARMIN EDGE 540 SOLAR

2.49999 RON
Ref. : 8854913

Produs conceput pentru monitorizarea dinamic─â a performan╚Ťelor, precum ╚Öi pentru ├«nregistrate informa╚Ťiilor.

Pedala╚Ťi cunosc├ónd fiecare urcare sau curb─â. ╚śi g─âsi╚Ťi cele mai populare rute pentru tine! Autonomie p├ón─â la 60 ore.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 2499 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  M─âsurarea parametrilor

  Timp, distan╚Ť─â, vitez─â, ascensiune, pozi╚Ťie, cardio.

  Conectivitate

  Conexiune Bluetooth, ant+, wifi.

  Controlul traiectoriei

  Navigare pe hartă și programarea itinerariului.

  Autonomie

  32 - 60 ore, datorit─â SOLAR GLASS.

  Coaching

  Programarea sesiunilor și destionarea antrenamentelor.

  Citire ușoară

  Ecran în culori 246 x 322 pixeli, 2,6 inci.

  Impermeabilitate

  Grad de rezisten╚Ť─â la ap─â IPX7.

  Informa╚Ťii tehnice

  Func╚Ťionalitate POWER GUIDE: gestionarea efortului

  ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte antrenamentele cu func╚Ťia Power Guide (ghid de putere) ce ├«╚Ťi afi╚Öeaz─â ├«n timp real nivelul de putere ideal, pe parcursul traseului. Acesta permite monitorizarea efortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea antrenamentelor.

  Func╚Ťionalitate CLIMB PRO: Vizualizeaz─â dificult─â╚Ťile

  Vizualizeaz─â denivel─ârile ╚Öi pantele, pentru a putea evalua efortul cu planificatorul de ascensiuni ClimbPro, disponibil pentru fiecare traseu, f─âr─â rute necesare; afi╚Öeaz─â ascensiunile pe ciclocomputerul Edge ╚Öi ├«n aplica╚Ťia Garmin ConnectÔäó pe smartphone-ul t─âu.

  Reîncărcare solară POWER GLASS, pentru antrenamente prelungite

  Autonomie foarte bun─â EDGE 540 SOLAR: p├ón─â la 60 h ├«n mod de economisire a energiei ╚Öi p├ón─â la 32 h ├«n mod normal. Datorit─â func╚Ťiei de re├«nc─ârcare solar─â, te po╚Ťi bucura de p├ón─â la 25 de minute de autonomie pe or─â, ├«n mod de economisire a energiei ├«n plin─â zi. Bucur─â-te de de antrenament cu durata mare de via╚Ť─â a bateriei.

  Monitorizare dinamic─â a performan╚Ťelor

  Coaching adaptabil: Vizualizeaz─â antrenamentele sugerate ╚Öi invita╚Ťiile la antrenament; beneficiaz─â de un coahing adaptat┬╣ ├«n func╚Ťie de sarcina actual─â a antrenamentului, recuperare ╚Öi evenimentele ce urmeaz─â.

  GPS conectat: notific─âri Smart, CONNECT IQ, sincronizare cu GARMIN CONNECT

  Primești mailurile, mesajele și alertele direct pe GPS-ul Edge, atunci când este conectat la un smartphone compatibil.
  Descarc─â c├ómpuri de date ╚Öi ob╚Ťine aplica╚Ťii ╚Öi widgeturi de la magazinul Connect IQ.
  Aplica╚Ťia Garmin Connect are o comunitate online foarte activ─â, care permite utilizatorilor s─â se conecteze ├«n timpul deplas─ârilor, s─â participe la provoc─âri ╚Öi s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â experien╚Ťa lor pe re╚Ťelele sociale.

  Ciclism dinamic

  Profit─â de metrici avansa╚Ťi concepu╚Ťi pentru a-╚Ťi oferi informa╚Ťii despre evolu╚Ťia performan╚Ťelor ├«n func╚Ťie de condi╚Ťii variabile, precum pozi╚Ťia, configurarea bicicletei, durata traseului, etc.

  ├Änregistreaz─â fiecare detaliu al activit─â╚Ťilor tale MTB, gra╚Ťie noilor metrici, precum num─ârul de salturi, distan╚Ťa dintre salturi ╚Öi durata suspensiei.

  Antrenamente avansate

  Sincronizeaz─â-╚Ťi antrenamentul cu ajutorul TrainingPeaks┬« ╚Öi a comunit─â╚Ťii noastre online, Garmin ConnectÔäó, direct pe GPS-ul Edge. Posteaz─â antrenamentele viitoare ╚Öi ├«ncepe exerci╚Ťiile corespunz─âtoare.

  Genereaz─â trasee populare TRENDLINE

  Folosind miliardele de kilometri de trasee de ciclism desc─ârcate de bicicli╚Öti, GPS-ul Edge 540 plus sugereaz─â cea mai bun─â rut─â, bazat─â pe cele mai frecventate trasee. Petrece╚Ťi mai mult timp pedal├ónd ╚Öi mai pu╚Ťin timp a╚Ötept├ónd, datorit─â unei func╚Ťii de calculare a rutei, care este de dou─â ori mai rapid─â dec├ót la modelele anterioare.

  Navigare: CYCLE MAP GARMIN, GHIDARE VOCALĂ, ÎNTOARCERE LA PUNCTUL DE PLECARE

  Pedaleaz─â cu ajutorul h─âr╚Ťilor pre├«nc─ârcate, care ofer─â informa╚Ťii despre altitudine, puncte de interes ╚Öi ├«╚Ťi permit s─â cau╚Ťi adrese.
  Nu te r─ât─âci niciodat─â datorit─â func╚Ťiilor de naviga╚Ťie detaliat─â ╚Öi alertelor care ├«╚Ťi semnaleaz─â schimb─ârile urm─âtoare de direc╚Ťie.
  Dispozitivul Edge 540 SOLAR te ajută să te întorci pe ruta corectă, dacă te îndepărtezi de acesta și te ghidează către punctul de plecare dacă dorești să mergi mai devreme înapoi acasă.

  Aclimatizare la căldură și la altitudine

  Preg─âte╚Öte-te pentru a te adapta la toate condi╚Ťiile. Descoper─â cum corpul reac╚Ťioneaz─â la diferite medii ├«nconjur─âtoare, datorit─â informa╚Ťiilor de aclimatizare la c─âldur─â ╚Öi la altitudine.

  Siguran╚Ťa este o prioritate

  Compatibilitate VARIA: Asocierea dispozitivului Edge 540 cu luminile și radarul din spate Varia, pentru a vedea și a fi văzut mai ușor.
  Detectare a incidentelor:
  Edge trimite automat pozi╚Ťia c─âtre contactele de urgen╚Ť─â pre├«nc─ârcate, dac─â detecteaz─â un incident.
  Alarm─â biciclet─â:
  Aceasta protejat─â cu PIN trimite o notificare c─âtre smartphone-ul dumneavoastr─â dac─â bicicleta este mutat─â atunci c├ónd sunte╚Ťi plecat.
  Mesagerie de grup:
  P─âstra╚Ťi leg─âtura cu ceilal╚Ťi utilizatori de pe rut─â.

  Compatibil cu bicicletele electrice

  Afi╚Öeaz─â pe ecran c├ómpuri de date specifice pentru bicicletele electrice, precum ╚Öi mesaje de stare ╚Öi avertismente ale sistemului. De asemenea, po╚Ťi vedea nivelul de asisten╚Ť─â, viteza cuplat─â, autonomia bateriei ╚Öi multe altele.

  Ce este inclus în produs?

  Dispozitiv unic: Edge 540 SOLAR
  Suport standard
  Suport ├«n fa╚Ť─â
  Fixare
  Cablu USB-C
  Documente

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Manual

  Pentru mai multe informa╚Ťii despre acest produs, verific─â Manual de utilizare

  Opinii clien╚Ťi