OLAIAN

Combinezon integral Surf 100 2/2 Navy Copii

24999 RON
Ref. : 8504156

Combinezon integral pentru surf! În funcție de sensibilitatea copilului, se poate purta un top UV sub combinezon.

Produs conceput pentru surf practicat până la 1 oră, în apă temperată, între 17°C și 21°C (nivel începător).

Culoare: Bleumarin / Azur / Verde lamâie

 • 6 ani 10
 • 8 ani 10
 • 10 ani 10
 • 12 ani 10
 • 14 ani 10
+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Libertate de mișcare

  Croiala oferă libertate de mişcare la nivelul braţelor. Cusături extensibile.

  Utilizare

  Se închide la spate și glezne, pentru o îmbrăcare mai ușoară.

  Impermeabilitate

  Neopren 2 mm.Protecție sub fermoar. Strângere guler. Mulat pe corp.

  Informații tehnice

  Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

  Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 21°C. Apă temperată: 17 - 21°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

  Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

  Al doilea criteriu de alegere este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
  NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

  Alegerea corectă a dimensiunii

  Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Un combinezon de surf trebuie să fie mulat, pentru o mai bună eficiență termică. Este recomandat să fie mai strâns în momentul probării.
  Inconfortul dispare rapid în momentul în care costumul este ud.

  Materiale

  Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul este căptușit cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 2 mm.
  Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare.

  Guler

  Închiderea gulerului reduce apariţia iritaţiilor. În funcţie de sesibilitatea fiecăruia, este posibil să purtaţi un top UV pe sub combinezon pentru a reduce apariţia iritaţiilor. Aplicarea de cremă grasă (ex: vaselină), la zonele de frecare (gât, axile, genunchi), este recomandată în cazul unei utilizări prelungite. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.

  Închidere

  Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator, pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
  Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

  Cursor fermoar

  Legislaţia prevede ca la combinezoanele pentru copii fermoarul să aibă un şnur scurt, pentru a evita sugrumarea. Pentru adulţi se poate adăuga un şnur mai lung, în vederea unei mai bune utilizări. Banda mică cu arici nu permite deschiderea accidentală a fermoarului în timpul purtării.

  Croială anti-iritații

  Am conceput acest produs fără cusături sub brațe, pentru a limita iritațiile provocate de mișcările repetate din timpul practicării de sporturi în valuri.

  Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are gama sa

  În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai rapid căldura.
  Accesorii recomandate:
  -în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Încălţăminte înaltă şi mănuşi, cagulă și tricou cu cagulă.

  Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

  Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Ce este marca OLAIAN?

  Produsele pentru surf de la Tribord devin OLAIAN, noua marcă Decathlon pentru surf, bodyboard & skimboard. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. De aceea, produsele vor avea un logo diferit de cel de pe etichetă.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Rubber - Styrene Chloroprene (SCR) Material principal 100% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

  Restricții de utilizare

  Temperatura apei între 17° şi 22°C.Activitate de până la 1 h.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri