GARMIN

GPS GARMIN EDGE 840

1.99999 RON
.
Ref. : 8854914

Produs conceput pentru monitorizarea dinamic─â a performan╚Ťelor, precum ╚Öi pentru ├«nregistrate informa╚Ťiilor.

Pedaleaz─â cunosc├ónd fiecare urcare sau curb─â. ╚śi g─âsie╚Öte cele mai populare rute pentru tine! Autonomie p├ón─â la 42 de ore ├«n mod economic.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 1999 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

M─âsurarea parametrilor

Timp, distan─â, vitez─â, ascensiune ╚Öi pozi╚Ťie. Cardio ╚Öi Navigare.

Eficienţă tactilă

Ecran tactil.

Controlul traiectoriei

Navigare pe hartă și programarea itinerariului.

Conectivitate

Conexiune Bluetooth, ant+, wifi.

Autonomie

Autonomie 26 - 42 ore.

Coaching

Programarea sesiunilor și destionarea antrenamentelor.

Citire ușoară

66 mm (2.6ÔÇ│) diagonal─â, culoare, 246 x 322 pixeli.

Impermeabilitate

Grad de rezisten╚Ť─â la ap─â IPX7.

Informa╚Ťii tehnice

Func╚Ťionalitate CLIMBPRO: gestionarea efortului

├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte antrenamentele cu func╚Ťia Power Guide (ghid de putere) ce ├«╚Ťi afi╚Öeaz─â ├«n timp real nivelul de putere ideal, pe parcursul traseului. Aceast─â func╚Ťie ├«╚Ťi permite s─â evaluaezi mai u╚Öor intensitatea activit─â╚Ťii ╚Öi efortul pe care trebuie s─â ├«l depui. Atinge-╚Ťi obiectivele mai eficient ╚Öi dep─â╚Öe╚Öte-╚Ťi limitele.

Monitorizare dinamisc─â a performan╚Ťelor ╚Öi a antrenamentului

Descoper─â ├«n detaliu modul ├«n care reac╚Ťioneaz─â corpul t─âu la antrenamente. Urm─âri╚Ťi VO2 Max, timpul de recuperare, efortul presupus de antrenament, etc. Antrenamentul este eficient? Profit─â de o evaluare automat─â a istoricului recent al antrenamentului ╚Öi a indicatorilor de performan╚Ť─â, pentru a vedea dac─â antrenamentul t─âu a fost eficient, la nivel optim sau prea intens.

GPS conectat: notific─âri Smart, CONNECT IQ, sincronizare cu GARMIN CONNECT

Primești mailurile, mesajele și alertele direct pe GPS-ul Edge, atunci când este conectat la un smartphone compatibil.
Descarc─â c├ómpuri de date ╚Öi ob╚Ťine aplica╚Ťii ╚Öi widgeturi de la magazinul Connect IQ.
Aplica╚Ťia Garmin Connect are o comunitate online foarte activ─â, care permite utilizatorilor s─â se conecteze ├«n timpul deplas─ârilor, s─â participe la provoc─âri ╚Öi s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â experien╚Ťa lor pe re╚Ťelele sociale.

Ciclism dinamic

Profit─â de metrici avansa╚Ťi concepu╚Ťi pentru a-╚Ťi oferi informa╚Ťii despre evolu╚Ťia performan╚Ťelor ├«n func╚Ťie de condi╚Ťii variabile, precum pozi╚Ťia, configurarea bicicletei, durata traseului, etc.

├Änregistreaz─â fiecare detaliu al activit─â╚Ťilor tale MTB, gra╚Ťie noilor metrici, precum num─ârul de salturi, distan╚Ťa dintre salturi ╚Öi durata suspensiei.

Ecran tactil sau butoane

GPS Garmin 840 ofer─â utilizare practic─â ╚Öi polivalent─â, datorit─â comenzilor prin buton sau prin ecranul tactil intuitiv. Nu te r─ât─âci niciodat─â, gra╚Ťie func╚Ťiilor de navigare detaliate ╚Öi alertelor care ├«╚Ťi semnaleaz─â schimb─ârile de direc╚Ťie care urmeaz─â. Ciclocomputerul Garmin 840 ofer─â o experien╚Ť─â de utilizare optim─â.

Antrenamente avansate

Sincronizeaz─â-╚Ťi antrenamentul cu ajutorul TrainingPeaks┬« ╚Öi a comunit─â╚Ťii noastre online, Garmin ConnectÔäó, direct pe GPS-ul Edge. Posteaz─â antrenamentele viitoare ╚Öi ├«ncepe exerci╚Ťiile corespunz─âtoare.

Genereaz─â trasee populare TRENDLINE

Folosind miliardele de kilometri de trasee de ciclism desc─ârcate de bicicli╚Öti, GPS-ul Edge 840 plus sugereaz─â cea mai bun─â rut─â, bazat─â pe cele mai frecventate trasee. Petrece mai mult timp pedal├ónd ╚Öi mai pu╚Ťin timp a╚Ötept├ónd, datorit─â unei func╚Ťii de calculare a rutei, care este de dou─â ori mai rapid─â dec├ót la modelele anterioare.

Aplica╚Ťia TRAILFORKS ╚Öi modul FORKSIGHT

Descarc─â aplica╚Ťia gratuit─â Trailforks din magazinul Connect IQÔäó, apoi debloca╚Ťi con╚Ťinutul cartografic Trailforks pe GPS-ul Edge, inclusiv condi╚Ťiile traseelor, h─âr╚Ťile de ├«nc─âlzire ╚Öi multe altele.
Atunci c├ónd folose╚Öti aplica╚Ťia Trailforks, acest mod afi╚Öeaz─â automat urm─âtoarele intersec╚Ťii ╚Öi ├«╚Ťi indic─â care este pozi╚Ťia pe traseu.

Navigare: CYCLE MAP GARMIN, GHIDARE VOCALĂ, ÎNTOARCERE LA PUNCTUL DE PLECARE

Pedaleaz─â cu ajutorul h─âr╚Ťilor pre├«nc─ârcate, care ofer─â informa╚Ťii despre altitudine, puncte de interes ╚Öi ├«╚Ťi permit s─â cau╚Ťi adrese.
Nu te r─ât─âci niciodat─â datorit─â func╚Ťiilor de naviga╚Ťie detaliat─â ╚Öi alertelor care ├«╚Ťi semnaleaz─â schimb─ârile urm─âtoare de direc╚Ťie.
Dispozitivul Edge 840 vă ajută să te întorci pe ruta corectă, dacă te îndepărtezi de acesta și te ghidează către punctul de plecare dacă dorești să mergi mai devreme înapoi acasă.

Aclimatizare la căldură și la altitudine

Preg─âte╚Öte-te pentru a te adapta la toate condi╚Ťiile. Descoper─â cum corpul reac╚Ťioneaz─â la diferite medii ├«nconjur─âtoare, datorit─â informa╚Ťiilor de aclimatizare la c─âldur─â ╚Öi la altitudine.

Autonomie prelungit─â a bateriei

Ciclocomputerul Edge 840 are o autonomie de 26 h în mod normal și 42 h în mod de economisire a energiei.

Siguran╚Ťa este o prioritate

Compatibilitate VARIA: Asocierea dispozitivului Edge 840 cu luminile și radarul din spate Varia, pentru a vedea și a fi văzut mai ușor.
Detectare a incidentelor:
Edge trimite automat pozi╚Ťia c─âtre contactele de urgen╚Ť─â pre├«nc─ârcate, dac─â detecteaz─â un incident.
Alarm─â biciclet─â:
Aceasta protejată cu PIN trimite o notificare către smartphone-ul tău dacă bicicleta este mutată atunci când ești plecat.
Mesagerie de grup:
P─âstreaz─â leg─âtura cu ceilal╚Ťi utilizatori de pe rut─â.

Compatibil cu bicicletele SHIMANO STEPS

Afi╚Öeaz─â pe ecran c├ómpuri de date specifice pentru bicicletele electrice, precum ╚Öi mesaje de stare ╚Öi avertismente ale sistemului. De asemenea, po╚Ťi vedea nivelul de asisten╚Ť─â, viteza cuplat─â, autonomia bateriei ╚Öi multe altele.

Ce este inclus în produs?

Dispozitiv unic: Edge 840
Suport standard
Suport ├«n fa╚Ť─â
Fixare
Cablu USB
Documente

Garan╚Ťie

2 ani

Video

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Manual

Pentru mai multe informa╚Ťii despre acest produs, verific─â Manual de utilizare

Opinii clien╚Ťi