DECATHLON

Baton Proteine de recuperare sportiv─â Vegan Fructe de p─âdure 5X40G

2999 RON
Ref. : 8560493

Produs conceput─â pentru recuperarea dup─â un efort intens sau prelungit.

Baton bogat ├«n glucide. A se consuma la 30 de minute dup─â efort. Consuma╚Ťi ├«mpreun─â cu o b─âutur─â de recuperare.

Aromă: Fructe roșii

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 29 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Aport energetic

  160kcal / 18g de glucide pe baton.

  Concentraţie de proteine

  10 g proteine / baton.

  Compozi╚Ťie

  F─âr─â proteine animale. Cu proteine vegetale.

  Informa╚Ťii tehnice

  Produs conceput pentru recuperare

  Pentru a-╚Öi garanta eficien╚Ťa, se recomand─â consumul unui baton ├«n jum─âtate de or─â de la ├«nceperea efortului. De ce con╚Ťine glucide? Glucidele contribuie la recuperarea unei func╚Ťii musculare normale (contrac╚Ťie), dup─â un efort fizic intens ╚Öi/sau prelungit, care a produs oboseal─â muscular─â ╚Öi o diminuare a rezervelor de glicogen din mu╚Öchii scheletici. De ce con╚Ťine proteine? Proteinele favorizeaz─â reconstruirea fibrelor musculare sl─âbite, din cauza efortului.

  Ce mai trebuie consumat pe lângă baton?

  Ap─â pentru hidratare, consumat─â la intervale regulate (mai mult sau mai pu╚Ťin ├«n func╚Ťie de transpira╚Ťie); Sodiu pentru hidratare ╚Öi pentru o mai bun─â absorb╚Ťie a glucidelor; Bicarbonat pentru reducerea acidit─â╚Ťii. Din aceste motive, se recomand─â apa bogat─â ├«n bicarbonat ╚Öi sodiu.

  Când trebuie să consum un produs de recuperare?

  Ce-i prea mult stric─â! Acest produs de recuperare nu este absolut necesar dup─â o sesiune scurt─â sau u╚Öoar─â de sport, sau dac─â urmeaz─â s─â lua╚Ťi masa ├«ntr-o or─â (Aten╚Ťie! Aceasta trebuie s─â fie bogat─â ├«n glucide, proteine ╚Öi anti-oxidan╚Ťi).

  ÔÇŁCu c├ót mai multe proteine, cu at├ót mai bine!ÔÇŁÔÇŁConcentratul este mai bun pentru recuperare!ÔÇŁOpri╚Ťi-v─â din a g├óndi a╚Öa!

  Nu trebuie s─â consuma╚Ťi foarte multe proteine. Recuperarea ╚Öi reconstruc╚Ťia muscular─â nu este cea mai bun─â, dac─â exist─â un aport mai mare de 20 g de proteine. Un aport prea mic de proteine, nu permite o recuperare optim─â. Pentru a favoriza construc╚Ťia muscular─â ╚Öi refacerea glicogenului muscular, este bine s─â asocia╚Ťi glucidele cu proteinele.

  Recomand─âri

  ├Än completarea unei activit─â┼úi fizice, este important s─â ave┼úi o alimenta┼úie variat─â ┼či echilibrat─â ┼či un mod de via┼ú─â s─ân─âtos.Hidrata╚Ťi-v─â constant!

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Baton proteic cu cereale, semin╚Ťe de dovleac sau fructe de p─âdure. Ingrediente: Sirop de glucoz─â, extrudat de soia 22,5% (izolat de proteine din soia, amidon de tapioca), fulgi de ov─âz 21%, semin╚Ťe de dovleac 12%, fructe de p─âdure 10,6% [meri╚Öoare uscate 9,3% (zah─âr, meri╚Öoare, ulei de floarea soarelui), zmeur─â liofilizat─â 1,3%], stabilizator: sorbitol, ulei de floarea soarelui, izolat proteic din soia, arom─â natural─â, emulsifiant: lecitin─â din soia, antioxidan┼úi:extract bogat ├«n tocoferol. *Con╚Ťine gluten. Extrudatele din soia, fulgii de ov─âz, semin╚Ťele de dovleac, fructele de p─âdure ╚Öi izolatul de proteine din soia nu provine din Spania. Poate con┼úine urme de lapte, sulfi╚Ťi, arahide ╚Öi fructe cu coaj─â. *Alergeni:

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și răcoros.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  TESTE

  Produsele sunt testate dup─â fiecare etap─â de produc┼úie de c─âtre partenerii no┼čtri tehnici ┼či de c─âtre consumatori.

  Aprobat de

  Batoanele de cereale Aptonia sunt aprobate de nutri╚Ťionistul nostru ╚Öi de c─âtre persoanele care l-au testat.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri