GARMIN

Ciclocomputer ciclism GPS Edge 1040

2.69999 RON
.
Ref. : 8800884

Produs conceput pentru urm─ârirea performan╚Ťelor ╚Öi progresului ├«n timpul practic─ârii de ciclism.

V─â deplasa╚Ťi ca ╚Öi cum a╚Ťi cunoa╚Öte fiecare urcare ╚Öi viraj ╚Öi g─âsi╚Ťi cele mai alese trasee de c─âtre sportivii din regiunea respectiv─â. Autonomie p├ón─â la 20 ore.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 2699 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

M─âsurarea parametrilor

Timp, distan╚Ť─â, vitez─â, ascensiune ╚Öi pozi╚Ťie. Cardio ╚Öi navigare.

Eficienţă tactilă

Ecran tactil.

Controlul traiectoriei

Navigare pe hartă și programare traseu.

Conectivitate

Conexiune Bluetooth și Wifi.

Autonomie

Autonomie până la 70 ore.

Coaching

Programare sesiune și gestionare antrenament.

Impermeabilitate

Grad de rezisten╚Ť─â la ap─â IPX7.

Informa╚Ťii tehnice

DESIGN ╚śI MATERIALE

Design aerodinamic, materiale rezistente.
Ciclocomputerul Edge 1040 solar are un design nou, mai lung cu 3 mm, pentru aerodinamism.
Carcasa din compozit, de 130g, se fixeaz─â cu ┬╝ de rota╚Ťie. Marginea din aluminiu rezist─â la vibra╚Ťiile repetate, din timpul deplas─ârilor pe teren accidentat, ├«n timpul practic─ârii de MTB sau gravel.

Interfa╚Ť─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â pentru utilizator

Interfa╚Ťa a fost complet ref─âcut─â, pentru un acces mai u╚Öor la date ╚Öi func╚Ťii. Structura de navigare este organizat─â ├«n jurul widget-urilor ╚Öi a unui singur meniu principal.
Configurarea ╚Öi func╚Ťiile conectate au fost simplificate.

ECRAN MARE, COLOR, TACTIL

Ecran color, ├«nalt─â defini╚Ťie, la fel ca modelul Edge 1030 Plus.
M─âsoar─â 3,5ÔÇÖÔÇÖ, adic─â 8,89 cm diagonal─â (282 x 470 pixeli). Se adapteaz─â perfect la luminozitatea exterioar─â. Func╚Ťioneaz─â perfect cu m─ânu╚Öi sau atunci c├ónd plou─â.

Ciclocomputer conectat: notifica╚Ťii, Connect IQ, sincronizare cu Garmin Connect

Primi╚Ťi e-mailuri, mesaje ╚Öi alerte direct pe ciclocomputer, atunci c├ónd este cuplat la un smartphone compatibil.
Desc─ârca╚Ťi c├ómpurile de date ╚Öi ob╚Ťine╚Ťi aplica╚Ťii ╚Öi widgets din buticul Connect IQ.
Aplica╚Ťia Garmin Connect reune╚Öte o comunitate foarte activ─â care le permite utilizatorilor s─â se conecteze ├«n timpul deplas─ârilor, s─â participe la diverse provoc─âri ╚Öi chiar s─â ├«╚Öi ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â performan╚Ťele pe re╚Ťelele sociale.

Navigare: HARTĂ GARMIN, TE POȚI ÎNTOARCE DE UNDE AI PLECAT

Pedala╚Ťi cu h─âr╚Ťi desc─ârcate, care ofer─â informa╚Ťii despre altitudine ╚Öi punctele de interes ╚Öi v─â permit s─â c─âuta╚Ťi adresele.
Nu v─â r─ât─âci╚Ťi niciodat─â, gra╚Ťie func╚Ťiilor de navigare detaliate ╚Öi alertelor care v─â semnaleaz─â schimb─ârile de direc╚Ťie care urmeaz─â.
Ciclocomputerul Edge 1030 v─â ajut─â s─â reg─âsi╚Ťi drumul cel bun, s─â nu v─â ├«ndep─ârta╚Ťi ╚Öi s─â v─â ├«ndrepta╚Ťi spre punctul de plecare dac─â dori╚Ťi s─â v─â ├«ntoarce╚Ťi mai devreme.

Generarea de itinerarii populare

Utiliz├ónd miliardele de kilometri parcur╚Öi de c─âtre cicli╚Öti, ciclocomputerul Edge 1030 v─â sugereaz─â cel mai bun itinerariu, baz├óndu-se pe traseele cele mai frecventate. Astfel, petrece╚Ťi mai mult timp pedal├ónd dec├ót s─â a╚Ötepta╚Ťi, gra╚Ťie unei func╚Ťii de calcul al itinerariului, de dou─â ori mai rapid─â dec├ót modelele precedente.

H─âr╚Ťi

Ciclocomputerul Edge® 1040 are o memorie de 32GB și este preîncărcat cu:
Func╚Ťii disponibile: Topo Active Europe + Cycling Map Europe - 47 de ╚Ť─âri- cu teme specifice ├«n func╚Ťie de fiecare tip de practicare, subliniind informa╚Ťiile cele mai importante.
Afi╚Öeaz─â ┬ź Popularity Routing ┬╗ ale traseelor frecventate de utilizatorii Garmin. Folose╚Öte miliarde de kilometri de date ce provin de la Garmin Connect, colectate de la practican╚Ťi, pentru a sugera cele mai bune trasee.

Aplica╚Ťia TRAILFORKS ╚Öi modul FORKSIGHT

Desc─ârca╚Ťi aplica╚Ťia gratuit─â Trailforks din Connect IQÔäó, apoi debloca╚Ťi con╚Ťinutul h─âr╚Ťilor de pe Trailforks pe ciclocomputerul vostru Edge, incluz├ónd condi╚Ťiile pistelor de biciclet─â, heatmaps-urile, etc.
Atunci c├ónd utiliza╚Ťi aplica╚Ťia Trailforks, acest mod afi╚Öeaz─â automat urm─âtoarele intersect─âri ale pistei ╚Öi v─â indic─â pozi╚Ťia pe pist─â.

Autonomie

Ciclocomputerul Edge 1040 are o baterie Li-Ion de 1900mAh, mai performantă, pentru autonomie în timpul ieșirilor de mai multe zile.
Autonomie record - În mod GPS, 35h autonomie și 70h în mod economisire energie.

GPS cu multiple benzi de frecven╚Ť─â

Noua func╚Ťie unic─â de la Garmin asigur─â precizie ├«n localizarea GPS. Datorit─â recalcul─ârii constante a pozi╚Ťiei, folosind cele 2 frecven╚Ťe ale fiec─ârei re╚Ťele GNSS compatibile cu mai multe benzi, tehnologia de localizare permite eliminarea datelor incorecte legate de pozi╚Ťionare ╚Öi asigur─â o precizie mai mare, mai ales ├«n canioane, ora╚Öe ╚Öi medii alpine dificile.

Senzori performan╚Ťi integra╚Ťi

La fel ca modelul anterior, GPS-ul solar Edge 1040 integreaz─â to╚Ťi senzorii esen╚Ťiali, pentru m─âsurarea precis─â a performan╚Ťelor (altimetru barometric, senzor de temperatur─â, busol─â, accelerometru ╚Öi magnetometru). Capete de conectare compatibile cu ├«nc─ârc─âtorul Garmin Charge Ôäó.

MEMORIE ├ÄMBUN─éT─é╚ÜIT─é ╚śI USB C

Dispune de o memorie intern─â de 32 GB.
Modelul Edge 1040 are USB-C.
Aparat compatibil și cu ANT+, Bluetooth Low Energy și WiFi.
Func╚Ťie de monitorizare a nivelului bateriei, cu rapoarte disponibile la terminarea cursei ╚Öi mesaje de alert─â cu privire la nivelul bateriri, via Garmin Connect Mobile.

Func╚Ťii de gestionare a performan╚Ťei: Planificare (1)

┬ź Capacitate ciclist┬╗
Determin─â capacit─â╚Ťile practicantului ╚Öi permite planificarea programului de preg─âtire. Aceast─â analiz─â se bazeaz─â pe datele VO2 Max, FTP, precum ╚Öi pe capacitatea anaerob─â, aerob─â, rezisten╚Ťa aerob─â ╚Öi explic─â ce este de f─âcut pentru a evolua. Recuperare ╚Öi monitorizarea condi╚Ťiei fizice
Func╚Ťie ce permite urm─ârirea performan╚Ťelor ╚Öi a condi╚Ťiei fizice. Beneficiezi de sfaturi ╚Öi date precise ├«n ceea ce prive╚Öte recuperarea.

Func╚Ťii de gestionare a performan╚Ťei: Preg─âtire (1)

Func╚Ťii de antrenament
Crearea și încărcarea de antrenamente gratuite din Garmin Connect*. Posibilitatea de a crea un antrenament simplu, direct din Edge.

Func╚Ťii de gestionare a performan╚Ťei: Preg─âtire (2)

Posibilitate de introducere a obiectivelor, a zilelor libere, a nivelului de activitate ╚Öi a senzorilor disponibili, pentru a ob╚Ťine un plan de antrenament adaptat, gratuit, direct din Edge. Acest plan de antrenament poate fi conectat cu o curs─â. Astfel, po╚Ťi ob╚Ťine un plan adaptat pe 30 de s─âpt─âm├óni sau mai mult, incluz├ónd toate etapele de preg─âtire.

Func╚Ťii de gestionare a performan╚Ťei: Preg─âtire (3)

Atunci c├ónd sari peste un antrenament, aparatul se concentreaz─â pe antrenamentele prioritare. Antrenamentele sunt marcate ca antrenamente ┬ź cheie ┬╗ sau ┬ź lungi┬╗

Sesiunile de antrenament propuse propun obiective ├«n ceea ce prive╚Öte puterea sau frecven╚Ťa cardiac─â. Obiectivul acestei func╚Ťii este de a oferi sfaturi practican╚Ťilor care nu urm─âresc un plan clar de antrenament ╚Öi care vor s─â progreseze.

Func╚Ťii de gestionare a performan╚Ťei: Performan╚Ť─â (1)

Ghid de putere:
Gestioneaz─â-╚Ťi efortul folosinf acest ghid, ce ├«╚Ťi propune obiective pe tot parcursul traseului.
Nivel de anduran╚Ť─â afi╚Öat ├«n timp realÔÇô STAMINA
Func╚Ťia de anduran╚Ť─â ├«n timp real - Stamina - monitorizeaz─â performan╚Ťa ╚Öi ajut─â sportivii s─â-╚Öi dozeze efortul fizic de-a lungul cursei. Afi╚Öeaz─â consumul de energie, astfel, sportivii ╚Ötiu dac─â au abordat prea rapid cursa, ├«nc─â de la ├«nceput, ╚Öi risc─â s─â r─âm├ón─â f─âr─â energie.

Func╚Ťii de gestionare a performan╚Ťei: Performan╚Ť─â (2)

Func╚Ťia ClimbPro :
Permite afișarea automată a ascensiunii și precizează gradul de înclinare a pantei, dar și numărul de km rămași. Perfectă pentru gestionarea optimă a efortului.
Date despre ascensiune, disponibile în Garmin Connect Mobile
Nutri╚Ťie ╚Öi hidratare:
Func╚Ťia Edge re╚Ťine datele despre nutri╚Ťie ╚Öi hidratare, ├«n func╚Ťie de temperatur─â, altitudine, frecven╚Ťa cardiac─â, efortul depus, pentru a da alerte, dac─â este cazul.

FUNCȚII EBIKE

├Änainte de parcurgerea traseului: algoritmul inteligent utilizeaz─â datele despre diferen╚Ťele de nivel disponibile pe hart─â, precum ╚Öi datele utilizatorului ╚Öi ale bicicletei, pentru a afi╚Öa date despre distan╚Ť─â ├«n planificarea traseului.
În timpul traseului: Indică nivelul real de consum al bateriei electrice, cu alerte în caz de scădere prea mare a nivelului bateriei. După parcurgerea traseului: Nivelul bateriri pentru bicicleta electrică/ raport de consum

FUNCȚII DE SIGURANȚĂ (1)

Detectarea incidentelor ╚Öi solicitarea de asisten╚Ť─â*
Solicitarea se face manual, iar, ├«n caz de incident, GPS-ul Edge trimite alerte la 3 contacte din lista de urgen╚Ť─â, pozi╚Ťia GPS ╚Öi un mesaj de solicitare de asisten╚Ť─â. Pentru activarea acestei func╚Ťii, este nevoie ca GPS-ul s─â fie conectat la un smartphone.

FUNCȚII DE SIGURANȚĂ (2)

├Ämbun─ât─â╚Ťirea - Simplificarea LiveTrack*
Permite celor apropia╚Ťi s─â urm─âreasc─â traseul parcurs.
Noua versiune a LiveTrack permite partajarea traseului planificat, astfel ├«nc├ót cei care ├«╚Ťi urm─âresc traseul s─â poat─â vedea ╚Öi distan╚Ťa parcurs─â ╚Öi schimbarea pozi╚Ťiei pe hart─â a utilizatorului. Posibilitate de a porni o sesiune LiveTrack direct din Edge.

FUNCȚII DE SIGURANȚĂ (3)

Nou- Compatibilitate Varia complet─â
Vezi ╚Öi e╚Öti v─âzut, po╚Ťi ├«nregistra ceea ce vine din spate cu func╚Ťia Varia Radar ÔÇô Permite informarea cicli╚Ötilor despre vehiculele aflate ├«n apropiere, ├«n spatele lor, (┬ź vezi┬╗) - 8 vehicule aflate la o distan╚Ť─â de p├ón─â la 140 m, permite cre╚Öterea vigilen╚Ťei conduc─âtorilor auto, fa╚Ť─â de cicli╚Ötii participan╚Ťi la trafic (┬ź e╚Öti v─âzut┬╗).
Versiunea RCT 715 permite captarea și stocarea imaginilor dinaintea, din timpul, dar și de după evenimentul considerat incicent.

Con╚Ťinut

Con╚Ťinut:Edge 1030 PLUS
Suport standard
Suport fa╚Ť─â
Fixare
Cablu USB
Instruc╚Ťiuni de utilizare

Garan╚Ťie

2 ani

Opinii clien╚Ťi