Rachetă Tenis Pure Aero 285g Negru-Galben Adulţi

89999 LEI

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Asigură manevrabilitate și lovituri cu efect!

Racheta Pure Aero Team (285g) este mai ușoară decât racheta Pure Aero, pentru un plus de manevrabilitate. Cadrul aerodinamic și tehnologia FSI Spin asigură lovituri cu efect.

Culoare: GALBEN / Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 899 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Obţinerea efectelor

FSI Spin Technology și cadrul Aeromodular favorizează spinul.

Manevrabilitate

Greutate de 285g și inerție intermediară pentru mai multă manevrabiliatate.

Putere

Cadrul rotund de 645 cm² și planul de cordaj 16x19 asigiură putere.

Reducerea vibraţiilor

Material Cortex Pure Feel asigură confort la impact.

Informații tehnice

Greutate (rachetă neracordată)

Greutate de 285 g. Greutatea este măsurată în grame. La fel ca echilibrul și lungimea, greutatea influențează inerția rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea și puterea acesteia. Cu cât este mai grea racheta, cu atât mai multă energie poate fi transferată către minge, dar în aceste condiții nivelul de manevrabilitate este mai scăzut. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai ușoară, cu atât este mai manevrabilă, dar asigură și mai puțină putere.

Echilibru (rachetă neracordată)

Echilibru: 32 cm. Echilibrul se măsoară în cm, începând din partea de jos a rachetei (de la mâner). Cu cât această valoare este mai mare (echilibru spre cap), cu atât racheta este mai puternică și stabilă la impact, dar mai puțin manevrabilă. Pe de altă parte, cu cât această valoare este mai mică (echilibru spre mâner), cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică și stabilă la impact.

Mărime cadru

Mărimea cadrului: 645 cm². se referă la suprafața în cm² a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleranței și puterii rachetei. Cu cât cadrul este mai mare, cu atât racheta este mai puternică și tolerantă, dar asigură o senzație mai redusă de control. Pe de altă parte, cu cât cadrul este mai mic, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și toleranță.

Rigiditate

71 Ra
Ra: definește rigiditatea rachetei, mai exact, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu cât racheta este mai rigidă (indicele Ra este ridicat), cu atât aceasta se poate deforma mai puțin la impact. Energia pierdută la impact, de către rachetă, este astfel minimizată și imprimată mingii prin racordaj. Astfel, obișnuim să spunem că cu cât racheta este mai rigidă, cu atât aceasta este mai puternică.

Inerție (rachetă neracordată)

SW = 282.
Inerția (Swingweight în engleză): caracterizează înainte de toate manevrabilitatea rachetei și capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu cât inerția este mai ridicată, cu atât racheta este mai puternică, dar mai dificil de manevrat. Pe de altă parte, cu cât inerția rachetei este mai redusă, cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică. Inerția este în mare parte rezultatul greutății, echilibrului și lungimii rachetei.

Plan de cordaj

Plan de cordaj: 16x19. reprezintă numărul de corzi verticale x numărul de corzi orizontale. Dacă planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ”închis”, iar dacă este prevăzut cu mai puține corzi, acesta este ”deschis”. Cu cât planul de cordaj este mai închis, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și lovituri cu efect. Pe de altă parte, cu cât planul de cordaj este mai deschis, cu atât racheta asigură mai multă putere și lovituri cu efect, dar mai puțin control.

Lungime

68,5 cm.
Lungime: se măsoară în cm, din partea de jos, de la mânerul rachetei până sus, la cadru. Cu cât racheta este mai lungă, cu atât aceasta asigură mai puternică, dar asigură mai puțină manevrabilitate. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai scurtă, cu atât aceasta este mai manevrabilă, dar asigură mai puțină putere.

Profil (mm)

Secțiune aerodinamică.
Profil: 23mm/26mm/23mm.

FSI Spin Technology

Plan de cordaj deschis și grometuri Spin ovale poziționate la ora 6 și la ora 12, ce permit un efect de catapultă și o mai bună rotire a mingii.

Aeromodular

Cadru aerodinamic, ce integrează bumper și garnituri cu un design optimizat pentru a mări viteza capului rachetei și pentru a genera, astfel, mai multe efecte.

Carbon Ply Stabilizer

Noua generație de fibre de carbon de înaltă performanță pentru mai mult control și stabilitate la fiecare lovitură.

Cortex Pure Feel

Funcție de antivibrare îmbunătățită datorită noului material din grafit, al rachetei, ce oferă un sunet incredibil și o lovitură excepțională.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita schimbările mari de temperatură.

Produse similare

Imagini

Rachetă Tenis Pure Aero 285g Negru-Galben Adulţi

Opinii clienți

Loading