Skip filters
Filtre

Batoane proteice pentru bodybuilding (22 Produse)

CELE MAI BUNE PROTEINE PENTRU MASA MUSCULARA

CELE MAI BUNE PROTEINE PENTRU MASA MUSCULARA

PROTEIN Bar Vanilie 40g
700 LEI
PRO NUTRITION

PROTEIN Bar Vanilie 40g

Primul Pret Tehnic
Baton HIGH PROTEIN BAR Caramel
1499 LEI
DOMYOS

Baton HIGH PROTEIN BAR Caramel

(32)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
Baton proteine VEGAN Alune
1299 LEI
DOMYOS

Baton proteine VEGAN Alune

(38)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.2/5 Pe baza a 601 Opinii exprimate online și în magazine

De ce ai nevoie de batoane proteice atunci când faci sport?

Dacă depui efort susținut la sală sau antrenamentele tale sunt dese și solicitante, ai nevoie de un plus de energie pentru a-ți reface cât mai rapid forțele și pentru a te recupera corect. O modealitate eficientă de a face acest lucru este includerea de batoane proteice în dietă. După antrenament, ai nevoie de un baton proteic care asigură aportul necesar de proteine, după un efort de intensitate medie sau mare. Batoanele sunt bogate în proteine și glucide, care contribuie la recuperarea funcției musculare normale. Pentru a dezvolta și a întreține masa musculară, alege un proteine bar, ideal pentru completarea activității fizice și pentru recuperarea după antrenamente. Batoanele proteice sunt bogate în vitamine, minerale și proteine și este recomandat să fie consumate împreună cu o băutură de recuperare.


De ce să cumperi batoane proteice de la Decathlon?

La Decathlon găsești o mulțime de tipuri de batoane proteice ieftine, de cea mai bună calitate, pe care le poți consuma în completarea unei alimentații sănătoase, pentru a te ajuta să susții efortul fizic prelungit și solicitant. Pentru a obține cele mai bune rezultate, consumă-le confortm cu instrucțiunile de pe ambalaj și ai grijă ca aportul proteic să fie direct proporțional cu efortul depus. La Decathlon și pe Decathlon.ro găsești cele mai bune batoane proteice, de la branduri cu experiență în domeniu, care au în compoziție toate ingredientele care susțin un antrenament eficient. Alege tipul de baton potrivit pentru tine, cu aromele tale preferate și bucură-te de un antrenament perfect! În plus, avem tot timpul anului prețuri mici, așa că găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru sport și dietă, la cele mai bune prețuri!Cum să alegi un baton proteic pentru a beneficia de avantajele sale?

Atunci când faci sport și vrei să oferi organismului sursa de proteine necesară pentru echilibrarea funcțiilor organismului și creșterea masei musculare, consultă cu atenție componentele din compoziția batoanelor proteice. Iată la ce să fii atent:

  • • Tipul, calitatea și sursa din care provin proteinele. Fiecare acționează diferit, datorită forței pe care o are. De exemplu, proteinele din izolat de zer sunt mai calitative decât proteinele din soia.
  • • Cantitatea de zahăr adăugată. Carbohidrații din zahăr nu sunt benefici deoarece determină scăderea energiei și favorizează depunerile de grăsime. Însă, după practicarea antrenamentelor, acesta este benefic deoarece contribuie la reîncărcarea depozitelor de glicogen din mușchi.
  • • Cantitatea de grăsimi saturate. Cu cât aceasta este mai mică, cu atât batoanele proteice sunt mai benefice pentru organism.
  • • Conținutul de fibre alimentare. Fibrele sunt foarte sănătoase și benefice pentru organism având un rol important asupra accelerării metabolismului. De asemenea, sunt foarte sățioase, de aceea contribuie la scăderea poftei de mâncare.


Când ar trebui consumate batoanele proteice?

Batoanele proteice, vegane sau clasice reprezintă o sursă alimentară extrem de benefică pentru orice moment al zilei în care ar trebui să oferi organismului carburantul necesar pentru a funcționa normal. Acestea reprezintă alegerea ideală datorită conținutului de substanțe extrem de hrănitoare pentru organism.

În cazul antrenamentului, batonul cu proteine poate fi consumat atât înainte de exercițiile fizice, cât și după, deoarece, în momentul respectiv, organismul are nevoie un aport suplimentar de substanțe nutritive pentru a spori energia și a crește masa musculară. În acest caz se recomandă consumul a minim 20 de grame de proteine.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou