OLAIAN

Combinezon shorty 900 Neopren 1,5 mm Negru-Roșu Copii

29999 RON
Ref. : 8583395

Asigură protecţie termică optimă în apă caldă, în timpul sesiunilor de până la 3 ore. Flexibilitatea materialului asigură libertate de mișcare.

Produs conceput pentru surf și bodyboard în ape calde (de la 20°C la 25°C), sesiuni de până la 3 ore.

Culoare: Negru / Roşu coral / Gri carbon

 • 131-140cm 8-9A 10
 • 141-150cm10-11A 10
 • 151-160cm12-13A 10
 • 161-172cm14-15A 10
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Libertate de mișcare

  Neopren stretch şi structură fără fermoar la nivelul pieptului.

  Utilizare

  Deschidere piept și construcție fără fermoar.

  Imagini

  Combinezon shorty 900 Neopren 1,5 mm Negru-Roșu Copii
  Combinezon shorty 900 Neopren 1,5 mm Negru-Roșu Copii
  Combinezon shorty 900 Neopren 1,5 mm Negru-Roșu Copii
  Combinezon shorty 900 Neopren 1,5 mm Negru-Roșu Copii
  Combinezon shorty 900 Neopren 1,5 mm Negru-Roșu Copii

  Informații tehnice

  Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

  Primul criteriu de alegere a unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

  Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

  Al doilea criteriu de alegere este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
  NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

  Alegerea corectă a dimensiunii

  Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nici o cută vizibilă. Uscat, se va simţi foarte strâns, dar disconfortul dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare. Încercaţi produsul înainte de a-l cumpăra.

  Materiale

  Acest combinezon OLAIAN 900 este realizat 100% din neopren ultra extensibil, care garantează confort în timpul practicii și libertate de mișcare. Neoprenul este căptușit cu material textil sintetic, pentru un plus de rezistență la uzură. Densitatea neoprenului: 1,5 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer cu proprietăți izolatoare.Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.Flexibilitatea este asigurată de extensbilitatea spumei și materialului textil.

  Guler

  Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, sub brațe) în caz de utilizare prelungită.

  Libertate de mişcare optimă

  Gama de combinezoane 900 de la Olaian, model Copii, dispune de croială și materiale special alese pentru a oferi libertate de mișcare. Combinezoanele sunt din neopren foarte extensibil. Toate cusăturile sunt extensibile.

  Închidere

  Fermoarul frontal permite o libertate de mișcare optimă, asigurând în același timp o etanșeitate mai bună în comparație cu un fermoar dorsal clasic. Şnur de strângere, pentru reglarea închiderii.

  Susținere în valuri

  Dispune de benzi din silicon, în interior, în partea laterală a mânecilor și la bază.

  Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are gama sa

  Când sunteți în apă, cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin extremitățile corpului (picioare, mâini, cap).
  Accesorii recomandate:
  -în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Încălţăminte înaltă, mănuşi, cagulă și tricou/ bluză cu cagulă.

  Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

  Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Buzunar pentru chei

  Buzunar frontal pentru chei, sub fermoar.

  Ce este marca OLAIAN?

  OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce dezvoltăm un combinezon, îl testăm direct în condiţii reale de practică.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Rubber - Chloropren (CR) Material principal 86% Poliamidă, 14% Elastan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

  Restricții de utilizare

  Temperatura apei între 20° şi 25°C. Practicare de până la 3 h.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri