GARMIN

GPS Bicicletă EDGE EXPLORE GARMIN

99999 RON
.
Ref. : 8535222

GPS-ul EDGE EXPLORE este un dispozitiv dedicat navigării, cu ecran tactil și diverse funcții conectate.

Prevăzut cu o hartă pre-încărcată Cycle Map Europe, acesta vă indică itinerarille cele mai utilizate. Numeroase funcții conectate vă permit să rămâneți în contact cu ceilalți cicliști.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 999 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Controlul traiectoriei

Instrucțiuni de navigare și generator automat de itinerarii.

Eficienţă tactilă

Dispozitiv GPS pentru bicicletă, cu ecran tactil de înaltă rezoluție de 3 inchi.

Conectivitate

Conectare Bluetooth cu smartphone, conectare ANT+ senzori (opțional).

Autonomie

Autonomia bateriei: până la 12 ore.

Impermeabilitate

Grad de rezistență la apă IPX7.

Informații tehnice

O lume ți se deschide chiar în față!

Cu Edge Explore, nu veți mai pierde nicio secundă! Pregătit să fie folosit, acest dispozitiv GPS este simplu de configurat și de utilizat.Acesta vă permite să va orientați dintr-o singură privire, fără dificultate. Prevăzut cu un ecran de 3 inchi, Edge Explore este luminos și lizibil în orice circumstanță, indiferent că vorbim de vreme însorită, timp înnorat, chiar și pe timp de ploaie. Ecranul tactil este rapid și reactiv, chiar cu mănuși în mâini.

Porniți în avenură cu bicicleta!

Cu Edge Explorer, lansați-vă într-o aventură, fără să vă rătăciți pe drum! Acest dispozitiv integrează hărți Garmin Cycle Maps Europe, pre-încărcate, care vă vor ajuta să ajungeți oriunde doriți. Itinerariile sunt create via generatorul de itinerarii populare Trendline, care exploatează datele de ciclism rezultate din mii de kilometri parcurși deja. Urmați traseele cele mai populare, asemeni unui ciclist local. Edge Explore vă însoțește grație asistenței vocale.

Pedalați și rămâneți conectați tot timpul.

Puteți să vă sprijiniți telefonul și să profitați de plimbare, fără nicio grijă. Cu Edge Explore dispuneți de toate funcțiile inteligente de care aveți nevoie. Utilizați funcția Live Track pentru a le permite prietenilor voștrii și familiei să vă urmaărească poziția în timp real, sau utilizați Group Track pentru a urmări până la 50 dintre însoțitorii dumneavoastră. Dacă însoțitorii de drum avansează sau sunt în întarziere, puteți utiliza sistemul de mesagerie între cicliști.

Personalizați-vă dispozitivul!

Este foarte simplu să vă personalizați dispozitivul pentru bicicletă Edge Explore cu aplicații, widgets și domenii de date gratuite, disponibile în magazinul nostru Connect IQ™.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Manual

Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

Opinii clienți

Loading