Rachetă tenis Evo Drive 115 Adulţi

64999 LEI

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Asigură confort și putere.

Datorită cadrului de 742 cm2, noua rachetă Babolat Evo Drive 115 este foarte tolerantă. Asigură putere și un confort excepțional la fiecare lovitură: rachetă de 240 g.

Culoare: ALBASTRU / ALB / GRI DESCHIS
Mărime: Ghid de mărimi
+ 649 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Toleranță

Cadrul de 742 cm² reduce erorile de centrare.

Lejeritate

Greutate de 240 g. Rachetă foarte ușoară.

Reducerea vibraţiilor

Noua tehnologie anti-vibrații SWX Evo Feel asigură confort excepțional.

Putere

Plan de cordaj mai deschis pentru mai multă putere.

Manevrabilitate

Manevrabilitate îmbunătățită printr-un echilibru redus spre cap (340 mm).

Informații tehnice

Greutate (rachetă neracordată)

240 g.
Greutate: Masa este măsurată în grame. La fel ca echilibrul și lungimea, greutatea influențează inerția rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea și puterea acesteia. Cu cât este mai grea racheta, cu atât mai multă energie poate fi transferată către minge, dar în aceste condiții nivelul de manevrabilitate este mai scăzut. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai ușoară, cu atât este mai manevrabilă, dar asigură și mai puțină putere.

Echilibru (rachetă neracordată)

34 cm.
Echilibru: Echilibrul se măsoară în cm, începând din partea de jos a rachetei (de la mâner). Cu cât această valoare este mai mare (echilibru spre cap), cu atât racheta este mai puternică și stabilă la impact, dar mai puțin manevrabilă. Pe de altă parte, cu cât această valoare este mai mică (echilibru spre mâner), cu atât racheta este mai manevrabilă, dar mai puțin puternică și stabilă la impact.

Suprafața cordajului

742 cm².
Mărimea cadrului: se referă la suprafața în cm² a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleranței și puterii rachetei. Cu cât cadrul este mai mare, cu atât racheta este mai puternică și tolerantă, dar asigură o senzație mai redusă de control. Pe de altă parte, cu cât cadrul este mai mic, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și toleranță.

Plan cordaj

16 x 17.
Plan de cordaj: reprezintă numărul de corzi verticale x numărul de corzi orizontale. Dacă planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ”închis”, iar dacă este prevăzut cu mai puține corzi, acesta este ”deschis”. Cu cât planul de cordaj este mai închis, cu atât racheta asigură mai mult control, dar mai puțină putere și lovituri cu efect. Pe de altă parte, cu cât planul de cordaj este mai deschis, cu atât racheta asigură mai multă putere și lovituri cu efect, dar mai puțin control.

Lungime

68,5 cm.
Lungime: se măsoară în cm, din partea de jos, de la mânerul rachetei până sus, la cadru. Cu cât racheta este mai lungă, cu atât aceasta asigură mai puternică, dar asigură mai puțină manevrabilitate. Pe de altă parte, cu cât racheta este mai scurtă, cu atât aceasta este mai manevrabilă, dar asigură mai puțină putere.

SWX Evo Feel

Noua tehnologie SMAC este inclusă în 3 puncte cheie ale cadrului, pentru o absorbție a șocurilor îmbunătățită.

Grip

Grip Syntec Evo pentru un plus de confort.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se evita schimbările de temperatură.

Produse similare

Opinii clienți

Loading