Baton de proteine VEGAN fructe de pădure x 4

3999 LEI
8602699

Produs conceput pentru a-i ajuta pe practicanții de bodybuilding să-și atingă obiectivele. Pachetul conține 4 buc.

Dacă ați schimba proteinele din lapte? Este un aliat 100% vegetal și sprijină dezvoltarea/întreținerea masei musculare!

Aromă:

Fructe roșii

Livrare
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Dezvoltare şi întreţinere musculară

19 g de proteine/baton.

Informații tehnice

De ce să consumăm batoane de proteine?

Nu este întotdeauna ușor să oferi organismului toate proteinele de care are nevoie pentru a recupera și stimula creșterea musculară după antrenamente intense.
Batonul VEGAN PROTEIN BAR este potrivit pentru orice sportiv, care nu consumă decât proteine vegetale sau pentru a varia proteinele din lapte.

Când să consumăm batoane de proteine?

Consumate după antrenamente, batoanele bogate în proteine permit susținerea și dezvoltarea musculară: o bună alternativă la shake-ul proteic! Poți lua un baton pe post de gustare. Veţi fi mulţumit!

Pot să consum aceste batoane dacă vreau să pierd în greutate?

Batonul nu înlocuieşte o masă. Acesta nu trebuie să înlocuiască alimentaţia normală. Fiecare baton conține 20,4 g de glucide pentru 2,6 g de zahăr! Recomandăm calcularea aportului zilnic, pentru a fi siguri că este în concordanță cu obiectivele voastre.

Recomandări de utilizare


În completarea activităţii fizice, este importantă alimentaţia variată şi echilibrată, precum şi un mod de viaţă sănătos. În caz de consum prelungit (> 2 luni), cereţi sfatul unui medic. Contraindicat în caz de insuficienţă renală sau hepatică, femei însărcinate, persoane sub 14 ani. A se respecta doza zilnică recomandată.

Greutate

0.24 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Ingrediente: Îndulcitor: maltitol, bucăți crocante din soia (izolat de proteine de soia, făină de orez, extract din malț de orz, sare), fibre: polidextroză, izolat de proteine din soia, unt de cacao, izolat de proteine din mazăre, oligofructosă, vișine (3,2%), zmeură liofilizată (0,9%), cireșe (0,9%), bucăți de cireșe liofilizate (0.9%), emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală, ulei de floarea soarelui, sare de mare.Poate conţine urme de: ouă, lapte, arahide, fructe cu coajă.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat, la 15-22°C.

Restricții de utilizare

Insuficienţă renală sau hepatică, gravide, persoane sub 14 ani.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri