OLAIAN

Combinezon surf 100 4/3 Copii

37999 RON
Ref. : 8795838

Produs conceput pentru practicarea de surf și bodyboard iarna, în apă temperată (12°C - 17°C).

Acest combinezon este ușor de îmbrăcat și îți oferă rapiditate și confort.

Culoare: Bleumarin / Verde lamâie

 • 113-122cm 5-6A undefined
 • 123-130cm 7-8A undefined
 • 131-140cm 8-9A undefined
 • 141-150cm10-11A undefined
 • 151-160cm12-13A undefined
 • 161-172cm14-15A undefined
+ 379 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Libertate de mișcare

  Croiala oferă libertate de mişcare la nivelul braţelor. Cusături extensibile.

  Utilizare

  Se închide la spate și glezne, pentru o îmbrăcare mai ușoară.

  Impermeabilitate

  Neopren 4-3mm cusut/lipit.Protecție sub fermoar.Strângere guler.Se poartă mulat.

  Informații tehnice

  Combinezoane ce pot fi reparate. Nu le aruncați!

  Pentru a prelungi durata de viață a combinezonului și a limita impactul asupra mediului, toate combinezoanele din neopren Decathlon pot fi reparate. Regăsiți produsele de reparație pe decathlon.rohttps://www.decathlon.fr/p/kit-pieces-reparation-neoprene-scd-avec-feuille-3-et-5-mm/_/R-p-301623?mc=8501856
  De asemenea, descoperă toate recomandările noastre privind reparațiile: https://support.decathlon.fr/combinaison-de-surf-decathlon-sav

  Alegerea corectă a dimensiunii

  Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Uscat, este posibil ca acesta să vi se pară prea strâns, dar senzația de disconfort dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare. Probați produsul înainte de a-l cumpăra.

  Materiale


  Neoprenul este căptușit cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 4/3 mm. Neoprenul este compus din spumă elastomerică cu celule închise (policloropren) și cu conținut de bule de azot.

  Guler

  Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, sub brațe) în caz de utilizare prelungită. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.

  Îmbinare etanșă

  Cusăturile sunt lipite, pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătură „oarbă”, ceea ce înseamnă că firul nu pătrunde în totalitate neoprenul și împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Patch-uri interioare pentru confort sunt poziționate în zonele sensibile.

  Închidere

  Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator, pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
  Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

  Cursor fermoar

  Legislaţia prevede ca la combinezoanele pentru copii fermoarul să aibă un şnur scurt, pentru a evita sugrumarea. Pentru adulţi se poate adăuga un şnur mai lung, în vederea unei mai bune utilizări. Banda mică cu arici nu permite deschiderea accidentală a fermoarului în timpul purtării.

  Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

  Combinezoanele sunt concepute pentru practicarea intensivă a surfului. Potrivite și pentru alte sporturi acvatice.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Cauciuc Material principal 100% Poliamidă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

  Restricții de utilizare

  Temperatura apei între 12° şi 17°C.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri