Combinezon surf Quiksilver 4/3 mm Negru Copii

49999 LEI
Cod produs: 8660808

Produs conceput pentru sesiuni de surf sub 2 ore, în apă rece, cu o temperatură între 12°C și 17°C.

Material stretch în partea superioară a corpului și căptușeală termică pe piept și spate.

Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Libertate de mișcare

Neopren flexibil în partea superioară a corpului şi braţe. Cusături extensibile.

Utilizare

Utilizare

Fermoar la spate.Închidere integrală la gât.

Informații tehnice

Alegerea corectă a combinezonului

Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 21°C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a mărimii

Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nici o cută vizibilă. Atunci când este uscat, este normal să se simtă mai strâmt, acest disconfort dispare imediat ce materialul ia contact cu apa. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare. Probați produsul înainte de a-l cumpăra.

Materiale

Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul are o căptușeală termică pe piept și la spate, pentru un plus de căldură.Densitatea neoprenului: 4 și 3 mm.

Guler

Închiderea gulerului reduce apariţia iritaţiilor. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, sub brațe) în caz de utilizare prelungită. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.

Închidere


Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

Cursor fermoar

Legislaţia prevede ca la combinezoanele pentru copii fermoarul să aibă un şnur scurt, pentru a evita sugrumarea. Combinezoanele pentru copii mai mari de 10 ani au șnurul mai lung, pentru mai multă autonomie. Banda mică cu arici nu permite deschiderea accidentală a fermoarului în timpul purtării.

Îmbinare etanșă

Cusăturile sunt lipite, pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătura este „oarbă”, ceea ce înseamnă că firul nu pătrunde în totalitate neoprenul și împiedică pătrunderea apei.

Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

Quiksilver

Quiksilver este o marcă fondată în 1969 de către 2 surferi, Alan Green și John Law. Specializată în sporturi de tip surf, produce astăzi produse tehnice în materie de echipament și produse textile. Sediul din Europa este situat în Saint-Jean-de-Luz.

Garanție

1 an

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 83% Nailon, 17% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

Restricții de utilizare

Temperatură apă între 12°-17°C. Practicare de până la 2 ore.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading